Merhabalar Ultima-strike sakinleri;

Öncelikle bir kaç konuya dikkatınızı çekmek isterim. Bizler Ultima Online tutkusunu yıllara yenik düşürmemiş ve en yeni sürümleri çıkmasına rağmen mondain legancy ve sphere oynamayı tercih edecek kadar sizleri ve işimizi seviyoruz. Bizler sizler için yeni bir çalışma içerisine girdik ve neredeyse tamamlamak üzereyiz..! Sloganımız ' Belki eskisi gibi olur' diyerek yolumuzdan hiç dönmedik. Eğer sende olabiliceğine inanıyorsan aramızda görmekte mutluluk duyarız. Yeni bir kan yeni bir can diyoruz. Şunu belirtmek isterim ki sunucuda herhangi bir özel eşya bulunmamaktadır. Yeteneklerinizi kolay geliştirememekle birlikte herhangi skill dummy'de mevcut değildir. Power Hour ve item loot derecesi sunucu açıldığı gibi bıraklacaktır. Hiç bir şekilde değişim yapılamayacaktır. Market vs herhangi bi para alışverişi olmayacaktır. Orjinal harita üzerinde yer almaktadır. Amacımız ise 2004-2009 arası Ultima Online tadını bir nebzede olsun yaşatabilmektir. Sunucumuzda her alan bölüm sizler için tek tek yapılmıştır. Sunucu hakkında detaylı bilgi en kısa sürede yayımlanacaktır. Ekibimiz bu proje için büyük çabalar harçamış ve Ultima Online'ı en iyi derecede yükseltmek için uğraşmışlardır. Bizler büyük fikirleri ve yaratıcı zihinleri olan, alanında profesyonel yönetim kadrosu ile, yenilikçi geniş bir ekibiz. Çok şey yapmak için buradayız.


Eğlenceli, bir o kadar da hayecanlı etkinlikleri ve sistemleri ile Old Town UO 18/12/2019 Saat: 21:00 da kapılarını açacaktır. Sunucu açılış tamamlandıktan 10 dakika sonra dosyalar bölümünden gerekli bağlantı programlarını indirerek, bu benzersiz mecaraya başlayabilirsiniz.

  - sunucu hakkında : 56b Emulatör / Skill Cap 7x / Stat cap 225 

 - Old Town oyun yapısı : Skill gelişiminde herhangi bi dummy ve yardımcı bulunmamaktadır. / Skill artışları standartların altındadır./ Multi client girişi yapılamayacaktır. / World üzerinde bulunan vendorlardan sınırlı sayıda alışveriş yapılabilmektedir./ Tam olarak yapımız POWER HOUR / Role Play / Player Versus Player olarak mevcutlandırılmıştır./ Oyuna bağlanmak için kayıt olmanız gerekecektir./ Tüm oyun kuralları istisnasız uygulanacaktır.

 - Sizler için hazırladığımız tanıtım videosu. Sunucu tanıtımı yer almamaktadır. ( eğlence amacıyla yapılmıştır.)

https://www.youtube.com/watch?v=VZiUJ5XSV7w

 

%20 Güncell / Güncellenecektir.
[/right]



Bu konu old town tarafından düzenlendi(2019-12-14 18:13, 4 yıl önce)

Öylesine denk geldim, hala bu site açık mıymış derken sunucu duyurunuzu gördüm. Fikri çok beğendim. Destek mesajı atabilmek adına eski mailimi falan bulup şifre kurtardım. O derece yani :)

Yazdıklarımda belki hatalar olabilir, hafızamın yardımıyla yazıyorum. Şimdiden kusura bakmayın.

Şimdi öncelikle bu skill kasma olayını kolaylaştırmak UO'ya zarar verdi bence. PH, skill dummy, stat drum, teacher vs... Eskiden mezarlıkta falan skill kasılırdı. Makro yapılamadığı için bir etkileşim olurdu. Ama mesela PH açık olunca iki daikada Mage 100 oluyor. 64'lük kitabın, yapılan bir büyünün hiç bir anlamı olmuyor. Normalde kolay mıydı o büyünün scriptini bulmak, corppor kalvas atmak? Diğer taraftan yeni bir oyun değil, aradan kaç yıl geçmiş, oyuncuları oyunu bilen insanlar. Her şeyi kolaylaştırıyorsun sonra bu insanların becerisini karşılayacak "Monster" üretmekte zorlanıyorsun...

Başka bir örnek haritada -doğru isim bu muydu tam hatırlayamıyorum ama- lonca binaları vardı. Orada mesela kum torbası gibi maketler vardı. Mesela SW kasacağız, 10-20 arasına kadar falan orada kasabiliyordun. Oyunu yapanlar yönlendirmiş yani. Biz ne yaptık? Teacher scripti yazdık oyuncu 300 altına 30'dan başlatsın skillini diye. Millet kasarken sıkılmasın, macroya bırakabilsin diye dummy scripti yazdık. Bu sefer ne oldu? Her şeye hemen sahip olduk ve hiçbir şeyin kıymetini bilmedik. Kolay kasalım hemen PvP dönsün diye isteyenler var mıdır bilmiyorum. Sırf PvP dönsün diye oynayanlar zaten PvP serverında oynar diye düşünüyorum. Zaten PvP'de hırs yapan tipler bir sürü program falan kullanıyor, ne zevk alıyorlarsa? 

