Intense Pvp Yeni Çağ
Sunucu açılış tarihi belirlenmiştir
Forumlarımızdan açılış tarihie bakabilirsiniz.
Forumlarımızdan Herşeyi takip edebilirsiniz

https://www.intense.gen.tr/

Makina & Speedtest




Uzun zamandır ugraş verdiğimiz Intense'i tekrar hayata geçirmeye karar verdik. Herkesin istediği, bizim de uzun uğraşlar verdiğimiz Intense'in kaldığı yerden devam etmesini planlıyoruz.. Action heyecanını tekrar bizle beraber yaşayacak ve bizimle olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür eder mutlu kalmanız dileğiyle iyi oyunlar dileriz..

Bildiğiniz üzere sunucu yaz başında açılmıştı ancak bazı işlerim gereği sunucuya vakit ayıramamam nedeniyle kapamıştım. Bu nedenle sunucu en son kapandığı yerden devam edecek.


Web Sitesi
Sistemler

Dosyalar
Kayıt Ol




Hiç unutulmayan Sistemler :


Kumar Sistemi

Sistem basit, .kumar yazarak oynuyorsunuz.

Çantanızda ne kadar çok puan varsa kazanma şansınız o kadar düşüyor. Kumar oynadığınız sırada ölü olmak hariç her şeyi yapabilirsiniz.

Kumar sisteminde kazandığınız, kaybettiğiniz puan miktarları genel ve her oyuncu için ayrı ayrı kaydedilmektedir.


-----

Vesper Guild Savaş Sistemi

Savaş her 4 ve 4'ün katı olan günlerde, server saati ile saat 21:00 yapılacak.

Ayın 4'ü, 8'i, 12'si falan.

Toplamda 8 tane ada var, bu adalarda Warden adındaki 8 adet npc var. Bu npcleri öldürerek adanın kontrolünü guildiniz olarak ele geçiriyorsunuz. Şu anda son vuruşu yapan kişinin guildi kontrolü alıyor.

Guildler istediği kadar adaya sahip olabilir. Ama sayı arttıkça elde tutması zorlaşıyor tabii ki.

Ödül olarak, savaş sonucunda guildler (elinde tuttuğu ada sayısı)*260 puan alıyor ve bu puan üyeler arasında paylaştırılıyor.

Bu yüzden guildinizde kalabalık niyetine inaktif üye tutmanız iyi bir fikir değil.

-----

Champion sistemi

Şampiyon sistemi kademeli bir sistemdir. Her kademede 4 yaratık bulunur. Bunları kesince içlerinden kademeye göre puan ve para çıkar. Toplam 15 kademe vardır.

Her kademe çok sayıda kişiyle kesilebileceği gibi, çoğu kademe için özel kesme yöntemi vardır, bu zayıf noktayı bulursanız kademeyi atlamanız kolaylaşacaktır.

En son kademenin zayıf noktası bulunmamaktadır.

Not : Son kademe hariç diğer kademeleri belli bir süre içerisinde kesemezseniz kademe geri atlayacaktır. Kademeye göre bu süre artmaktadır.

----

Transfer Sistemi

Bu sistem oyunda baya işinize yarayacak bir sistem. Oyun içinde .transfer yazarak karşınıza çıkan dialogdan charlarınızdan birini seçiyorsunuz, sonra çıkan ikinci dialogda seçtiğiniz charınızın bankasındaki itemları görebiliyorsunuz. Item eğer container ise, içine girip içindeki itemları da görebiliyorsunuz ve itemları sizin bankanıza aktarabiliyorsunuz.



----

Yumurta Sistemi

Yumurta sistemi bildiğiniz standart bir sistem, ekstra bir özellik eklemedik.

Yumurtalar hazinelerden 3'te bir olasılıkla çıkmakta. Yumurtaları eve sabitleyeceğiniz kuluçkalara kurmanız gerekiyor.

Kurduktan sonra 1-4 gün dolduğunda yumurta olgunlaşmış oluyor, çift tıklayarak alabiliyorsunuz.
Yere kurulan kuluçkalara 3 defa basma hakkınız bulunmakta. 4. basışta yumurta kırılır.

Kuluçkaları provisionerdan satın alabilirsiniz.


----

Intense'de aileler deed ile kurulur. Safe alan'da bulunan Dealer'dan alabileceğiniz deed'e çift tıklayınca çıkan dialog'a ailenizin adını yazarsınız.

Eğer aynı isimde bir aile varsa, bu size bildirilir ve aile kurulmaz.

Eğer yoksa, aileniz kurulur ve .ailemenu komutu ile oyuncu alabilir ve atabilirsiniz.




