Merhaba, Tracking yeteneğini sadece hayvanlar üzerinde değil vendorlar üzerinde de geliştirebilirsiniz, yetenek gelişiminizi hızlandırmanızı sağlayabilir. İz bulma başarısız olduğu için yetenek gelişimi olmayacak şekilde ayarlandı aslında.
İz sürme alanı konusuna gelince yetenek seviyeniz 100 iken toplam 30 karelik bir mesafede iz sürme işlemi yapabilmektesiniz. Tamer Mastery yeteneğiniz 2 olduktan sonra tarama alanınız 40 a çıkmakta. 14 olduktan sonra Trackers Spyglass kullanarak tarama alanınızı 70 kareye kadar çıkartabilirsiniz.
Geri bildiriminiz için teşekkürler
Teşekkürler
Böyle bir mesajı gireceğimi asla düşünmüyordum, özellikle geçmişimde önemli yere sahip olan bir sunucu için.
Serverın birçok ilkini ben yaptım ve sonunda şımarık ve keyfi bir hamle yapılması yüzünden sunucuda oynamayı bıraktım; ara sıra giriyordum. Bu arada dört adet karakterim jaile atılmış greende, Kell tarafından kurulan evlerim yıkılmış; kendi player karakteri ile oraya ev kurulmuş.
Bu sunucuya harcadığım tüm emeklere yazıklar olsun diyorum, daha içerideki birçok abes durum mevcut; lakin buna hiç girmeyeceğim.
Eserinle gurur duy Kell.

Öncelikle ev kuran kişilerden hiçbiri ben değilim, şayet bahsettiğin tarihlerde bilgisayara erişimim yoktu. Tam evden çıkarken abuse'ünü yakalayıp işlem yaptım, sonra 3 gün sonra oyuna girebildim.
Sonra neden böyle oldu?
Sunucuda evler süresi dolunca yenileme ücretini ödemezsen otomatik olarak yıkılıyor her serverda olduğu gibi. Sen sanırım 5-6 tane evini yenileme ücreti ödemeden kaldırıp tekrar kurarak bu sistemi abuse ettiğin için, abuse ettiğin evlerini hatalı işaretledim. Ekran görüntüsünde de gördüğün üzere 1 gün sonra yıkılmış evin. Hatalı işaretlenen evler 24 saat sonra yıkılıyor, 6 gün önce hatalı işaretlemişim, 24 saat koy üstüne 5 gün önce evin yıkılmış. Anlatabildim umarım. Yani 24 saat içinde oyuna girseydin evlerini tekrar kurabilirdin.
Umarım Syntax ve Kell'le 20 yıllık çok samimi arkadaşız diye yalanlar söylerek sunucudan soğuttuğun kişiler de bu yazını okur.
Sevgiler
Abuseyu yakalayıp işlem yaptım diyecek kadar sunucudan bihabersin. Bu yöntemi bizzat Syntax onaylamıştı Discord'da Matt adında bir oyuncuyla konuşurken. Sunucuya girmeden, sunucu yönetmeye çalışıyorsun.
Sekiz adet evim silindi. Bu evlerden dördünün sahibini jaile atıp stone etmişsin; nasıl yeniliyorum o evleri? İki aydır yapılan ve Syntax tarafından önerilen sistemi kendi kendine değiştirmişsin. Sonra da yaptığın saçmalığı rasyonalize etmek için Syntax sistem yazmış "evler yenilenmeden kaldırılamaz" temalı. 200 tane bug bildirdim aşağı yukarı, üstümde "bug reward" robeu var; neyin abuseunu anlatıyorsun hala?
Hiç yirmi yıldır çok samimi arkadaşız falan demedim, on sene önce beraber çalıştık ve arkadaşlarım dedim. Senin arkadaşlığın zaten egon kadar; seni sildim - Syntax'a da bütün bu saçmalıklarına göz yumduğu için eyvallah diyorum sadece. Sen tek bir kişinin, 50 kişiyi uzaklaştırdığını düşünüyorsan zaten o işi hiç yapma - ben server açayım orada oyna madem bu kadar kudretli bir varlığım var. Saçmalık söylediğin her şey. Yine kulbuna uygun davranmaya çalışıyorsun. Benim yaptığım yayında birileri "bu achievement pointler normal mi?" diye sorduğunda bildirdik sunucudaki kritik bir bugı - akşamına "yaptığımız rutin incelemeler sonucunda gördüğümüz bir sömürü" diye açıklama yaptın komik biçimde.
Sekiz adet evim silindi, bu akşam iki tanesi de kendilinden silinecek; silinsin. Bir oyuncu sunucunda sekiz tane ev parası hazırlayacak kadar sunucuna bağlıysa; bu yaptığın saçmalık sadece o oyuncuyu cezalandırmak içindir. Sugarcoatinge gerek yok, düpedüz kafayı taktığın için saçma sapan bir iş yaptın.
xp mastery ve bir çok skill de level atlamalı görev yeniliğini oyunculara sunmanız, oyuna yeniden başlama konusunda arafta kalan oyuncuları gerçekten kendine bağlıyor. bi teşekkür etmek istedim bu konuda. Eline diken batsa sizinle konuşan oyuncular yüzünden yoğun olduğunuzun farkındayım.Buna rağmen anlamadığım şeyler hakkındaki tüm yardımlarınız için teşekkür ederim Özellikle Sytnax bey'e . sonunda eski uo hisleri yeniden gelmeye başladı :)