Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Daha DONATE 24 saat olmadan edit başladı yine yine yeniden 3. mü 4. mü ne bu serverın acılışı her seferinde aynı şey donate sistemi açılıyor bizim akıllı insanlarımız paralarını oraya yatırıp buyuk vurgunu yedikten sonra 1 ay para toplayıp kapatıyorlar alışıldık bi durum bu sefer yanlarına kalmıcak tabiki gerekli mevkilere şikayetler edildi.
Üzücü olan ne biliyor musun yönetici kardeş! Şurada Türkiye'de 500 kullanıcısı kalmış bir oyun için DONATE sistemi adı altında 5 kuruş para dahi almadan yalnızca para alma vaadine kanacak kadar gözünü para hırsı bürümüş olması sebebi ile arkadaşımızı iteme boğmanız! Ve ne yazık ki serverinde oynayan onlarca insanın hepsini yalnızca yolunacak tavuk olarak gören bu zihniyet! Eğer bu oyun şuan bu haldeyse emin olun sizin gibilerin bunda payı çok büyük! Kendinizi çok zeki zanneden zavallılar kalkmış sizin serverınıza emek veren bu değerli oyuncu arkadaşlara fındık beyinli diyor ya işte tezat olan o! Şunu unutmayın sizi siz yapan biz değerli oyuncularız! Emek ve zaman harcadığımız bu oyunda kalkıp ''beğenmiyorsanız oynamayın'' deme lüksüne sahip değilsiniz! Bukadar aç olmayın! Bukadar açlıktan nefesiniz kokmasın! bukadar küçülmeyin! Biraz şu oyunun şanına yakışır davranın rica ediyorum karşınızda ki hiçbir oyuncu salak değil bunu da sakın unutmayın!
arkadaslar banada bu nu yapan kisiler video linki atti staff arakdas ole bi video yok kanitla dedi bende dedimki adamlar atti bize dedm bekle foruma yukluyorum sirf video foruma yukledm die 2 hesabim banlandi sw de bu sekilde server aciyor bu arkadaslar ben verdigim emekler icin hakkimi helal etmiyorum
Her açıldığında aynı senaryolar işte sonunda maskeleri düştü emek hırsızları editçiler sizi.
firehellsly : Edit..

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/elysium-satiliyor-q47348

Aiakosun ne olduğu belli.Ama adamın kafa hiç çalışmıyor hep aynı senaryolar ile geliyor.bunların hayatları PARA PARA PARA. 2 gün sonra sunucuyu yönetemiyorum satılıktır diye yazar bekleyelim görelim..
yahu şuraya toplanmış 2-3 işsiz herif bir o kullanıcıyla bir o kullanıcıyla yorum yazıyorsunuz amaç ne anlamadım? Sunucuda donate yok dedikte donate mi verildi birisine? Staffın tix vermesinin sebebi sizi level 100e ulaştırmak istemesi çünkü öyle anlaşmışsınız staff ile. Sonra " Staff bözö 250 m töx vördö höhöhöh " Diye sayıklıyorsunuz buralarda. Emeğimizi çalıyorlar diyen var o videoda bir tane fındık beyinli. Emek çalma derken? Evet diyebilirim isteyen oynar isteyen oynamaz bu kadar basit. Amaç nedir bu videoda, hayatınızda bir tane bile başarıya sahip olamamış insanlarsınız belli yaptığınız hareketlerden. Şuan birşey kanıtladığınızı başardığınızı falan sanıyorsunuz. Olayların hepsini buraya detaylı yazsanıza? Amacınız sadece tix aldık onu göstermek değildi desenize. Bu arkadaşlar aldıkları eşyaları staff arkadaşlar bulmasınlar diye 5 farklı karaktere dağıtıyorlar. Daha sonra trade islandda .xbank yazdığımı farkediyorlar ve kaçmaya başlıyorlar :) Sonra çekiyorum bu arkadaşı diyor ki bana eşyalarımı silmişsiniz neden? benim cevabım ücreti yatırmamışsınız. Yoo yatırdım iyi bakın diyor bana. Hesap tekrar kontrol ediliyor daha sonra bu arkadaş gevelemeye başlıyor en son yazısıda rezilliğinizi videoda görürsünüz. Bunlar hepsi loglu şekilde kayıtlı ama gerçekten gram uğraşasım yok bu fındık beyinlilere ve bunlara inananlara kanıtlamak için. Tekrar söylüyorum gidin beyninizi başka şeylere yorun ve ilk önce bir video çekme programı indirin almışsınız elinize VGA kamera bilgisayar ekranından video çekiyorsunuz " ÖMÖKLÖRÜMÜZÜ SOTUYORLOR " diye bağırınıyorsunuz. Hadi kardeşim hadi...
Kelime dağarcığın çok düşük biraz kitap oku da gelişsin ikide bir fındık beyinliler demişin adamlara.İnsanlar videoları koymuşlar uğraşamam da uğraşamam deyip duruyorsun yok onun logları var bunun kayıtları var koyda bizleri rahatlat o zaman çeneyle olmaz bu işler milletin o kadar emeğini boşa çıkarıyorsunuz.Tanıtımınızın ilk başında DONATE YOKTUR yazıyor ne oldu harçlığınız mı kalmadı. Yoksa yine geçen seferkiler ki gibi vurgunu yapıp yok şehir dışına çıkacağım yok giremicem yok devam etmesi için satıyorum serveri mı diceksiniz merak ediyorum.
Allaha şükür sunucunda oynamadım girdim ne mal olduğunuzu gösterdim çıktım :)
Syrinks Ağzındakini çıkarayım da öyle konuş benle güzel kardeşim :)