----


Hazine Sistemi

Intense'de yepyeni bir hazine sistemiyle karşılaşacaksınız. Hazine haritaları çeşitli dungeonlarda çeşitli npclerden zorluk derecesine ters orantılı bir ihtimalle çıkacaklar.

Haritaya çift tıkladığınızda hazinenin yerini gösteren bir gösterici ve haritanın nere civarda olduğu bilgileri ekranınzda belirir. Yaklaşık 40 tane hazine bölgesi vardır.
Hazinenin olduğu yere ulaştığınızda ve haritaya tekrar çift tıkladığınızda hazinenin koruyucuları ve kasa bölgede belirir.

Kasanın açmak için hazine koruyucusunu öldürüp içindeki kasa anahtarını almanız gerekmektedir, anahtarı alan herhangi bir kişi kasayı açabilir. Anahtarı aldığınızda kasayı anahtarla açarsınız.

Kasanın boş veya dolu çıkma ihtimali vardır.



-----

Anti Edit Sistemi

Intense'de gelişmiş bir anti-edit sistemi bulunmaktadır. Bu sistem sadece itemlar için geçerli değil, aynı zamanda binekler için de geçerlidir.

Bir staff tarafından çıkarılmış bir item'ı bir player eline alırsa hesabı otomatik olarak kapatılır. Item'ın staff tarafından çıkarılıp çıkarılmadığını tıklayarak görebilirsiniz. Staff yapımı npcler ise, eğer binen kişi player ise silinir.

Edit önlemi olarak bu sistemin yanında, staffın her yaptığını loglayan başka bir sistem de vardır. Bu loglar sıkı bir şekilde denetlenir.

Aynı zamanda staffların spawna girmesi gibi bir durum da scriptler ile yasaklanmıştır, yani staff hiç bir şekilde binek spawnlarına giremezler ve girme denemeleri de loglarda görülür.

----

Referandum Sistemi

Referandum sistemi bizim açımızdan çok işe yarayacak bir sistem. Oyunda istediğimiz soruyu size anında tek komutla sorup, cevaplarını anında görebiliyoruz.

Yanda karşınıza çıkan menüyü görüyorsunuz. Üstte soru soruluyor, vereceğimiz cevap opsiyonları sayısına göre de altta cevaplar sıralanıyor.

Referandum sonuçlarını .referandumsonuc komutuyla görebilirsiniz.



---

Gate sistemine kısa bir açıklama yeterli olur tahminimce.


Bu sistemde size gatelerden geçmede kolaylık sağlamayı amaçladık.


Eğer gate'in gittiği yer guard koruması altında ise, gate'in rengi mavidir, eğer guard zone koruması altında değilse gate'in rengi kırmızıdır. Eğer gate bir binek spawnına gidiyorsa, rengi beyazdır.






---

Duello Sistemi

vp sisteminde pvp yapmak için Safe Alanda iken .duello yazıyorsunuz.

Hangi tür pvp yapacağınız ve hangi bölümde yapacağınızı komuta argüman olarak girmeniz gerekiyor. Örneğin 1. bölümde lootsuz pvp yapmak istiyorsanız .duello lootsuz,1 yazmanız gerekiyor.

Modlar
Lootlu
Lootsuz
Puanlı

5 adet bölüm bulunmakta, 5. bölümde silahlar poison vurmamakta.

Komuttan sonra çıkan target ile pvp yapacağınız kişiye tıklıyorsunuz. Kişinin yanında düelloyu kabul edip etmediğini soran bir elçi çıkıyor. "kabul" veya "red" yazarak kişi cevap verebiliyor.





Hiç unutulmayan Otomatik Yarışmalar :



Şu anda 10 yarışma sistemimiz 1 de turnuva sistemimiz hazır, her gün tek saatlerde otomatik olarak yarışmalardan biri açılıyor.
Sistemler şu şekilde:

