Merhaba arkadaşlar, adım Ateş. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, aradığım kişi bir scripter'dır. Kaliteli ve bilgili olmak zorundadır, yapabilirmiyim acaba gibi kendi içinde bir çelişkiye düşmeden işini bilen birisi gerekmektedir. Bu kişi ile real'dan tanışıp yakın bir gelecekte başrolunda olucağım ultima online serverının scripterı olucak ve bu kişi tarafımdan aylık maaş alıcaktır. Yapmasını istediklerim ve isticeklerim kolay işler olmicak, ancak emeğinin karşılığını kendisine taktim etmekten memniyet duyacağım ve beni işleriyle memnun edicek bir arkadaş aramaktayım.
Kişinin öncelikli işlerinden bir kaçını sıralamam gerekirse eğer, basitçe özet geçeyim isterseniz.
-- Klasik 56b sphere tabanlı bir serverı benim belirticeğim patch versiyonundan kurarak, üzerindeki bugların ve minimum işlemlerin yapılması. (Bu zaten çok büyük ihtimalle var olan birşey ancak ben bihaberim..)
-- Aile, Guild, Zone, ve Menüleri hazırlamak gibi işleri bilicek ve bunlarda bana sorun çıkartmicak birisi olmak zorunda yanı sıra oyun içindeki kişinin event alması, bundan kurtulması veya uygulamasını sağlatıcak scriptler yer alabilir.
-- Eğer kişi yapabiliyorsa, connector yapımını bilmesi veya yaptırıcak kişileri tanıyor olmasıda, kişinin şansını yükselticek bir unsur olacaktır. Ama bu olayı kendisinin yapması ve scripterlık konusundaki yetersizliği kesinlikle kabul edilemez bir eksikliktir. Sadece bu beceriye sahip ise scripterlık ile birlikte, benim aradığım kişi o kişidir.
-- Asla düşündürmesin ki bu yazdıklarım, kişi işin içine girdikten sonra bu kadar basit olucak. Aksine beklenmedik bir şekilde uğraşacağı bazen canını sıkıcağı bazen eğlendireceği bazende üzerine düşünmemiz gerekeceği bir çok olay ortaya çıkıcaktır.

Arkadaşlar bu adam kim diye sorabilirsiniz ki bundan doğal hiçbirşey yok sanırım bu yazıyı okuyanlar için, ancak... Ben bu güne kadar birebir olarak 2 işin içinde rol aldım, bu serverlar şuanda kapanmış olan serverlardır. Ancak kiminin ismi, kiminin ise sistemi unutulmamıştır ve kullanılmaktadır. (Requem ve Justicia Uo Shard'larıydı) Ve belki yeteri kadar eski oyuncuysanız, " Sylveria " dan bile tanıdık çıkabilirsiniz =)

Arkadaşlar; bana ulaşmak için öncelikle size 3 opsiyon sunucağım.
>> Ultima-Strike portalına kayıtlı arkadaşım olan " KeLL " nickli arkadaşıma ulaşıp, onun aracılığı ile benim ile konuşabilir yada buluşabilirsiniz. (Bu yazıyı yazdığımdan kendisinin haberi yok, henüz) Siz ulaşmak istediğinizde bilgilendirilmiş olucaktır.
>> Klasik bir yöntem gerçi ama belki bunu tercih edebilirsiniz, " pm " atmayıda deniyebilirsiniz.
>> [email protected] / Bu benim e-mail adresimdir.(MSN değildir) Buradan bana ulaşabilirsiniz.

Not: Bana ulaştığınız taktirde sizden isticeklerim şunlar olucaktır. { Yaşadığınız şehir, yaşınız, telefon numaranız ve isminiz } Öncelikli herşey ve hatta tekşey irtibat kurmamızdır.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.