Emulator versiyonu: 56b-Nightly
Sunucu Türü : Player versus Player
Açılış Tarihi : 27 Aralık 2011
Statcap : 225.0

Web Sitemiz : https://www.phildorpvp.com/
Facebook Sayfamız : https://www.facebook.com/pages/Phildor-Pvp/275689232468826

Makine Özellikleri :
2x Xeon X5645 12MB L3 2.40 Ghz
1024 MB DDR3 Ram Bellek
60 GB HARDDISK
400 GB Aylık Trafik


Merhaba arkadaşlar,

Phildor Ailesi olarak ikinci bir döneme girdik..Bu ikinci döneminde yanımızda olan tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi Phildor adına söylemek isterim.

Sunucumuz artık 27 Aralık 2011 tarihi itibari ile açılmış bulunmaktadır.Tüm oyuncularımıza hoşgeldiniz diyor ve iyi eğlenceler diliyoruz.

Küçük bir not : Son zamanlarda player versus player sunucularının bolluğundan dolayı yapılan tepkileri anlayabiliyorum büyük ihtimal bizlere de diyen olacaktır "Yeter arkadaşım bıkmadınız mı" ,"Açmayın şöyle iki günlük sunucuları" tarzında tepkiler fakat emin olun yaptığımız işle tepkilerinizin pozitif yöne değişmesini sağlayacağız.Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Şuanlık Tamamlanan Sistemlerimiz ;
-Akinorth Boss Sistemi
-Eldritch Spawn Sistemi
-Quest Sistemi
-Silah Upgrade Sistemi
-Spawntakip Sistemi
-Aile Sistemi
-Guild Sistemi
-Kupa Sistemi
-Kumar Sistemi
-Çek Sistemi
-Hediye deed Sistemi
-Item aktarma Sistemi
-Pazar Vendor Sistemi

Bazı Sistemlerden Görüntüler;

Quest Sistemi

Silah Upgrade Sistemi

Sunucu içerisindeki bazı gerekli stone'lar

Sunucudaki Alanlar
Safe Alan

Engelli Koşu

Kule Yarışması

Bomberman

Zar Alanı

Cs Alanı - Dust2

Cs Alanı - Iceworld


Evet arkadaşlar, Phildor elbetteki bu yazdıklarımdan ve gördüklerinizden ibaret değil, sunucumuz tekrar açıldığında siz değerli ultima-strike üyelerini de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Eski Oyuncularımızdan bir tanesinin sunucu kapandıktan sonra forumlardaki yazısı ;


Bu konu Burch* tarafından düzenlendi(2012-01-13 21:33, 12 yıl önce)
Başarılar.
Acilmasini iple cekiyoruz sabirsizlikla bekliyoruz
Neophyte
26.6001
Merhaba,
Reklam kuralları çerçevesinde başlığınızı geçici olarak kilitlemek durumundayım. Sunucunuz aktif olduğunda ve istenen şartlara uygun bir şekilde reklamınızı hazırladığınızda, lütfen başlığınızın tekrar açılması için talebinizi yetkililere bildiriniz. Bu süreç içerisinde reklam kurallarımızı gözden geçirmenizi rica eder, iyi forumlar dilerim
Konu isteğiniz üzere tekrar aktif edildi, düzenlemeler yapıldıktan sonra tekrar tarafımızca kontrol edilecektir. Kolay gelsin..
Tymaron ilgin için teşekkür ederim, gerekli düzenlemeleri yaptım eğer eksik kalan bir yer daha varsa pm ile bildirirsen direk düzeltirim.Tekrardan ilgin ve alakan için teşekkürler.

Ghlahn bu arada umarım bir dahaki sefere p.m. yoluyla eksiklerimizi bize bildirip düzeltmemizi önerirsin, direkt olarak konuyu kilitlemen bana göre hoş bir davranış değil.
Ghlahn ile ilgili bir durum söz konusu değil. Sunucu eksiklikleri kurallara göre düzenlenmesi gerek. Siz forum ile ilgilenmediğiniz de bir problem oluşmaması adına bizim aldığımız bir önlem. Böylelikle daha sağlıklı ve düzenli oluyor konular.

Ayrıca anladığım kadarıyla sunucu aktif değil doğru mu?

2.2 – Reklam
...veya kontrolsüz tanitim

Ultima-Strike'in belirledigi sistem disinda her türlü reklam iceren icerikler yasaktir ve aninda silinecektir.

https://www.ultima-strike.com/forum/duyurular/reklam-basliklari-hakkind-q46056
Sunucu aktif değil fakat web sitesi aktif olduğundan dolayı bir sorun yaşatmayacağını ve sadece bunu bir ön tanıtım olarak düşündük.Reklam kurallarına baktığıma göre sanırım tek eksiğimiz makine özellikleri ve speed test.Gerçekten bu durum yetkililer açısından bir problem yaratacaksa konunun silinmesinde sizle hemfikirim.
Bizler silmekten ziyade konunun tartışabilmesi adına açılış tarihine kadar konuyu kilitliyoruz. Geçici bir süre isterseniz beklemeye alabilirim tekrar pm attığınızda görünür hale getirip aktif edebilirim. Veyahut silebilirim, siz karar verin..
Bana sorarsanız benim isteğim elbetteki ne konunun kilitlenmesi ne de silinmesi.Bunun sebebi de u-s deki kullanıcıların gözlemlerini, eleştirilerini göze alıp sunucu açılmadan bunları dikkate almak.Fakat yetkiniz ve sorumluluğunuz gereği eğer kilitlemek veya silmek zorundaysanız kararınıza saygı duyarım.
Şöyle yapalım projeyi tanıtmadan amaçlarınızı bir şekilde belirten bir tartışma konusu yaratın ve üyelerle bunu tartışın. Çünkü sunucu aktif olmadan tanıtımını yapmak biraz mantıksız geliyor. Üstelik ona göre beklentilere göre kendinizi geliştirirsiniz bu yüzden attığınız post sonrasında konuyu görünmez yaparak beklemeye alacağım tekrar iletişime geçtiğinizde kaldığımız yerden devam ederiz..
Peki ilginiz ve alakanız için teşekkürler.
Konu aktif edilmiştir. Gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.
www.phildorpvp.com / server açık.
Banned
-3
Başarılar.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.