İlla seviyene mi inelim illa üslubumuzu, seviyemizi senin seviyene mi indirelim?

Boş laf geveleyip durma bana sana gerçeklerden bahsediyorum!

Para alma vaadinde bulunan bir oyuncuya bile grid setler tixler havada uçuşuyor ise demek önünüze 5-10 kağıt atan adam olsa mutlu sonlu masaj muamelesi bile yaparsınız siz!

Gerçi ağzın doluyken gayet iyi konuşuyorsun bu konuda da tecrübeli gibisin doğrusu :)

Dandik serverinizda saatlerce boss kovalayan item düşürmek için poposunu yırtan değerli arkadaşlara sesleniyorum!

Biz gerçekleri gördük serveri 8-10 arası değişen arkadaş grubumuz ile bıraktık dilerim ki sizde kısa zamanda boşa kürek çektiğinizi farkeder ve böyle haysiyet yoksunu arkadaşlara prim vermezsiniz!

Açtığın serverda oynayan kısacası seni sen yapan bu oyunculara olan alaycı, ukala kendini bilmez yaklaşımın zaten ne mal olduğunu ortaya koyuyor.

Hepimiz işimizde gücümüzde kafası çalışan adamlarız iş çıkışı da bi hata ettik az serverinda vakit öldürelim dedik sunucunda bulunduk ama görüyorum ki sen 50-60 player'in ağırlığını taşıyamamış ve adeta küçük dağları ben yarattım havalarına girmişsin!

Arkadaş grubumuzdan, sayımızdan, kim olduğumuzdan şüphen varsa gelirsin birgün skype topluluğumuza iki kelam ederiz az ufkunu açarız.

Son olarak bu satırlarımı serverinde hala oynamakta olan değerli dostlarım görür ve sana hakkettiğin dersi pek yakında verirler. MUTLU SON :)
0-50 = Angel
50-100= Devil
100-200= Arcane
200 > = Bartuc
5000 fame ve üzeri olan oyuncuları kestiğinizde War coin kazanırsınız. Bunlar ile yapılacak olan menüden değerli eşya alabileceksiniz.






