Tüm Ultima Online severlere selamlar ;

Ultima-Online camiası içerisinde uzun süredir eksikliğini fark ettiğimiz bir klasikliği bozulmamış sunucu ile karşınıza çıkmaya karar verdik.. Tüm sistemler, itemler, skiller ve action dengelerinin kusursuz olması için başladığımız testlern sonuna gelmeye başladık. 

Web sayfamız ise tamamen sorunsuz, sizlerin daha rahat kullanabilmesi ve sunucu ile ilgili tüm bilgilere daha rahat ulaşabilmeniz için özenle tasarlanmıştır.  Web sayfamız sunucu ile eş bir şekilde çalışmakta olup oyun içersindeki tüm gelişmelerden haberdar olmanızı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır

Biz Kimiz ?

Bizler yıllardır bu camia içerisinde olan, hem player olarak hem yetkili olarak bir çok serverda görev almış, bilgilerini her fırsatta yenileyerek bunları biriktiren bir ekibiz. 

Bu bilgiler ve tecrübelerimiz eşliğinde size daha keyifli, ciddi ve güvenilir bir ortam sunmayı hedefledik. Son zamanlarda tutmuş eski sunucu isimlerini veya scriptlerini kullanan kısa ömürlü serverlardan farklı olarak sizlerinde desteği ile sıfır ve uzun ömürlü  bir ortam sunmayı hedefliyor ve bu doğrultuda aktif olarak çalışıyoruz. Siz değerli ultima online severleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

  • Power Play & Role Play
  • Merkez şehrimiz Britain'den Skara Brae'ye geçmiştir.
  • Pk Şehri olarak Delucia yeniden dizayn edilmiştir.
  • Sistemlerimiz hakkındaki ayrıntılı bilgilere forum sayfaları üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • Sunucumuz 8x skillcap olarak belirlenmiş olup, Animal Taming, Stealing ve Craft yetenekleri hariç Ph aktif olacaktır. Fakat hiç bir skillde %100 PH aktif değildir. 
  • Yetenek geliştirebilmeniz için skill kasma alanımız mevcuttur.
  • Spawn sistemimiz random ve sabit olarak belirlenmiştir.

ETERNİTY UO

https://www.eternityuo.com

ETERNİTY UO FORUM

https://www.eternityuo.com/forum/

DISCORD

https://discord.gg/3p8JPUh

 

2 hafta dakika sonra eklendi:


 

Merhabalar,

11.05.2019 Cumartesi Saat:21:00’da siz değerli oyuncularımızın hizmetine açıyoruz. Daha detaylı ve güncel bilgiler için Web Sayfamızı, Facebook Sayfamızı ve Discord Kanalımızı lütfen takip ediniz.



Bu konu sigma tarafından düzenlendi(2019-05-10 18:39, 4 yıl önce)

Server oynanmaz durumda açılmış. Kalite %0 açılıp kapanan sunuculardan boşuna emek hırsızlıgı yapmayın. Beğenmedim.



Bu konu erbey tarafından düzenlendi(2019-05-15 12:27, 4 yıl önce)

Server güzel sadece saldırı çok alıyor çünkü çekemez insan çok etrafta saldırı yapanlarda korktuğundan dolayı saldırı yapıp sunucu çökertmeye çalışıyorlar yaptıkları karaktersizlikten başka birşey değildir .



Bu konu uocounselor tarafından düzenlendi(2019-05-31 17:14, 4 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.