Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
S.a Kardeslerm 'Hobby PvP' Aktiftir.

Emulatör: Sphere 56b-Nightly
Stat Cap: 225
Tür: Pvp - Player Versus Player
Connector: Aktif
Kayıt Sistemi: Free
Web Sitesi :www.hobbyuo.gen.tr

Sistemler :

Ev Sistemi [+]
Otomatik Quest Sistemi [+]
Otomatik Binek Quest Sistemi [+]
Oto Zar Yarismasi [+]
Oto Gm Topuk [+]
Oto Kar Topu [+]
Arena Sistemi [+]
Dungeon Sistemi [+]
Aile Sistemi [+)
Guild Sistemi [+]
Kumar Sistemi [+]
Hazine Sistemi [+]
Guc Yuzugu Sistemi [+]
Market Sistemi [Mobil] [+]


Ve Bircok Sistem .

Not: Hergün Saat 20:30 da veya gün içinde Questler Düzenlenektir.
Not: Hergün Player Durumuna Göre PvP Turnuvasi Düzenlenir.
Not: Gün İçerisinde Etkinlikler Düzenlenecektir.


Facebook Sayfamız : https://www.facebook.com/pag...../295795487119191?sk=wall


Bize katılacak Yada Katılmayacak , Olumlu ya da olumsuz yorumlarınız için teşşekür eder hepinizi aramızda görmek isteriz.
Ev Sistemi [+]
Otomatik Quest Sistemi [+]
Otomatik Binek Quest Sistemi [+]
Oto Zar Yarismasi [+]
Oto Gm Topuk [+]
Oto Kar Topu [+]
Arena Sistemi [+]
Dungeon Sistemi [+]
Aile Sistemi [+)
Guild Sistemi [+]
Kumar Sistemi [+]
Hazine Sistemi [+]
Guc Yuzugu Sistemi [+]
Market Sistemi [Mobil] [+]


benim fikrim artık bunlar sistem değil nedenmi kendiniz yazmıyorsunuz sitelerin hepsinde bütün bu sistemler var yeni sisteminiz olursa sistemler olarak ekleyin bunlar zaten olmak zorunda !!
Nelp Sıkıntınmı Var ? Sanane Kardeşim ADam Açmıs Ugrasmıs Sana Yorum Yapmak Dusmez anLadinmi ? InsanLarı Rencide Etmenede Gerek Yok Kendi Pisliğini Ortaya Cıkarttırma Bana ;) Para Karsılıgı Edit Basmıyoz Biz Servera ;) Kotu Olmak Istemem SenLe Ama Para GozLusunz Para Icın Herşeyi Yapacak Insansın Sen neLp.
Sıvazlayın sırtını yollayın nasılsa 1 haftası var boşuna neden elinizi yoruyorsunuz.Başarılar dilerim ilk deneme içinde olsa zamanla başka serverlarla karşımıza çıkarsınız.
Nelph ,
Benim hobby ile alakam yoktur fakat elimde olan şöyle bir foto var atmak istedim . Size karşı hiç bir art niyetim yoktur fakat edit yok dediğiniz görünce buraya koymak istedim .



shoptur shop
Eva ile ilgim yok. Market sistemini inceledim az önce, parasıyla alınan item'i staff çıkartıyormuş. Yani bu bir kanıt olamaz.
Silindi
Novice
5
Polemiğe Gerek Yok Adam Çekmiş Fotografını . Fakat Dogru Oldugunu Anlayamayız. Nelph sende '2gün öncesine kadar yalvarıp kakaran kişilerisiniz evada stafflık için.' Bu sözünle ne demek istiyorsun. Herkezi Kendiniz Sanmanızdan Vazgeçin Diyorum.





Durgun sular derin akar.
Ne çok seviyorsunuz "Siz yokken biz vardık" lafını. Niye adamın konusunu kirletiyorsunuz onu anlamadım. Gidin polemiğinizi özelde yapın boşu boşuna show yapmayın burada.

Başarılar dilerim.
Banned
-3
Regalya : Ne çok seviyorsunuz "Siz yokken biz vardık" lafını. Niye adamın konusunu kirletiyorsunuz onu anlamadım. Gidin polemiğinizi özelde yapın boşu boşuna show yapmayın burada.

Başarılar dilerim.


Harpy potter'ın herzamanki hali çocuk işte he diyip geçmek gerek .
Silindi
Banned
-3
Nelph sana burda sen staflık için yalvarıyon diyen varmı? Burada adam Serverini tanıtmak amaclı bir konu açmıs illa sen gelip bu konuyu mahvetmenmi gerekiyor . '2 günlük çocuksunuz bu piyasada bunu unutma.' Her sözünde atarlı bir adam yatıyor. Kendi Serverindeki olup bitenlerden haberin yok. Bi gireyim dedim adamlarda newbie golem var bu işten bende bişey anlamadım.Sitende Dİyorsun 3 gider 5 gelir . Bence Bu kadar emin olma . U-s ve başka sitelerde Görüyorum serverinden şikayetçi olanlar var. Artık Bırak Herkezi Rahatsız Ediyorsun.Bi server açmıssan burada atarlanmayacaksın.

Durgun sular derin akar.
ne güzel konuşuyorsunuz :)
Attığım Ss ile serverınızı kötüleme gibi birşey aklımın ucundan bile geçmedi fakat oyunda gördüğüm kadarıyla yapılan işlemlerde ayrıcalık veya market itemleri alanlara yapılan ayrıcalıklar vs vs . Oyun içinde gmlerin player olarak girip action atması ve birşey olunca gm çara girip yanına çekmesi vs vs .

Yinede serverınız güzel fakat dediğim şeyleri çözerseniz dahada iyi olacağınızdan eminim.
Server için verdiğiniz emeğin farkındayım bunun için yukarıda dediklerimin en azından bazılarını çözerseniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır .

Başarılar .

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.