Guild savaşlarının yapıldığı şehre ek olarak bir spawn yerleştirildi. Bu spawn iki saatte bir aktif olup 9 adet npcyi süresi geldiğinde random aktif etmektedir. Bunlar
-Diablo
-Morgana
-Lunatic
-Bartuc
-Heaven Warrior
-Brave Warrior
-Arcane Warrior
-Devil Warrior
-Angel Warrior
Eğer çıkan npcyi kesmezseniz diğer spawn aktif olmaz. Aktif npcyi kestiğinizde 2 saat sonra yeni spawn yeni bir npc olarak doğacaktır.
Alanın gatei trade islanda sabit olarak yerleştirildi , bu alanın ismi War City olarak değiştirildi. Guild Savaşları aktif olarak devam edecektir. Help menüden süresine bakabilirsiniz.




Special vendor eklenmiştir( Daha aktif değil)
İçerisinde tix ile özel silahlar , armorlar , süreli eşyalar alabileceğiniz menüler mevcut. Ayrıca war coin ile alabileceğiniz Cloack displacement v.s gibi özel eşyaların olduğu bir bölümde mevcut.

Sunucunun drop oranlarında büyük iyileştirmelere gidilmiştir.
- Silahlar genel olarak 10/1 8/1 olarak ayarlanmıştır.
- Armor serisi 15/1 10 /1 arasında arttırılmıştır.
* Guild wars her gün yapılacaktır.
* Event haftada bir yapılacaktır.
Efenim bakınız ilk mesajım ,yine aynı çırpınışlar .Donate ,itemlere boğmalar .

Hata 1 donatede mk set satmak

Hata 2 donatede level satmak

Hata 3 50 lira için playeri kaybetmek.

Foruma baktıkça adınıza üzülüyorum . .Şu online playerıda şimdi koyun bakalım.100 'dü ya şimdi multi ile bile 50 olmuyor.Onlarıda koyun bakalım.5 kişiye mk set satıcaz diye kaç kişiyi küstürmüşsünüz.Ama bu sefer istikrarlısınız ,en azından 1 ayı geçti sanırım .Donateyide 1 aylık ayarlamışsınız kısa vade iyidir.Yeri geldimi iktidar partisi gibi sallmamak on numara..Nokta adminin elysium versiyonu 60 tl yatır staff gibi takıl .Burda herşeye cevap verirler, 2 3 işsize laf söylemek yapılacak en iyi şey ,bence siz bu işi bırakın.

Çırpının bakalım 10000 tane daha boss ekleyin ,bu zaten bitmişliğin gene aynı son noktası.Nasılsa superadminstratours haklı çıkacak ehe
@Superadminstrator Ağzına sağlık güzel kardeşim.

Bizim derdimiz böyle şahsiyetlerin yemek yediği çanağa s.çması sonucu başına neler gelebileceğini göstermekti.

Sen serverinde ki değerli oyunculara bu ahlak ve üslup ile yaklaşırsan parayı herşeyin önünde tutarsan,

Nitekim arkadaşımızında söylediği gibi eskiden 100 player olan serverda şimdi multi ile birlikte 50'i bile zor görürsün.

Bu haklı çabamız sonucunda umarım donatelerin az çok önüne geçebilmişizdir.

Gerçi serverda iktidar partisi kafasını yaşayan makarnayı yakıp, kömürü yiyen bir kitle hala mevcut :)

Ama onların diğer serverlarda bulunmalarındansa bu karakterlerine yakışır kalitesizlikte olan serverda karantina altında kalmalarını yeğler,