*Otomatik Pvp Turnuvasi Sistemi: Ultima-Online'da en sevilen etkinliklerden biri pvp turnuvaları, fakat sizinde bildiğiniz gibi online gm olmadan bu turnuvalar yapılamıyor.Bizde bunu farkettik ve hem bizim hem sizin açınızdan oyunu daha eğlenceli bir hale getirmek için bu yepyeni sistemi geliştirdik.Sistem diğer turnuvalar gibi çalışır; 'Safe Alan' bölgesine yarışma kapısı açılır, belli kişi girdikten yada belli süre geçtikten sonra kapı kapanır ve yarışma başlar. Bu otomatik turnuva için 2 alan bulunur ve sistem yarışmaya girenlerden random 2 kişiyi pvp için bu alanlara yerleştirir. Pvp hakemi hazırlanmanız için size 15 saniye verir.
önemli: Yarışmaya girdiğinizde eşya sorumluluğu size aittir, hiçbir şekilde yarışma ortasında iksir yada silah vb. eşya alamazsınız, bu yüzden girmeden önce eşyalarınızı bir kontrol etmenizi öneriyoruz.
*Yarışmanın Lootlu - Lootsuz, Silaha Poili - Silaha Poisiz seçenekleri bulunmaktadır, girmeden önce duyurudaki yarışma özelliklerini dikkatli okuyunuz.
Yenileme: Alan sayısı 8'den 4'e indirildi. Sistem sayesinde pvpler gmlerin yapabileceğinden çok daha hızlı ve hatasız gerçekleşiyor.
Ekleme: Oto-pvp sistemine ClassMod ve PotMod eklenmiştir. Böylece pure-mage, pure-warrior, warlock pvpleri düzenleyebildiğimiz gibi, pot ve bandaj sayısını dinamik olarak ayarlayarak, her turda çantanızda aynı sayıyla başlamanızı garantiliyoruz.



Vesper Savaşları Sistemi: Toplamda 8 tane ada var, bu adalarda Warden adındaki 8 adet npc var. Bu npcleri öldürerek adanın kontrolünü guildiniz olarak ele geçiriyorsunuz. Şu anda son vuruşu yapan kişinin guildi kontrolü alıyor.
Guildler istedği kadar adaya sahip olabilir. Ama sayı arttıkça elde tutması zorlaşıyor tabii ki. Elde tutulan ada sayısına göre ödüller var.

Topuk Yarışması: Bu yarışmanın amacı en son ayakta kalmaktır. Ortaya bir energy vortex atılır ve herkes bu vortexten kaçmaya çalışır. Büyü atılması ve bir itema çift tıklanması, skill kullanılması, büyü yapılması engellenmiştir. Kazanana otomatik olarak bir ödül verilir.

Bayrak Kapmaca[CTF]: Bu yarışmada Yeşil[YT] ve Kırmızı[KT] olmak üzere iki takım bulunur ve bu takımlar karşı takımın adamlarını keserek veya base'inden bayrağını çalarak puan kazanmaya çalışırlar, kazanan takıma ödül verilir.
Bayrağı bölgenize getirip puan kazanabilmek için bulunduğunuz takımın bayrağı yerinde olmalıdır.
Bayrak kaçırarak gelen puan : 45
Karşı takımın oyuncusunu öldürerek gelen puan : 1
NOT : Oyunda otomatik takım eşitleme sistemi bulunmaktadır bu yüzdeneğer takımlar dengeli değil ise, diğer takımdan rastgele oyuncu seçilirve eksik olan takıma atılır.



UO Counter-Strike: Bildiğimiz Counter-Strikeoyununu UO'ya derledik elimizdengeldiğince, harita olarak de_aztec bölümü ele alındı.Yarışma diğer yarışma sistemleri gibi çalışıyor, Safe Alan'a gateaçılıyor 60 kişi gate'ten geçtiğinde yada gate'in kapanma süresibittiğinde gate kapanıyor ve yarışma başlıyor, CT ve T olmak üzere 2adet grup var.Oyunda 1 adet silahınız baştan verilir, silahı çift tıklayarakkullanabiliyorsunuz, ateş edeceğinizde oyunculara değil, yere tıklamakzorundasınız, oyuncuya tıklayarak ateş edilmiyor. Yere tıkladığınızdatıkladığınız yöne doğru ateş edilir ve o yöndeki kişiler ölür.
NOT: Oyunda otomatik takım eşitleme sistemi bulunmaktadır bu yüzden eğer takımlar dengeli değil ise, diğer takımdan rastgele oyuncu seçilir ve eksik olan takıma atılır.
Ekleme: Oyunda Tab tuşuna basarak ( war/peace tuşu ) playerlar hakkında durum listesini görebilirsiniz..



UO Bomberman Yarışması: Burada amaç en fazla adamı öldürerek 30 puanı almak ve yarışmayı kazanmak. Gerçekten çok eğlenceli bir oyun. Her yarışma yapılışında bomba tarafından patlayabilen taşlar sistem tarafından random olarak diziliyor ve girişte taşların üstüne denk gelmeniz gene sistem tarafından engelleniyor.Patlayan taşlardan belirli olasılıklarla uzun atma, 2 bomba koyma ve mantar çıkmakta.Mantara basarsanız puanınız 2 yada 3 eksiliyor.



