Macro ile 3-4 günde kasılıyor taming be ne abartmışlar.
Syntax ismini bir yerlerden hatırlıyorum diye ve genel olarak serverın eli yüzü düzgün, iletişim düzgün geldiği için 10-15 yıl sonra tekrar denemek için geldim ben de.
Staff saolsun sürekli kasacak şeyimizi eksik etmiyorlar yeni sistemler getirip. Kasma bağımlısı olduğumuzu biliyorlar belli. Genel olarak sistemlerden çok memnunum. Beklentilerimi karşıladı. Hayatı offline etti.
Eleştiri getirecek olursam, ben studded set+reg kristal+Horse ile aksiyona çıkabilir olmaya alışmışım. Attan %100 ihtimalle düşmemek için dragon derisi kasmam gerekmesi bayıyor beni.
#429914 tili:Macro ile 3-4 günde kasılıyor taming be ne abartmışlar.
Syntax ismini bir yerlerden hatırlıyorum diye ve genel olarak serverın eli yüzü düzgün, iletişim düzgün geldiği için 10-15 yıl sonra tekrar denemek için geldim ben de.
Staff saolsun sürekli kasacak şeyimizi eksik etmiyorlar yeni sistemler getirip. Kasma bağımlısı olduğumuzu biliyorlar belli. Genel olarak sistemlerden çok memnunum. Beklentilerimi karşıladı. Hayatı offline etti.
Eleştiri getirecek olursam, ben studded set+reg kristal+Horse ile aksiyona çıkabilir olmaya alışmışım. Attan %100 ihtimalle düşmemek için dragon derisi kasmam gerekmesi bayıyor beni.
Studded set+reg kristal+Horse ile hala aksiyona çıkabilirsin, Leather ile çıkıldığında 25 armor altında kalmakta sadece.
Studded set için gereken deri ejderyalardan çıkmıyor ama, hayvanlardan çıkmakta :)
Ben action dengesini ve sistemleri beğeniyorum., dengeli şu anda. Action güzel dönüyor. Tabiki yapılacak şeyler vardır. Beğenirsiniz beğenmezsiniz. Ama beğenmeseniz de şu kesin bilgi; Player feedbacklerini çok ciddi önemseyen, dönüş yapan, sürekli düzeltme ve gelişim haline olan, birebir canlı irtibat kuran bir staff ekibi var.
Yaklaşık 2 aydır oynuyoruz ve eski özlemi giderdiği için de mutluyuz. Eksiklikler yok mu tabii ki var ama düzgün dille söylenilince de hallediliyor tabii ki dinamikleri bozmayacak şekilde. Umarım devam ederler bu şekilde bozmadan. Community olarak da 3-4 kişi hariç gayet iyi oyuncular var.
Aradan yıllar geçiyor; çocukluğumu, ergenliğimi geçirdiğim bir platformun(ultima-strike) hala ayakta olmasını sevinçle karşılıyorum. Umuyorum ki yaptığınız işler, verdiğiniz emeğe değer(verilen her bir emek için bu temennilerde bulunuyorum.). Başarılar!
Selamlar ve kolay gelsin.
Taming in zor kasılması ile ilgili hiç bir şey demem zira zor olmalı. Ancak dikkatinize sunmak istediğim şey şu ki lütfen trackinge bir bakın. İki konu var bununla ilgili.
İlki şu ben track çektim çevrede hiçbirşey yok dedi ve skill artışı vermedi. ben tarck idmanı yaptım skill artışı vermesi gerekmez mi? Zira çok az hayvan var açık arazide. Hayvan olsa idi görecektim ben eylemi gerçekleştirdim ve sonucu aldım o sebeple skill artışı vermesi gerekir diye düşünüyorum.
İkinci konu ise Tracking in kapsama alanı. Çapın ne kadar olması gerektiği sizin kararınız ona birşey demek gerekli faydayı sağlıyor ise. Ancak kendi ekranımda gözlerimle gördüğüm hayvanı (ki uç noktada değil) 61.5 Tracking ile göremiyorsam ciddi üzerinde durulmsı gerekmez mi?
Zaten bana göre Tracking etkisi (hangi boyutta olduğu sizlere kalmış) gördüğüm ekranın bir tık dışından başlamalı.
Amacımız hasretini çektiğimiz bir oyunda zevk etmek. yazdıklarımın amacı budur.
Saygı ile, kolay gelsin
NssN (Eleni)