iyi oyunlar dilerim :)
Arkadaşlar öncelikle merhaba, Sunucunun bugün birinci ayı ve biz şimdiye kadar yapılan tüm güncellemeleri forumlardan ve facebook sayfasından bildirdik.
Sunucu yeni bir sürece girecektir ve bundan önce bir kaç şeyden bahsetmek istiyorum.
1 Hafta önce sunucuda donate sistemini aktif hale getirdik ve bu süreçte iki üç adet oyuncu ve staff arkadaşımız bazı problemler yaşadı. Bunlar asılsız olmak ile birlikte sadece karalama politikası içinde olan düşüncelerdi. Elysium sunucusu olarak her zaman her soruya her düşüncüye verilecek cevabımız vardır. Ve halen anlamadığım bir konu var türkiye'de hatta dünyada bu tarzı stabil olarak koruyabilmek ve geliştirebilmek oldukça zor bir zanaat bazı arkadaşlar bizlere destek olacağına köstek olma çabalarında bunlarda gereksiz. Çünkü türkiye'de bu işi götürebilen sayılı insanlardan olduğumuzu kanıtladığımıza eminim. Donate işine gelirsekte evet satıyoruz web sitede bulunan eşyalar satılıyor. Çünkü ben kendi zamanımdan ayırıp birşeyler yapmaya çalıştığım sunucuya birde ekstra kendi cebimden para vermek istemiyorum en azından bunu karşılasın istiyoruz ve bu olayın arkasındayız. Tekrar bu olay hakkındada sıkıntısı olan varsa sağdan soldan duyduklarına inanmayıp bize başvurursa sevinirim.
Neyse bu konu hakkında bu kadar konuştuğum yeter smile ifade simgesi.
Gelelim asıl olaya sunucuda ki pvp olayını genişletmek ve arttırmak için çözümler aradık ve pvp yapmayı engelleyen başlıca sebebi item kaybetme korkusu olduğunu gördük. Buna getirdiğimiz çözüm tabi ki değerli eşyaları basitleştirmiyor ancak daha kolay elde etmenizi sağlıyor. Öncelikle safe alana bir vendor eklendi bu vendordan özel eşyaların bir kısmını tix ve war coin ile alabilirsiniz.
-Morgana , Lunatic v.b silah sahip olabileceğiniz npclerden silah düşme oranı oldukça makul bir orana çekilmiştir.
Ve aldığımız en önemli karar ise şimdiye kadar sahip olması armorlara artık daha rahat sahip olabileceksiniz ve bu sayede oyun dinamikleri genişlemiş olacak bunlar;
-Bartuc armor
-Flame Armor
-Sphinx Armor
-Holy Armor
Bu eşyaların dropları arttırılmıştır.
Sunucuya kumar sistemi eklenmiştir.Kumar sisteminden tix kazanabilirsiniz ancak tabi ki npc keserek tix kasan bir oyuncu kadar iyi kazanamazsınız. .gambit yazarak oynayabilirsiniz.
- Ve sunucuda ki Halberd droplarına ek yeni eşyalar gelmiştir. Bunlar fire , crystal , platinium , earthtır. Normal silahların çıktığı npclerden elde edebilirsiniz.
skype : Alvora.true
Herşey daha iyi bir elysium ve daha stabil bir sunucu için.
ŞİMDİYE KADAR YANLIŞ ANLAŞILMAYA SEBEBİYET VERDİYSEK VEYA BİR OYUN İÇİN İNSANLARIN BİLMEDEN KALBİNİ KIRDIYSAK ELYSIUM STAFF KADROSUNA ADINA BİR ÖZÜRÜ BORÇ BİLİRİZ. Herkese iyi oyunlar.
Expert
34.0001
öncelikle silahlar 75k tix seviyesinde gördüğüm kadarıyla. bir süredir oyuna girmiyorum ama 75k tix'i multi açmadan kasmak en iyi ihtimalle (evil gm complex'te etrafınızda kimse olmadan 3-4 npc birden kesebilirseniz) kasmak 3 gün civarı sürer. evim gm complex alanında npc başına 2 player düştüğünü göz önüne alırsak, tek account'la 1 hafta 7/24 macroda kalarak kasabilirsiniz. sonra da hemen action yapın tabi, safe alandan çıktığınız anda 5 kişi çöksün üstünüze :)
sonrasında, bosslar isterse her dakika spawn olup her kesişte loot düşürsün, yine çıktığı anda mesaj geçtiği için 5 kişi gelip anında kesiyorlar. sonuç olarak zaten item içinde yüzen oyuncuları daha fazla item sahibi yapmaktan başka bir işe yaramayacak bu güncellemeler. armor'larda aynı şekilde, yeni başlayanlar veya 7/24 oyunda olmayanlar için hiç bir yenilik yok hala. ne yazık ki azalarak bitmeye mahkumsunuz onun için.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.