Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Başarılar dilerim değişik itemler ve alanlar eklenmiş hoşuma gitmedi değil şimdilik player biraz az geldi gözüme ilerki günlerde görüşecegimiz kesin denemek isterim indirip girdim kasmak arkadaşın dedigi gibi biraz kolay olmuş ama sizde haklısınız pvp serveri ve bineklerin tek atmaması güzel olmuş
BİLGİLENDİRME ÖNEMLİ

Bir güvenlik ihlalinden ötürü sunucudan bazı veriler izinsiz olarak alınmıştır. Hesap güvenliği ile ilgili çalışmalar için sunucu bu akşam saat 22:00'a kadar bakım ve güvenlik güncellemeleri yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz ve şunu bilmenizi isteriz. Bu tip saldırılar zaten bekliyorduk ama bu tip saldırılar bizi yıldırmayacaktır. Zaten bu tip saldırılar olmasını da istiyorduk ki açıklarımızı görebilmek için bu açıkları daha başta görmek bizim avantajımıza olmuştur ki ilerleyen zamanlarda görmemiz daha büyük kayıplara yol açacaktı. Bu tip uğraşlar bizim gerçekten güzel şeyler yaptığımızı gösterdiğine inanıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Akşam görüşmek üzere...
vallahi server iyiydi bu biraz olmadı ama erken olması dediğiniz gibi biraz iyi olmuş umarım tüm açıklarınızı kapatabilirsiniz. geçmiş olsun tekrardan sizi tekrar sahalarda ve daha azimli bi şekilde görmek isteriz.
Flam vas us sanet sistemi çok hoşuma gitmişti.Warlock'lara kolaylık :)
Biz bitti demeden hiç birşey bitmez 1 saat içinde sunucu aktif olacaktır...
Ultima Online camiasına gönül vermiş biri olarak Exen PVP sunucusuna yapılan saldırıları kınıyoruz. Yaptıkları saldırı işlerinin hakkını dahi veremeyen bu söz'de hacker kişilere gülüp geçmekten farklı bir davranış sergileyemiyoruz malesef. Tamamen para hırsı ile yaptıkları çirkin emellerinden vazgeçmiyorlar. Türkiye Ultima Online piyasasında bu tip kirli çalışmalara imza atan kişileri esefle kınadığımızı belirtiyoruz.

BAYRAM KARATAŞ
G-Defender : Ultima Online camiasına gönül vermiş biri olarak Exen PVP sunucusuna yapılan saldırıları kınıyoruz. Yaptıkları saldırı işlerinin hakkını dahi veremeyen bu söz'de hacker kişilere gülüp geçmekten farklı bir davranış sergileyemiyoruz malesef. Tamamen para hırsı ile yaptıkları çirkin emellerinden vazgeçmiyorlar. Türkiye Ultima Online piyasasında bu tip kirli çalışmalara imza atan kişileri esefle kınadığımızı belirtiyoruz.

BAYRAM KARATAŞ

:) Komik olma çıkıp öyle twitter'ı deneme yanılma yöntemiyle şifresini değiştirmeye benzemez.
Bu sunucu kendi istedi bunları paşam :firlama
Mustafa kardeş benim o dediğin olay ile alakam olmaz biliyorsun futbol' da gol gol dür tartışması yapılmaz :)


Vurdu ve Gol Oldu :)


The_Nos : Mustafa kardeş benim o dediğin olay ile alakam olmaz biliyorsun futbol' da gol gol dür tartışması yapılmaz :)


Vurdu ve Gol Oldu :)




Sen 1 gol atmış olabilirsin ama ben sana 3 handikap verip önünde bulunmaktayım.
Twitter hesabını geri almak anlık birşey önemli olan daha kalıntı zararlar verebilmen bana :)





Mesela şu senin geçen haftaki packin gibi :)

Buda aciz bayram kara[kaş]




Ama farkındasın dimi halen ateşle oynuyorsun, daha ne yapıyım söyle. Birşey söyle onu yapıcam cidden.