UO Futbol Yarışması: Safe alana gate açılır.Sınır 22 kişidir(11-11).
Kırmızı ve beyaz olmak üzere 2 takım bulunur.Kullanabileceğiniz komutlar şimdilik sadece .sut ismindende anlaşıldığı gibi şut çekmeyi sağlar.
Oyunda topun direkten dönmesinden, kornere kadar özellikler koyduk.
Maç 15 dk. sürmektedir 15 dk sonunda maçın hakemi 2 veya 3 dk. uzatma verebiliyor.Topu kapabilmek için üstünden geçmeniz gerekiyor, eğer top başka birisinin ayağındaysa çantanızda bulunan bazı silahlarla topa sahip kişiyi öldürüp topu kapabilir ya da topa sahip olan kişinin ayağından topun üstünden geçerek %50 oranla topu kapabilirsiniz.



UO Futbol Eki - Bahis Sistemi: Futbol'a ek olarak bahis sistemi getirildi. Artık maçlar üzerine bahis oynayabiliyorsunuz. Safe alanda bulunan iddaa npclerinden birinden bahislerinizi maç başladıktan sonra ve 3. gol atılmadan önce yatırabilirsiniz. Alacağınız miktar iki takıma yatan bahislerin miktarına göre değişir, en az yatırdığınızın 1.5 katını alırsınız. Eğer kaybeden takıma kazanan takımdan çok daha fazla bir miktar yatmışsa bu sayı 2, 3 veya daha fazla katlara çıkabilir. örneğin beyaz takım kazandı diyelim, eğer toplam yatan para 10m, beyaz takıma yatan para 1m ise beyaz takıma para yatıranlar, yatırdıkları paranın 10 katını alırlar.

UO Futbol Eki - Seyirci: Oynanan futbol maçında maçı izlemek için 'Safe Alan' bölgesi içerisinde .futbolizle yapmanız gerekmektedir. Eğer çantanızda 100k altın var ise sistem sizi futbol maçına yollayacaktır. Maçı taraftar olarak değil, sanki televizyondan maç izliyormuş gibi izleyeceksiniz. Topun olduğu ekran sizin ekranınıza yansıyacak, bu sırada karakteriniz ekranda gözükmez.

Kuyu: Herkesin bildiği bir yarışma. Görünmez teleportlar var ve siz bu teleportlara basmadan bitişe ulaşmaya çalışıyorsunuz. Yarışma her açıldığında belli sayıda teleporter rastgele yerleştirilir.

Expo: Bu oyun başladığında çantanıza 50 adet exposion potion konuluyor ve bu potionlarla birbirinizi öldürmeye çalışıyorsunuz. En sona kalan ödülü kapıyor.

UO Eski çağ Savaşı: Safe alanda oyun için gate açılır, girersiniz.çantanız ve varsa bineğiniz otomatik olarak bankaya atılır.çantanıza eski tip kalkan (yuvarlak olanlardan) eski tip silahlar(a scimitar, a spear, a bow vs.) ve 2 adet bandaj gelir.
Bu oyunda ışığı iyi kullanmak önemlidir.Zifiri karanlık bir bölgede olan oyundur.Oyunda duvar lambaları yanına gidildiğinde 120 saniyeliğine yanar.
Aynı zamanda kalkanınızın arkasına otomatik olarak meşale konur bu meşaleyle yolunuzu aydınlatabilirsiniz.(Meşale 60 saniye yanar).
Oyunun amacı hayatta kalabilmektir.ödül olarak kazanana şimdilik 'Night Llama' verilmektedir.

Şanslı Kasa: Şimdilik 2 bölümden oluşuyor. Adından da anlaşılacağı gibi oyunumuzda kasalar bulunuyor. Amaç kasaların içine bakarak 2. bölüme geçmek için gerekli olan anahtarımızı aramak. Anahtarı bulduğumuzda çift tıklıyoruz ve 5 kasa içeren 2. bölümümüze geçiyoruz. Burada karşımıza 5 adet kasa çıkacak. İçlerinden bir tanesi sizi 3. bölüme taşıyacak. Yalnız, 5 kasalı 2. bölümümüzde boş kasayı seçerseniz 1. bölüme tekrar geri dönersiniz. 2. bölümde kasaya tıklandığında boş veya dolu açılırsa, sizi kazandıracak olan dolu kasa değişecektir. Yani ilk tıkladığınızda boş çıkan kasaya tekrar 2. bölüme geçince tıklarsanız dolu çıkabilir. Yani bu yarışma tamamen şanstan ibaret.


Not: Tüm yarışma sistemleri otomatiktir. Alım süresi veya kişi sınırı dolduktan sonra page ile alım istemeyiniz. Yarışmadan çıkmak isteyen arkadaşlar logout olup 45 saniye beklerlerse çıkabilirler. 45 saniye geçmeden giren oyuncular yarışmaya kaldığı yerden devam eder.[/youtube][/youtube][/youtube][/youtube][/youtube]

Bu konu Intense-Pvp tarafından düzenlendi(2015-11-15 19:00, 8 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.