Kazancını Sağlamışta Bundan Sonra Sessiz Kalmasınlar Adamlar Nasıl Bİr Oyunun İçinde Olduklarını Görsünler İstiyorum Bilmem Anlatabildimmi :)
server yine 100 kişi bir kişi bile kayıp yok edit yapılmamış yapan adam telekinesis bugu ile binek çoğalttı üstüne tüm 2.7 str cornlar 1.7 düşürüldü .Serverdaki bugu yapan tüm king of guildi her ferdine kadar banlandı.Emin olun Nelp ve redbullun kafası sizinkinden iyi calısıyordur kime edit yapsalar 50 tane kurt verilmiyeceğini çok iyi bilir.
hayır ciyem sessiz kalmasalar ne olur onu diyorum ne kaybeder bu saatten sonra en fazla kârı daha fazla artmaz ama sonucta kâr kârdır.
Niyeyse her Eva başlığında Eva'ya saldıranlar oluyor. Nedir bu çekememezlik anlamadım. Önceden de böyleydi, Nelph öncesinde de.

Bu konu Xlore tarafından düzenlendi(2012-07-07 01:08, 11 yıl önce)
:asik2 işimizi iyi yaptıgımızdan sanırım :)
harbi harbi donate ile binek minek alan var mı acaba (gerçekten merak ediyorum)
Evet tam pvp serverına başlayacaktım bu başlığı görünce gidip evaluate yerine 15 playeri olan pvp serverina başlayacağım asdsada. Pvp serverinden ne gibi bir beklenti içinde olacaksınız ki? Tek beklenti oyuncu sayısı, evalaute buna sahip. Gerisi boş, bıkmadınız aylardır aynı başlıklardan. Pvp serverında oynayan adam zaten bunları umursamaz. Edit olup olmaması kimsenin umurunda değil. Zaten bu donate işi oyunu etkiliyorsa ha kankana beleşe vermişsin ha birine 10tlye vermişsin farkı yok.

Bi kaç güne ben de pvp serveri açacağım evaluate edit diye başlık açarım, byes.
:) Ultima artık gülünecek bi oyun halini aldı kımse kımseyı zorla sunucusunda oyna dıye zorlamıyor bu tur konularla anca reklam yaparsınız Eva daha cok rant saglar
hala bu oyunu oynuyorsunuz ayrıca oynadıgınızı gecelım birde para veriyorsunuz.. yazık yazık. pvp serverinde oynuyorsunuz zaten neyin hakkını soruyorsunuz. para verip vip almak da nedir hele hele ultima gibi bi oyuna.. paranız coksa hesap numarası veriyim bana verin ben size en kral vip imkanlarını sağlıyım.. yada gidin oraya vericeğinize yeni oyunlar satın alın ufuk çizginizi az genişletin.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.