Bu konu Nelph tarafından düzenlendi(2016-06-24 01:52, 7 yıl önce)
Pack' imi senin gibi mallar kullanamaz o ayrı bir durum ayrıca o bayram değil benim canım sergen aşırı seviyor seni aranızdaki ilişikiyi anlayamadım, tebrik etmek insanlara has bir şey olduğundan maymun ırkı bunu hiç bir zaman anlayamaz sen uğraştıkça biz büyüyoruz hadi koçum tezgahın önünü kapama sağdan sağdan..
Evet arakdaşlar görüyorum ki server ile su forumdan daha az ilgileniyorlar... 2 gündür online staff yok adam gibi yetkili. Kosarak bandaj atılıyor,ev kapıları hatalı,poi sürüyorsun olmuyor sürüldü vs gibi yazı yok bisi yok. Bir çok şey hatalı. Forumlarında bile sistemlerde dahil her şey eksik. Ben bir oyuncuyum ve serverın bu halini hiiçç beğenmedim. İlgisizlik hat safhada.. Öylesine açmışlar bırakmıslar
azman1 : Evet arakdaşlar görüyorum ki server ile su forumdan daha az ilgileniyorlar... 2 gündür online staff yok adam gibi yetkili. Kosarak bandaj atılıyor,ev kapıları hatalı,poi sürüyorsun olmuyor sürüldü vs gibi yazı yok bisi yok. Bir çok şey hatalı. Forumlarında bile sistemlerde dahil her şey eksik. Ben bir oyuncuyum ve serverın bu halini hiiçç beğenmedim. İlgisizlik hat safhada.. Öylesine açmışlar bırakmıslar

Merhaba,

Öncelikli bizim için her yorum önemlidir, 24 saat staff hizmeti hiçbir sunucu veremez size bahis ettiğiniz herşey fixlendi siz 4 gun önceki sorunları yazmıssınız.. Forumlarımız konusunda haklısınız suanda tanıtımların son aşamasındayız( lakin portal tanıtımlarda bununla ilgili durumu yazdık tekrar yukarıyı okuyun lütfen) Yeterince ilgilendiğimizi düşünüyorum sunucum ile siz dışında kötü yorum ne tarafıma nede portal forumlarda yapan oldu..

Son olarak player adınız nedir?

Teşekkür ederiz.
Uzun bir aradan sonra ultima eskisi kadar çekici gelmese de en azından arada bir girer kafa dağıtırız mantığıyla sunucunuzu indirdim. İlk başlarda virus taraması yapmak hiç aklıma gelmemişti ve 2 gündür sadece ara sıra kumara bırakıyordum.

Bugün genel olarak virus taraması yaptırdığım sırada nod32 connectorunuzde virus buldu ve bu da sunucuyu silmeme yeterli oldu.

Viruslerden ondan bundan çok anlamam. ne kadar zararlıdır ne kadar zararsızdır bilemem. Günlerdir u-s'de dönen connector muhabbetlerinin ardından sunucuzda virus çıkması ultima online'nın gün geçtikce daha tatsız bir hale geldiğini gösterdi.

Arkadaşlar şunu unutmayın bu oyunu oynayan hemen hemen herkes artık 20 yaş üzeri. İnsanlar iş ile ilgili hatta kredi kartı ile ilgili bütün işlemleri bilgisayar üzerinden yapıyorken bu tarz şark kurnazlıklarına hiç gerek yok.

Bakın tekrardan belirtiyorum. Virus zararlıdır , siz şöylesiniz böylesiniz gibi cümleler kullanıp kimsenin ahını almak istemiyorum çünkü bilgisayardan çok fazla anlayan ve bunu tartışacak bilgide birisi değilim. Fakat nod32 tarafından sunucunuzda virus bulundu.

Bizlere yine lol , dota gibi ultima tadını vermeyen fakat güvenilir olduğuna inandığımız oyunları oynamak kaldı anlaşılan. Herkese iyi akşamlar.
Merhaba,

Sorunun cevabı aşağıdadır 1 adet sorun gözükmektedir, sebebi connectör güncellemisidir, bu başlık altında karalama projesine imza atan karakteri eksik insanlar var siz üstümüze geldikçe biz büyüyoruz..

Teşekkür Ederiz.



Bu konu The_Nos tarafından düzenlendi(2016-06-24 22:31, 7 yıl önce)
aaa Mustafa'nın sesi soluğu kesildi şimdi de bandaj makrosuyla sphereyi kastırmaya çalışıyor. Ula garibim:( bu olaya şimdi ne güzel neşet ertaş dinlenir...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.