Sunucumuz Diger Bircok Ultima Online Sunucusundan Farkli Bir Sistem Uzerine Kuruludur.Haritamiz Sosaria Haritasi uzerine Yapilan Eklentilerdir.Sunucumuzun Kendine Ozel Bir Level Sistemi Vardir.Sunucumuzda Statcap 800 (Str:400 Dex:200 Int:200) Ve Skillcap Yoktur.Sunucumuzda Skiller 400.0'a Kadar Kasilabilmektedir.Sunucumuzda 3 Skill Disinda Hepsini Kasabilirsiniz.Bu 3 Skill'i (Mining Taming Blacksmithing) Level Atlayarak Arttirabilirsiniz.

Elysium Uo New Age

Sunucu Hakkinda Bilgi

Her Yaratigin belli bir leveli vardir.Level 30 a kadar orn skeleton drake vs...(Level 1-10) npclerle daha sonra Leveli Yuksek Levelerde Kasabilirsiniz.15 level ustunuzdeki yaratiga saldiramazsiniz.1 level olan yaratiklara level 50 dan itibaren saldiramazsiniz.1 level olan yaratiklar level 50 dan sonra size saldirmazlar.Kazandigim Experience'lari Nasil Bir Baskasina Veririm?Experience'larinizi ".level" Komutu Ile Tix Deed Veya Tix Coin'e cevirerek Bir Baskasina Verebilirsiniz.Statlarinizi Tome'lar Ile Arttirabilirsiniz.Abyss Isimli Yaratikdan 4 de 1 Random Bir Stat Tome'u cikmaktadir.1 Stat Tome ile 5 Stat Artirabilirsiniz.(Or 1 Str Tome Ile 5 Str Artirabilirsiniz.)Master Tome larla 5 yerine 10 stat gelistirebileceksiniz.Sunucu Alisverisler Gold Coin yerine Exp (Tix) ile yapilamaktadir.Oyuna Baglandiginizda Size 1 Haftaligina Newbie Armor Verilir.Bu Armor 100 Armor Vermektedir.Olunce Kaybolmaz.

Bir Yaratigi Oldurdugumizde ve ".sac" Yazarak Yaratigin Cesedini Tiklandiginiz Tecrube (experience) Kazanirsiniz.Experience Ve Level Durumunuzu GOrmek Icin *.level* Komutunu Kullanabilirsiniz.Not ".autosac" 3 kare etrafinde tum cesetleri Sac'lar.Easyuo vs Program Kullanmaniza Gerek Yoktur.Craft ile Yapilan Itemlerdede ve Magery Fishing Spirit Speaking Mining Skillerini Kullanarak Xp Kazanirsiniz. Orn: Blacksmith ile Dagger Yapimi Her Level Atladiginizda Sectiginiz 5 Stat Ve 5.0 Skill'i Arttirabilirsiniz.Ilk 20 Level'i Oldukca Hizli Atlarsiniz.Bu Leveller Ile Strengh Stat'inizi Arttirin.Daha Rahat Kasabilirsiniz.Level Atladikca Sonraki Level Icin Gerekli Experience Artacaktir.Oyunca Kolaylik Amaciyla Gunde Random Saatlerde Auto Event Acilmaktadir.Xp Eventi :Eventin Ne Zaman Acilacagini .eventtime Komutu ile gorebilirsiniz...Skill Eventi:Eventin Ne Zaman Acilacagini .phtime Komutu ile gorebilirsiniz.

Healing Sistemi Healing Sistemi Durma veya Bandaj Yirtilma Yoktur.Healing Skilline Gore Daha cok Hp Doldurursunuz.Kol Hiziniza Gorede Tedavi Uygulama Oraniniz Artar.Uzerinizde Poison Etkisi Varkende Hp Doldurma sansiniz Vardir. Bandaj Uyguladiktan Sonra Bandajlar kanlanir.Bandajlari Yikayarak Tekrar Kullanabilirsiniz.Bonuslar Power Stone Bazi Dungeon'larin Girisindeki Stonelara cift Tikladiginizda Size 15 Dk Boyunca Str'nizi veya Dex'inizi Artirir.Kullanildiktan 30 Dk Sonra Tekrar Kullanabilirsiniz.Healing ve Meditation Skilleriniz Ne Kadar Yuksek Olursa Hp'niz Ve Mananiz O Kadar Hizli Dolar.Combat Bonusu : Kullandiginiz Combat Skillini Anatomy Armslore Tactics Str ve Dex'niz Combat Bonusu Etkiler.Saldirirken Ekranin Yaninda Extra Kac Vurus Yaptiginiz Yazmaktadir.Wrest Skilli 400 Olanlar +40 Daha Fazla Damage Vurur.Bu Bonuslarda Karsidaki Kisinin Armoru Vuruslari Zayiflatmaz.

Connector Link   :  https://s2.dosya.tc/server8/513oek/Elysium_Uo.rar.html

--Free Acc Ve Oyun ici Kayit Sistemi

--Sunucuda Npc Droplarini Bildiren Sergi Alani Mevcuttur...

--Giriste Level Kasmayi Kolaylastirmak İcin 3 Gunluk Exp Rin Verilmektedir. Exp Ring Npclerden Experience'leri *20 Katina cikarmaktadir 

--Playerlarin Kullana bilceği kısa komutlar oyun içinde Help menüsünde mevcuttur.

--Oyuncular Arasi özel kısa mesaj ve online Chat sistemi Bulunmaktadır

--Level Kasmak kolaylasitirdık Ve yaratikları güçlendirdik..

--Party Exp Sistemi mevcuttur ayni Zamanda Party Heal Sistemi Gelistirdik..

--Yeni meteor büyüsü Ekendi.

-- Oyun içi market sistemi mevcuttur (Market TL'leri Boss Npclerden, Questler ve Hazine Chest'lerinden çıkmaktadır. Oyun içinde .hesap Yazarak 100k exp Karşılında 1 TL Takas sistemi Bulunmaktadır)

 

 

 

 

Eğlence Kaldığı yerden Devam Ediyor . . .

İndir ve Sende Savaşa Katıl

Bize Katılmak istermisiniz ?

 



Bu konu mahsuni tarafından düzenlendi(2019-04-02 01:30, 5 yıl önce)

ben bir türlü servera giremedim acaba yüklemeyi mi yapamıyorum açıklaryıcı bişe yazarsanız sevinirim

#428473 genesis07:

ben bir türlü servera giremedim acaba yüklemeyi mi yapamıyorum açıklaryıcı bişe yazarsanız sevinirim

 

Tekrardan denermisiniz Eğer sorun çözülmediyse size daha hızlı cvp verebilmemiz için Bize bu facebook linkinden ulaşabilirsiniz..

Facebook : https://www.facebook.com/pages/category/Video-Game/VioX-Uo-New-Age-274622492992982/

Server bir gün açıksa 2 gün kapalı kalmaktadır. Vps , Vds , Dedicated ne kullanıyorsanız serverın stabilizasyonunu sağlamalısınız. Serverda bulunan itemlerin ne işe yaradıklarını , nasıl kullanıldıklarını vb. bilgileri detayli olarak anlatan bir web sitesi bulunmamaktadir. Server ' ı açtık deyip ortaya atılan bir sunucu olarak görülmektedir.

ilk haftadan uğradiğimiz saldiridan dolayi 3 gün kapali kalmistir.  sunucu makinasini değiştirdik kesintisiz hizmet vermekteyiz..

Şu foruma birileri el atsın, bu nedir ya yinemi pilav. 

Ne zaman kapanıyor ? :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.