Selamlar arkadaşlar öncelikle, uzun uzun yıllar önce başladığımız bu sphere ve nesli tükenmeye yakın son jenerasyon Ultima online isimli oyunda sizlere Pvp Sunucusu hizmet vermeye devam ediyoruz. Uzun zamandır.
Türkiyenin en kalabalık pvp sunucu Nephilim Pvp ile uzun süredir karşınızdayız. Revize edilen sistemler rp sunucularını aratmayan savaş dinamikleri ile sizlere keyifli bir sunucu oluşturduk.
Nephilim Ultim Online İsim hakkı ve Patentini 9, ve 42, maddeleri satın alan Türkiyede tek RESMİ KURUMSAL Pvp sunucusudur.
Unutmayınki resmiyetsiz her proje yok hükmündedir.
HAKKIMIZDA
Nephilim, 2 Aralık 2023 tarihinde Ultima Online dünyasına adım attı ve kısa sürede Türkiye'nin en iyi, en stabil ve en geniş oyuncu kitlesine sahip sunucusu olmayı başardı. Oyuncularımıza sadece bir oyun deneyimi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda onların bir parçası olduğu güçlü bir topluluk oluşturuyoruz.
Gelişmiş altyapımız, sürekli güncellenen içeriklerimiz ve kullanıcı odaklı yaklaşımımız sayesinde Nephilim, her seviyeden oyuncuya hitap eden dinamik bir oyun ortamı sunuyor. Bizim için oyun sadece bir eğlence aracı değil, aynı zamanda bir tutku ve bağlılık anlamına geliyor.
Her detayda, her adımda oyuncu memnuniyetini ön planda tutuyoruz.
Amacımız, her oyuncuya en kaliteli ve en kesintisiz deneyimi sunarak Ultima Online'ı bir adım daha ileriye taşımak. Nephilim, sadece bir sunucu değil, bir oyun dünyası, bir topluluk, bir ailedir. Siz de bu yolculuğun bir parçası olun!
Vizyonumuz
Nephilim, Ultima Online dünyasında oyuncularına unutulmaz bir deneyim sunan, sürekli gelişen ve yenilikçi bir sunucu olmayı hedefliyor. Vizyonumuz, Türkiye'nin en iyi, en stabil ve en büyük Ultima Online topluluğunu kurarak, oyuncularımıza eşsiz bir oyun atmosferi sağlamak ve Ultima Online deneyimini bir adım daha ileriye taşımaktır. Her oyuncumuzun kendini değerli hissettiği, kaliteli ve sürdürülebilir bir oyun dünyası yaratmak, en büyük amacımızdır.
Misyonumuz
Nephilim olarak misyonumuz, Ultima Online'ın köklü mirasını modern bir altyapı ve oyuncu odaklı yaklaşımlar ile harmanlayarak en yüksek kaliteyi sunmaktır. Teknolojik alt yapımızı sürekli güncel tutarak, kesintisiz, stabil ve adil bir oyun ortamı sağlamayı taahhüt ediyoruz. Oyuncu geri bildirimlerine ve topluluk taleplerine büyük bir önem veriyor, her oyuncumuzu oyun dünyamızın bir parçası olarak kabul ediyoruz.
Misyonumuz, her seviyeden oyuncunun kendini geliştirebileceği, eğlenebileceği ve toplulukla güçlü bağlar kurabileceği bir platform sunarak, uzun vadeli bir oyuncu memnuniyeti sağlamaktır. Bizim için Nephilim sadece bir oyun değil, bir yaşam tarzı ve topluluk anlayışıdır.
Nephilim Pvp Türkiye'nin İlk Patentli ve resmi Pvp Sunucusudur.
türkiyenin en kalabalık serveri derken neyi kastettiniz acaba ? :D 100 adet balık maden kasan karakterlerimi.
Bu sizin düşünceniz. Online sayısı ortada. Rekor sayıda kayıtlara geçti. Eleştiri tarzına göre ya sunucudan kovulan bir oyuncusunuz veya bir başka sunucuda vakit geciren kişi..
Güzel sunucu, Websitesi ucuz 2 gün sonra kapanan sunucu sitelerine benzemiyor. Hayırlı olsun.