Bakın Eva'nın Nekedar Aciz Bir Sunucu Olduğuna...
Sadece Dertleri Para...

https://www.youtube.com/watch?v=e5ZC61HQ7xA&feature=g-all-u
Dertleri başka ne olacaktı ki? Sizin gibi değerli özel playerlarının saadeti eğlencesi falan mı olacaktı :D komik olma lütfen.
Master
59.2997
free server, giderin yok, kendi isteğinle oynuyorsun, kendin donate vs yapıyorsan yapıyorsun sonra çıkıp milleti kötülemeye çalışıyorsun. daha sayayım mı yeter mi? amacın acizliği vs yayınlamak değil. ya rekabete girdin adamlarla ondan karalamaya çalışıyorsun ya da istediğini alamadın benim olmazsa kimsenin olmasın diyorsun.

para alanları tamamen destekliyorum. siz aklınızı kullanamayıp para veriyorsanız adam bedava gelen paraya hayır mı diyecek. bende açsam bende aynısını yaparım. arkadaş ortamım olsa sunucu sahibi olsam onlara tölerans geçmez miyim? yıllarca beraber vakit geçirdiğim adamlarla. tabiki geçerim. herkes geçer geçiyor. çıkıpta kim diyebilir ben bunu yapmıyorum çok namusluyum. geçiniz.

adam her ay onca parayı haybeye veriyorsa, başkası girsin egomu tatmin edeyim diyorsa bırakında istediği gibi atını koştursun. bu kadar emek yandaşı, kötülük düşmanıysanız gidin garantisini alabildiğiniz orijinal sunucularda oynayın. madem oynuyorsunuz bunları kabullenin.
Gerekli Acıklama Sitemizin Ana Sayfasında vardır. Boş işlerle ugrasmayı cok seviyorsunuz :)

https://www.evaluate.gen.tr

Bildiğiniz gibi 2 gün öncesine kadar sunucuda yaptıkl buglar yüzünden 50ye yakın account sılmıstım. Bu bugları yapan başlı bası kisiler eşyaları cogaltabılıyorlardı. Bugı anlatmak gerekırse Telekines büyüsüyle cogaltabılıyorlardı esyaları:
Bu yuzden bu olayı farkına vardıktan sonra yaklasık 7 saatlık bır log ıncelemesıyle en az 10 saat ugrasarak butun accountları sılmıstım. Paylastıkları videoda gördüğünüz gibi eşyalar fake charlarda ve kendı karakterlerınden ss cekip video vs yapmıs bulunmaktadırlar.
Kendilerini bu konu hakkında aciz görüyorum yaptıkları işi kınıyorum.
Burada kimsenin hakkı yenmez. Yenmiceği için sizin için çabalayıp biliyorsunuz.
Bizim player takıntımız yoktur biz kalitemizle önündeyiz:
Bravo siz her zaman haklısınız konu açanlar hiç haklı degil'ler öylemi?

Herneyse arkadaşlar bende buradan söylüyüm eva sunucusunda bende uzun süre oynadım vede kimden para istesem dolu para item binek vs veriyolar kanıtınımı öğrenmek istiyorsunuz oyuna girin yeni başladım deyin ve item isteyin, para vs kanıtını görürsünüz.

Not : Sunucu sahipleri sağdece forumlarda kendini savunuyor o kadar.
Bana kimse koyamaz merak etme ben koyarım herşeyin bir sınırı var dostum edit basıyorsunuz birde inkar ediyorsunuz + Kanıt koyarsın yok bu yalan derler yok bug var derler hep mi böyle arkadaş :D
Bayramcıgım sen kapatmıssın evayı benim pc me girmissin 17 kisi baglanmıs öyle demissin birde herkeze :) Yazık yazık.. Boş konusmayın gerekli acıklama yapıldı. Dısarıdan bir şey bilmediğiniz icin atıp tutmak kolay oyundaki herkez biliyor neyin ne oldugunu siz rahat olun . Sen git vps vds connector sat abim.
yıllar önce fatalwar wardı çoğu kişi editti edit olmayanda biliyordu alanda memnundu satanda tabii arada yediremeyenler oluyor ve olacaktırda evadada edit var nebuladada kanıta gerek yok server açan veya bir sunucuda yetkili olan herkes her sunucuda edit olduğunu bilir kesin artık.
redbull* : Bayramcıgım sen kapatmıssın evayı benim pc me girmissin 17 kisi baglanmıs öyle demissin birde herkeze :) Yazık yazık.. Boş konusmayın gerekli acıklama yapıldı. Dısarıdan bir şey bilmediğiniz icin atıp tutmak kolay oyundaki herkez biliyor neyin ne oldugunu siz rahat olun . Sen git vps vds connector sat abim.

Uyduruk uyduruk şeylere inanma bir kere öyle birşey yok vede benim işim zaten hosting üzerine ve scripting boş zamanlarımda evada oynuyorum ama edit olayları çıktı bende bıraktım ne yalan söylücem dostum gir yeni account aç yeni başladım de item dilen verıyolar. binek dilen veriyolar bunlara ne diceksin?
Bayram Vps connector neyse işin onu yap :) Boş konusma abim. millete salladıgın yalanlarıda biliyorum gerekli acıklama yapılmıstır.
Gerekli Açıklamamı Ben Doğru Düzgün Bir Açıklama Göremiyorum Uydurma Laflarınızdan Başka.
Redbull & Nelph Loglardan Sildik Vs. Diyorsunuz İyi Güzel Hoş Peki Birader Ayın 3 Ve 4 ünde Yaptıgınız Bu İşlem Doğru Olsa Bile Orda Tarih Ve Saat Ss Var Ona Nedemeli ? Görülen Köy Klavuz İstemez Bosuna Çabalıyorsun O Sunucuya Restard Atmadıgın Sürece Eskisi Gibi Olmıyacak Edit Hala Var sabah Erman Gene Corn Dağıyordu Safede ? Belli Oluyor Gerçekten Temizlemişsiniz
redbull* : Bayram Vps connector neyse işin onu yap :) Boş konusma abim. millete salladıgın yalanlarıda biliyorum gerekli acıklama yapılmıstır.

emredersiniz :)

millete salladığım yalanlar neymiş merak ettim doğrusu.

+

Buyrun bknz : TIKLA!

Bu konu G-Defender tarafından düzenlendi(2012-07-06 17:00, 11 yıl önce)
hahaha komiksiniz. birde simdi giriş yapta bakın safe alana ?
Bak Baklım Arkadasım Fake Çarlardan Ziyade Oynayan Oyuncularda İsyanda ;) Kul Hakkına Giriyorsunuz Bu Sunucu Artık Eskisi Kadar İyibir Sunucu DEĞİL Bunu Kabullenin ;) Fake Çarlardan Aktarılmış Demişsiniz Birinde Eva Katana Var Digerinde Yok Fark Etmek Çok Kolay Digernde Olan İtemler Yok Erman'ında Asıl Çarına Edit Basacak Kadar Aklını Yitirmiş Olamazsın Zaten Tabiki Fake Çarlara Basıcaksınız Göze Batmaması İçin Mantıklıca ((: Daha Birbirinizin Arkasından İş Çeviren Birbirinizn Arkadasında Küfür Eden Çocuklarsınız ;)
ciyem adam kazancagını kazanmıs zaten bu saatten sonra sunucu kötü olsa ne olur :D



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.