Nimloth

Sunucu Adı: UO:Nimloth
Emulator: 56T
Sunucu Türü: PP
Skill Cap: 7x
Stat Cap: 225
Web Sitesi: https://uo-nimloth.net/
Discord: https://discord.gg/t3JZpB6JyA

Sessizlik bozuluyor…
Tozun altından eski bir isim yeniden yükseliyor.
Ultima Online dünyasında bir efsane yeniden başlıyor..

Kılıçlarınızı kuşanın, büyü kitaplarınızı raflardan indirin ve bize katılın. UO:Nimloth yeniden açılıyor!

Yepyeni hikâyeler yazmak için Nimloth’un gölgesinde buluşalım.

⚔️ UO:Nimloth

Zanaatkârlığın, dostluğun ve maceranın yeniden doğuşu.

UO:Nimloth Duyuru Videosu 20 Ekim 2025 Saat 17:30’da Yayında!

Sistemler: 

Video tanıtımları hazırlanmış bazı sistemlerimizi aşağıda bulabilirsinizbunun haricinde diğer sistemlerimize hakkında bilgi almak için https://uo-nimloth.net/wiki adresini ziyaret edebilirsiniz. 

1- Resurrect Option

2- Craft Görev Sistemi

3- Craft Mastery Sistemi

Ben de vakit buldukça player olarak dahil olacağım. Özlemiştik ultimayı yıllar sonra hasret giderelim :)

bu ekipden guzel seyler cıkacak gibi basarılar :)

Açılış duyuru videomuz yayınlandı gençler bi yorum alalım video altına :)

Hayırlı olsun, artık zaman ayıracak pek vakit yok ama muhakkak en kısa sürede giriş yapacağım. Açılış videosu hoşuma gitti, keşke biraz daha uzun tutulsa idi.

Tebrikler. Titizlikle hazırlanmış bir sunucu. Her şey gönlünüzce olsun <3

Rowall üyesi avatar
Novice
11.9
#429802 drumbanger:

Pyramid UO, Rampage PVP UO, Nebula UO, Night UO ve Royal UO serverlarının ownerları gelsin de onurlarına düşen bu aşırı kirli ve malca lekeyi temizlesin şimdi. 2025'te server açılıyor ve hala saldırı mı yapıyorsunuz? Sahnede olan bu 5 serverdan birinin işi bu! gerek var mı lan, manyak mısınız siz? zaten 300-400 toplam oyuncu havuzu kalmış.

Muhtemelen Pyramid yapıyordur. Zamanında az uğraşmadık kendileriyle..

H0NDA üyesi avatar

Öncelikle başarılı olmanızı diliyorum.

Multi Client var mı ?

Ayrıca indirdik giremiyoruz.  download bölümünüzü kontrol etmenizi öneriyorum.

Tekelleşmiş ultima server larından kurtulmak dileğiyle fakat eklemek isterim , dowyaları indirip girememek nedir  sene 2025 yani. 

Selamlar,

Multi client açılabilmekte. Discord üzerinden bana ulaşırsanız yardımcı olayım

emre1 üyesi avatar

server patlamış girilmiyor

Sunucu altyapısı ile alakalı güncellemeler yapıldığı için mesaj attığınız anda bağlantı problemlemi yaşanmış olabilir. Sunucu aktif, herhangi bir "patlama" durumu söz konusu değil

Rowall üyesi avatar
Novice
11.9

Balıkçılar için hayat Nimloth'da çok zor. 1 ağ'dan 900gp'lik balık çıkıyor. Ağ yapmak için kumaş lazımi kumaş için sheep kesiyorsun, balıkları tava ile pişiriyorsun hem bekleme süresi var hemde 100 adet pişiriyor tek seferde. işlemin hiçbir anında afk kalamıyorsun devamlı aktif olman gerekiyor. Halbuki ins öyle mi al vendordan eşyaları koy makroya arkana bakma. afk kalmadan uğraşarak birşeyler yapıyorsak balık fiyatlarının arttırılması ve tava ile 100 değil 1000 adet pişirsin veya bekleme süresi kaldırılsın. Bir balıkçı olarak hiç memnun deelim :)

Farmingi tercih edebilirsiniz kumaş elde etmek icin. Cok daha kısa sürede daha fazla kumaş elde edebilirsiniz :) Ayrica sulama süreleri sırasında isterseniz ağ üretebilir,  isterseniz de ağ atabilirsiniz. 

Sürdürülebilir tarımı öne çıkartalım,  hayvan katliamını azaltalım :)

lanx07 üyesi avatar
#429832 Syntax:

Farmingi tercih edebilirsiniz kumaş elde etmek icin. Cok daha kısa sürede daha fazla kumaş elde edebilirsiniz :) Ayrica sulama süreleri sırasında isterseniz ağ üretebilir,  isterseniz de ağ atabilirsiniz. 

Tava olayına katılıyorum bu arada. E o zaman madem hayvan katliamını azaltacağız sunucuya alabalık havuz sistemi gelsin de öyle kasalım balıkları denizlerin nüfusu azalmasın :)

#429833 lanx07:
#429832 Syntax:

Tava olayına katılıyorum bu arada. E o zaman madem hayvan katliamını azaltacağız sunucuya alabalık havuz sistemi gelsin de öyle kasalım balıkları denizlerin nüfusu azalmasın :)

Ona da yakın zamanda güncelleme gelecek, Discorddan duyurusunu geçeceğim değişince :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.