Merhaba, 'Connection lost: Timed out' hatası alıyorum girerken. Sebebi nedir, nasıl çözebilirim ?
#429851 Inferno.delone:Merhaba, 'Connection lost: Timed out' hatası alıyorum girerken. Sebebi nedir, nasıl çözebilirim ?
Sunucu gece kapanmış.Sabah tekrar aktif hale geldi.
Yıllar sonra bıraktığım en hızlı sunucu olacak gibi.
Taming kasılmasın istiyorsanız taming kasılmasın yazarak sunucudan silseydiniz be kanka.
UO oynayan adamların ben dahil hepsinin işi, gücü, çocuğu var. Makrola kasamıyorum 4 gündür açık PC 56 oldu :)
yew'i komple aradım, jhelom, britain vs. yok hiç bir yerde kasacak yer yok.
vakti olan kassın diyorsanız yukarıda yazdım PH azaltıp keşke kasılabilir yapsaydınız.
neyse sağlık olsun maceramız erken bitti.
Merhaba,
Sadece gz içerisinde 10+, gz dışında da 20 civarı taming kasma noktası bulunuyor. Sunucunun 6. gününde Taming yeteneği 100 olan oyuncu vardı ve kasan herkes makro ile kasmakta.
Yew Moongate in hemen altında kasma noktası varken Yew'de göremediyseniz sorunu kendinizde aramanızda fayda var.

Abi kendimde neden sorun arayayım 3 tane hayvan var.
Gittim gezdim her yeri. Macroya mı bırakayım orada?
Britain'de şu an karakterim 56 işte. Koyduğum yerde gayet mantıklı bir yer.
Syntax rica ediyorum bunu savunamazsın abi. 6 günde taming fulleyen adam ya çalışmıyordur ya sürekli pc basındadır ya da edittir sunucunda. Ben olsam Log kaydına bakarım bi haberin olsun. Yew'de göremediyseniz sorunu kendinizde aramanızda fayda var. yazmışsın da eleştri kabul etmiyorsanız açmayın sunucu falan.
Bu şekilde olmaz yani. 3 hayvan koyup spawn timer ve deleter koyman bir şey değiştirmiyor yani.
En son ne zaman başka yerde oynadın da gezdin bilmiyorum, ama burada kimse ilk defa UO oynamıyor hepimizinde sunucuları vardı. Yapıcı şekilde yazdım cevabın nahoş.
#429879 Syntax:Merhaba,
Sadece gz içerisinde 10+, gz dışında da 20 civarı taming kasma noktası bulunuyor. Sunucunun 6. gününde Taming yeteneği 100 olan oyuncu vardı ve kasan herkes makro ile kasmakta.
Yew Moongate in hemen altında kasma noktası varken Yew'de göremediyseniz sorunu kendinizde aramanızda fayda var.
Sorun eleştiriyi kabul etmemek değil, herkes kasabilirken siz sorun yaşıyorsanız sorun sunucuda degil sizdedir.
Koca yew de kasma noktasi yok demişsiniz, bunun gibi bir cok nokta var ve makro ile rahatlikla kasilabiliyor diyorum size. Bunların bazıları gz içerisinde, bazıları ormanlık alanda. Size en basit ve herkesin gorebilecegi 2 noktayi gönderdim ki biri gz sınırları içerisinde.
Eleştiriyi kabul edemeyen kisi burda sizsiniz ne yazik ki, ben degil.
Üşenmedim baktım, Taming 98 ve üstü olan 34 karakter var. PH size zor gelmiş olabilir ancak bu sunucunun yapısı bu şekilde olduğunu kabul etmek gerekir. Boş alanda 3 npc bana ideal geldi. Eğer makroya bırakmak istemiyorsanız bilindik çiftliklere gittim baktım. Resimlerinide buraya bırakayım.

Yew'de oturdum dolaştım World Building tarafında animal spawnları minimum tutmuşsunuz. Herhangi bir alanda 2-3 tameden fazlasının yapılması mümkün değil. üşenmedim bende gittim Yew'de gösterdiğiniz alana, 1.7 puan geldi :) 1 connection lostum var.
