Playerların istekleri doğrultusunda birçok ekleme değiştirme ve buglar giderilmiştir.

-Gereksiz Ps'ler Silinmiştir.

-Doom Dungeon Eklenmiş Olup, Df'lerin Güçleri ve Canları Azaltıldı. İtemler Direk Çantanıza Düşecektir..


]İp: 188.132.205.22
Port: 2593

Hepinizi Bekleriz Arkadaşlar.
Neophyte
26.6001
Merhaba,
Öncelikle sunucunuza ait bir başlık tarafınızdan, yeni, 2 gün önce zaten açılmış durumda. Yapılan ufak güncellemeler için ayrı ayrı başlık açılması görüntü açısından hoş olmaz. Yeni bir başlık öncesi bu konuya dikkat etmenizi şimdiden rica ederim.

Sunucuya gelirsek,
RunUO hiç oynamadım, ilgimi de çekmiyor açıkcası. Ama bir şey dikkatimi çekti, açılan tanıtım başlıklarında hiç resim kullanılmıyor diyebilirim ya da ben rastlamadım :) Biraz özen göstermeniz gerektiğini düşünüyorum, oynayacak olsam bu şekilde sunucunuzu seçmezdim.
Başarılar dilerim
Run uo ya eklenti yapılmayınca resim koyulmamasıda normal bizim çoğu sphere sunucuları gibi hazır pack aç gitsin multi acık hersey acık kısacası Runuo zevklidir ama illegal bütün herşey açılır
Master
59.2997
Superadminstratours : Run uo ya eklenti yapılmayınca resim koyulmamasıda normal bizim çoğu sphere sunucuları gibi hazır pack aç gitsin multi acık hersey acık kısacası Runuo zevklidir ama illegal bütün herşey açılır

O illegal dediklerin runuo'da günlük yaşamın bir parçası. Oyunda zaten her şey hazır, runuo da bunları güzelce derlemiş daha sonra üstüne ekleme yapmana bile gerek yok. Biz oyunu kendisi gibi oynamadığımızdan senin şu anki yorumun gibi garipsiyoruz.

Birde runuo reklamından sphere kadar detay beklememek lazım. Söylenecekler bellidir. Ip adresi, port, sunucu hakkında temel bilgiler (artifact çıkışları, luck yüzdeleri vs.) ve genelde kullanıldığı gibi forum adresi.
Resim vs vs. eklemek biraz sacma oluyor runuo'da hazır dünya üzerinde britin resmini mi koyayım görmek isteyen 2 dklık iş bile degil altıüstü alıcak ip'i razora yapıstırıcak gelicek bakıcak oyuna :=)
Sphere gibi runuoda can çekişiyor .Allahtan sphereda multi engelli connectorlerle ,runuoda ver multiyi 10 adet acan gördüm bodcu kasarken sanırsınız her runuo serverında 150 kişi var genele baksan 20 30 kişi
Ne kadar zaman olmuş


-- Server'ımız host firması yüzünden kapanmıştır sanırım battılar ulaşamadım bu da bilgilendirme olsun.
Üzdü

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.