Birşey anlamadım safe alanda kumar kasıyorum sunucuda afk bırakıp :) Oyundan lost oluyor girdiğimde binek ve setim yok örnek geçen gün zost gitmişti çıplaktım şimdi magic set gitmiş bugmu var acaba ?
2015 yılındaki tek oynanası sunucu. Bazı saçma sunucuların donate koyup etmesi, dengeleri alt üst etmesine oyuncular nasıl katlanıyor anlamış değilim. Tam bir Role Player olarak ben bile bir PvP sunucusuna alışmayı başarabilmişsem benim için sunucu olmuştur. Bu sunucuyu 15-20 oyuncuya bırakmayalım arkadaşlar, daha fazlasını hakediyor. Başarılar Harm PVP.

-Aldwyn.
YÜCE HARM UO
Merhaba,

İyi dilekleriniz için tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. Yeni güncellemeleri ve sistemleri ile Harm Pvp yoluna devam ediyor. Yanımızda olan oyuncularımıza ayrıyetten teşekkürlerimi sunuyorum.

Sevgiler
Şu an server kapalımı ?? Forumunuzda da bişi yazmıyor
Ekibi çok sağlam gerçek anlamda birşeyler bilen insanlardan oluşuyor. UO böyle insanlara kalsaydı eminim oyuncu kaybetmezdi, kitlesi artardı.
Aynı ekip şurda bi bilgilendirme verse ne olurdu... Kalite Ortada
Members
14.4
Sunucu aktif edilecek. Hosting firmamızla anlaşamadığımız içim makina değişikliği yapılacaktır. Değişiklik süresi ne kadar zaman alır bilmiyorum ama aktif edilecektir.
iyi bakalım :D
Vay serveri tekrar açıyosanız bende varım :) Staff kadrosu kusursuzdur. Sistemler ise gördüğüm en stabil halinde.
Merhaba arkadaşlar,

Eğlenceli, bir o kadar da hayecanlı etkinlikleri ve sistemleri ile Harm UO 12/12/15 saat 00:00'da kapılarını açmıştır. Dosyalar bölümünden gerekli bağlantı programlarını indirerek, bu benzersiz mecaraya başlayabilirsiniz.

Sevgiler
Oldukça güzel ve hoş server...
Merhaba arkadaşlar,

Safe bölgesinde bulunan alana, bomberman etkinliği kurulmuştur. Parti kurup, oyuna başlayabilirsiniz. En az 2, en fazla 4 kişiliktir.

Bomberman Videosunu Izlemek İçin Tıklayın

Sevgiler
Expert
34.0001
insan gerçekten hayret ediyor, neden oyuncu olmaz bu sunucuda.
Kell : insan gerçekten hayret ediyor, neden oyuncu olmaz bu sunucuda.
aynen :S piyasada server diye geçinen toplama packlerle açılan onca yerde player varken saçma sapan sistemlerle hayrettt başka birşey değil.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.