Bu arada Yew'de dolaşırken normal kaleler vs. de boş hocam. 2 Şer NPC var mesela 1 rabbit 1 sincap gibi bak yukarı doğru çıkıyorsun koştur koştur bir gez oraları.
Bandit falan da atmamışsınız yani.
#429884 Syntax:Sorun eleştiriyi kabul etmemek değil, herkes kasabilirken siz sorun yaşıyorsanız sorun sunucuda degil sizdedir.
Koca yew de kasma noktasi yok demişsiniz, bunun gibi bir cok nokta var ve makro ile rahatlikla kasilabiliyor diyorum size. Bunların bazıları gz içerisinde, bazıları ormanlık alanda. Size en basit ve herkesin gorebilecegi 2 noktayi gönderdim ki biri gz sınırları içerisinde.
Eleştiriyi kabul edemeyen kisi burda sizsiniz ne yazik ki, ben degil.
4 dakika dakika sonra eklendi:
Mortal selam;
Daha önce beraberde stafflık yapmıştık :)
Hayvanların yürümelerini açık bırakıp ardından uzaklaşma mesafelerini artırdığında hayvan normal olarak yanına gelmiyor. Tek hayvanla taming kasıyorsun şuanda 3 ünü aldıktan sonra. Spawn aralıkları da normalde oyuncuların kasması için gördüğün üzere ayarlanandan fazla :)
İsyanımın sebebine gelince yine tekrar ediyorum; 34 adet 98 üzeri karakter olabilir, bizim neslimiz çalışıyor çabalıyor PH zor değil, macro zor sunucunuzda.
Arkadaşlar bakın, sunucunuz kötü demedim, leş demedim aksine açtım oynayayım diye. PH açmışsınız oynansın diye, diyorum ki taming PH'ını istersen 0'a düşür. Hayvanları yakın koyarsın makrolanır.
Sheep kaçta tameleniyor?
Attığın oyuncu tek Cow'la kasıyor farkında mısın?
Bir de attığın tüm alanlarda takıldım bende gezdim yani :)
#429885 Mortal:Üşenmedim baktım, Taming 98 ve üstü olan 34 karakter var. PH size zor gelmiş olabilir ancak bu sunucunun yapısı bu şekilde olduğunu kabul etmek gerekir. Boş alanda 3 npc bana ideal geldi. Eğer makroya bırakmak istemiyorsanız bilindik çiftliklere gittim baktım. Resimlerinide buraya bırakayım.
Attığın oyuncu tek Cow'la kasıyor farkında mısın?
Pig ve Chicken spawnı gerçekten görmedim deme :) Tamelemiş ve silinmiş.
Herkesin makro ile kastigini ve bu alanların makro ile kasım için ayarladığını ve insanların bu şekilde yeteneklerini geliştirdiğini anlatmaya çalışıyoruz en basindan beri.
Tamelenen hayvanlar siliniyor ve kısa bir süre sonra tekrar spawn oluyor. Mortal ozellikle noktaları gösterdiği halde hala tek hayvan ile kasıyor demek biraz enteresan.
Dedigim gibi ya siz bir seyleri yapamıyorsunuz ya da diger oyuncular asmışlar artık, olmayanı olduruyor.
World build konusunda eksiklerimiz var, haklısın. Oyunda herhangi bir onemleri bulunmadığı icin vakit kaybetmedik çoğuyla.
Gerçek ve eski ultima hislerini son zamanlarda gerçekten Nimloth da hissediyorum. bütün yapılabilecek şeyleri yapıp hızlıca tüketmek yerine, emek verenlere göre olduğunu düşünüyorum. Umuyorum ki uzun soluklu ve bu şekilde devam eden bir server olacaktır. Emeğinize sağlık.
yıllar sonra beni bu foruma sokturan sv.
tşk.
1 saniye dakika sonra eklendi:
yıllar sonra beni bu foruma sokturan sv.
tşk.