allah aşkına o serverlara ait bir ss bir sohbet falan gösterin, o serverlarda başladım çünkü ben lakin internette arayınca gram döküman bulamıyorum ya çok üzücü bu :(
Bende Noir Uo görmek istiyorum 12 sene öncesi felan vardı ama yok :)
Origin uo shard cok kral bi serverdi kuzey falan vardı abimiz cafesine giderdik çok güzel bir sunucuydu türkiyede tek geçerim keşke aktif olsada yine kassak oynasak cafeye gidip action atsak ama nerde birdaha öyle sunucu türkiyede olmaz görüyoruz açılan sunucuları 2 güne patlıyor :S
Novice
-0.500001
Ne zaman o senın bıldıgın zaman ne sevda gordugun masallardaki eskiden
Böyle konular açmak için ne içiyorsunuz merak ediyorum.Birde ,U-s de yeni kullanıcı adı alıp server acmak ve yorum atmak bu ara feci meşhur oldu.
Negativeday : allah aşkına o serverlara ait bir ss bir sohbet falan gösterin, o serverlarda başladım çünkü ben lakin internette arayınca gram döküman bulamıyorum ya çok üzücü bu :(

Norrah'tan vardı 2-3 ss unutmassan akşam atayım
Superadminstratours : Böyle konular açmak için ne içiyorsunuz merak ediyorum.Birde ,U-s de yeni kullanıcı adı alıp server acmak ve yorum atmak bu ara feci meşhur oldu.
İsteyen istediği konuyu açar kardeşim sanane ki giren çıkanmı var sana adam özlemiş o günleri birinde varsa bir ss falan görmek istemiş ne var bu konuda sen ne içiyorsan bize gönder :)

Buyur dostum bunu buldum :)
Msn Messengerı özlemişim be hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy........................ :D

Adam pvp 1.cisi iyimiş ss britainde actiondan falan kareler varsa onlarıda paylaş
Cocy : Msn Messengerı özlemişim be hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy........................ :D

Adam pvp 1.cisi iyimiş ss britainde actiondan falan kareler varsa onlarıda paylaş

Ben yetkili kadrosundaydım dostum, player değildim :) İş yerindeyim şu anda akşam bakar bulursam atarım :)
Superadminstratours : Böyle konular açmak için ne içiyorsunuz merak ediyorum.Birde ,U-s de yeni kullanıcı adı alıp server acmak ve yorum atmak bu ara feci meşhur oldu.

Bir şey içtiğimiz yok, sadece eski zamanları özledim ve bir görüntü yakalamak istedim. Ve yeni kullanıcı adı alıp falan o kısmı pek anlamadım da yeni kullanıcı değilim burada.

Ve o ss'yi paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum çok mutlu oldum ya hey gidi hey
origin güzel serverdı harbi çok eğleniyoduk :) +6 warfork 40 40 vuruyordu hey gidi günler :)
Kim o serverların sahibi kim merak ediyorum, kaç playera ulaştı falan hiç bilginiz var mı
Origin uo türkiyenin en ultima online sunucusuydu taa 2007 dönemlerinde ayrıca bunuda belirtmek isterim türkiyede ilk lbr binekleri çıkaran serverdir :) player sayısı 100 130 arası idi cok güzel bi sharddı editsiz bugsuz bağımlılık yapmıştı sahibi ( yalovalı idi hemşerim :d) staff nicki kuzey veya güney idi oyunda bi tek yetkili oydu başka yoktu harikaydı yani.
Silindi
Members
0
SLM
Orijinde bende ORKO nick ile oynamıştım çok iyibir serverdi soradan item res geldi ve ondan sora olanlar olmuştu en son oynadıgımda gunluk 30 kişi vardı ama itemresten önce 100 online görmüştüm zevklibir yerdi.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.