Özetlersem: Para kolay kasılıyor, skill kolay kasılıyor. Sonra serverlar birbirinin aynı çöküp gidiyor. Bu yüzden yapmaya çalıştığınız şeyi çok beğendim. Umarım işe yarar. Çok vaktim olmasa da yıllardır oynamadığım oyunu tekrar yükleyip oynamaya çalışacağım sizler için :) 

Bol Şanslar.

 

Öncelikle ilginize ve desteğinize teşekkürlerimizi sunarız. Değindiğiniz noktalar da tam canı alıcı noktalar olduğunu düşünüyorum. Günümüz Ultima Online keyif almak hoşca vakit geçirmek yerine küfürler - para ticareti haline gelmiş durumda. Bizim isteğimiz yardımlaşmanın saygının hakim olduğu bir sunucu yaratmaktır. Şuan ki sunuculara kesinlikle laf etmiyorum. Çok köklü sunucularda mevcuttur. Hepsine başarıların devamını dileriz. Bizim isteğimiz bi düzen bozmak değildir. Aksine bir nebze olsada oyuna bi katkı sağlayabilirsek ne mutlu bizlere. Bizim düşüncemize görede skill dummyler su gibi akan skiller para akışı yüksek droplar satılan charlar alınan binekler vs vs bu gibi kafalar. Şöyle kısa bi örnek veriyim ' o yün toplamaya gidilecek aga, banka önlerinde bandaj basılır sesleri duymaya ' :)  hasret kalmadık mı ? Ama ufak bi dipnot geçiyim. Eskisi kadarda deyimi gerekirse gaddar davranılmamıştır. Esnek olunan noktalarda mevcuttur.Emeğinizin karşılığınıda alabilmektesiniz. Keyif alacağınızı düşünüyoruz. Sizler için her noktasını tek tek değerlendirerek oluşturduk. Sizlere en iyi hizmet ve kaliteyi sunucağımıza eminiz sizleri ve işimizi seviyoruz. Ne mutlu bize ki eskileri bi nebzede olsa yaşatabilirsek. Sunucumuzu bir kerede olsa denemenizi tavsiye ederiz. Teşkkürler.Sağlıcakla kalın...

21 saat dakika sonra eklendi:

Websitemiz aktif edilmiştir. Ziyaret et

1 ay dakika sonra eklendi:

Restart işlemleri tamamlanmıştır. 1 aylık süreç sonucu oluşan tüm hatalar giderilmiştir. Bu nedenle kalan eşyalar kasılan skilller olsun. Tüm bu olayların eşitliği için 1 kereliğini restart atma kararı verdik. Yani sizin anlayacağınız sizlerinde bizlere gösterdiği emekle sonunda Old Town'u sorunsuz hale getirebildik. Biz herhangi bi yerden çalınan veya herhangi bi serverın ismi calınarak bilgileri çalınarak açılmış bir sunucu değiliz. Tabi ki de sıfırdan yazılmış bir sunucuda değiliz. Bir çok serverın silerin en sevdiği oyun sunucularının hepsinin birleşiminden oluşturduğumuz bir sunucudur. Bu oluşum içine girerken önemli bulduğum konular sunlardı 1 vs 1 class eşitliği dengeler büyü freez ve eşyalar. Hepsi deneyimlenip tek tek tespit edilip gözden geçirilmiştir. İlk izlenimimiz kötü oldu biliyoruz sizlere güzel bi tanıtım yaptık ama kötü bi server sunduk haklısınız. Ama elimizden gelenin en iyisini yaparak hergün birşeyler katarak bu noktaya getirdik. Bundan sonra yolumuza sizlerle devam edeceğiz. Herşeyden once bir aile olacağız. Beraber vakit geçireceğiz. Bu tutkuyu yaşatacağız. Bu oyun insan hayatında dengelerle oynar. Bu sadece bir oyun değildir. Bir yaşam tarzıdır bana göre. Sizlerden ricam bugune kadar olan tüm dedikoduları unutmanız. Bu dedikoduları yayan vicdansızlara inanmamanız. Çünkü biz inanın sizleri ve işimizi çok seviyoruz. Ve sizlere en iyi kaliteyi sunabilmeyi amaçlıyoruz. Alışılmışlıktan kurtulup yeni bir maceraya nedersiniz ? Sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız. Teşekkürler...



Bu konu old town tarafından düzenlendi(2020-01-14 16:11, 4 yıl önce)

server açık mı ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.