Hatırlayanlar vardır. Bir intense pvp vardı. zamanına göre çok güzel ve kalabalık bi sunucuydu. Kaldı ki o dönemlerde pvp serverlar yaygın değildi. Skillerin kasılmaması haricinde bir pp serverdan nerdeyse hiç farkı yoktu. Bunun gibi bir shard neden açılmadı tekrar? Özellikle artık bana kasmak zor geldiğinden, kastıktan 3 ay sonra shardların kapanması canımı sıktığından bu tarz bir arayışa yöneldim. Yine olsa yine oynarım. Fikirleriniz?
Novice
-0.500001
hakketten guzeldi
İntense kaliteliydi, fakat artık o tür sunucuyu oynayacak oyuncu kalmadı.. :)
Yalnış hatırlamıyorsam geçen kış başı açılmıştı ama spheresi eski sphereden açıldığı için sürekli donmalar oluyordu ama kapanana kdr 7/24 oynamıştım eski tadları alabilmek için şuan açılsa keşke belki çok talep olursa trina yine açar çünkü geçen sene açtığı sunucuyu talep üstüne açmıştı çok fazla kişi istemişti o boss kesmeler angel set kasmak için biryerini yırtmalar o zevkler hiç bir sunucuda yok gerçekten.
Tolga büyük talep üstüne açtı tekrar serveri ama arkadaşın söylediği gibi artık bu tarz serveri oynayacak kalitede oyuncu kalmadığından ve bu nedenle gereken ilgiyi görmediğinden bidaha açmamak üzere tekrar kapattı diye biliyorum
Yine kendi isteği ile kapattı nydrian ile yani forever ile de çalıştığı için de playerlar çok sorun yarattı. Ayrıca tekrar açtığı dönemde Trina'nın yaptığı connectorler hakkında da sorunlar çıkmıştı. Kısacası adı lekelendi yani. Bir daha açacağını kesinlikle sanmıyorum
Her sene aynı başlık açılıyor, sanırım yine açılıcak
Bende oynadım bir süre güzel sunucuydu etkinlikler olsun action olsun pek pvp yeteneğim olmamasına rağmen sarardı yani :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.