pyramidde oynuyorum, relaxın bişiler yapması lazım artık sunucuda 400 kişi var ve doğru düzgün order chaos ekşini yok denecek kadar az, yok gibi hatta. Ben revoda 150 kişi olduğunu bilip zamanında deli gibi order chaos actionlarına şahit oldum.Keza 2014 de nebulada resten sonra 800 kişinin düşüşünde kalan 150 200 kişiyle deli gibi order chaos actionu dönüyordu. Multi serbest olduğundan 1 kişi 4 multi char ile balık kasabiliyor. Sunucuda tahmini 100 150 oyuncu var şuan o kadarda olmayabilir, çünkü hiç kapışan guild yok. bi hbo lar çıkıyo arada o kadar. Order chaos aksiyonlarının canlanması için relaxın bişiler yapması lazım sunucu multiden balon gibi şişmiş vaziyette, bişiler yapılmazsa sunucunun ömrünün pek uzun olcağını sanmıyorum.

Extra olarak ; küfür sistemi yapmışınız kufur.pyramiduo.com girin bakın yarısından çoğu anaya bacıya sövüyor. Anaya sövmenin cezası 50 taş taşıma, 50 taşıda yarım saatte taşıyıp çıkıyosun. Ana, bacı, karı kavramı pyramidde oldukça basit görünüyor, sunucuda oynayan evli barklı adamlar var bende dahil olmak üzere, bu şekilde devam ederse bende veda etmek zorunda kalacağım. Bu konulara el atılmasını rica ediyorum.
Birazda loot oranları artarsa makbule geçer.
Ay İçindeki En Fazla Online Oyuncular

2016.10.02 > 605 Online Player
2016.10.07 > 558 Online Player

İstatistikler
Multi var sunucuda relax, doğru düzgün aksiyon yok. taş çatlasın 1 yada 2 guild aksıyona çıkıyor. Neyin online sayısı o ben oynuyorum sunucuda yalanmı söylüyorum. Multiyi kaldır 150 yi geçmez player sayısı, bırak o/c pk aksiyonu bile çok az. arcadia 500 kişi çekiyordu, brit tıklım tıklım, bucs tıklım tıklım, delu tıklım tıklım, cove tıklım tıklım, monglow tıklım tıklımdı. her şehirde en az 50 kişi aksiyon atıyodu. 500 online yazmışında en popüler olan brite git bak 10 kişiden fazla aksiyon atan görebilecekmisin. her oynayan oyuncunun en az altta kasılı 4 karakteri var multiden. Kendini kandırıyosun bizi değil.
Olay multiden çok makro olayı abi. Herkes makroya bırakıp geçiyor. Bunun içinde relaxın yapabileceği birşey yok. Playerin kafayı değiştirmesi lazım. Makroda 100m kasıp bankada eskimeye bırakmak, itemleri yanyana dizip akşamları kaç adet ona bakmak sayıyorlar artık oyunu. Oyunda ölmeyi gözlerinde büyütüyorlar. Çünkü ölürlerse isimleri lekelenir, egoları kırılır. Eski playerinda yeni playerinda kafa yapısı bu artık. O eskisi gibi öldüm 5 dk giyineyim actiona devam edeyim yok. Aç gözlülük var. Player kafasını değiştirmediği sürece boşuna server stafflarına yüklenmeye gerek yok. En kral server açılsa da millet server kapanana kadar makroya bırakıp en çok item bende en kral benim egosunda olucak.
Bok atmak için söylemiyorum yapıcı eleştiri yapacağım. İsim belli, kalite belli (ha bu arada yıllar sonra biraz ultima oynayayım dedim) ama girdiğimde çok komik şeyler gördüm. Serverda o kadar çok stone ve npc var ki pvp server mı pp mi belli değil. Bence bazı şeyleri köreltmeniz lazım. Donate sistemi kesinlikle ve kesinlikle ultimanın içinde olmaması gereken tek şey. Actionlar şöyle actionlar böyle diyen biri gördüm yukarıda onuda garipsedim, genelde Guards macrolu insanlar görüyorum sadece. Scriptler çok iyi, ama yönetim bazında bazı kararları gözden geçirmeniz gerektiğine inanıyorum. Anlayacağınız daraldım ve çıktım. Sonra yukarıda adı geçen servera girdim. Orda da oynadım bir iki hafta. Oranın scriptleride oldukça iyi. "Donate" sistemi yok daha sade ve keyifli. Fakat oranında playerı yok ve item dropları aşırı fazla, yolda bir sheep kesseniz içinden +15 düşecek gibi sanki. Anlayacağınız aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Keşke ortasını bulsaymış iki tarafta bizde keyifle oyun oynasaymışız. İki taraf içinde hayırlı olur umarım. Gerçi saldırılardan kafanızı kaldıramıyorsunuz anladığım kadarıyla ama uamrım oda hallolur.
rofun sistemleri pyramidin sistemlerinden daha iyi evet. Pyramidde silah dengesizliği var, resist dengesizliği var, pmage dengesizliği var.Craft itemi oldukça az, pvpye dayalı bi server yapmışlar. Online saatle item almayı bi pvp shardda gördüm bide pyramidde gördüm. Benim söylediğimi garipsencek bi durum yok, aksiyon yok serverda. Relax benim yazımdan sonra tribe girip cumartesi günü aksiyon videosu çekmiş, ultimanın en kalablık olması gereken günü 550 kişi var diyor çektiği videoyu atsın bi buraya bakın, kapışan 2 guild var. Ultima bağımlısı soe guildi var bide bi kaç kişi kapışan. arada yanda parazit guildlerden 2-3 oyuncu. 15 20 yi geçmez. Haftaiçi çeksin bide video 10 kişi yok britte aksiyon atan. Durum içler acısı..Sıkıldım çok sunucuda oynamamı gerektirecek ne bi sistem, ne oyuncu var. Yakında burasıda düşüşe geçer.
rof uo kadar kalitesiz bilgisiz bir server görmedim speed, easy,in bin ne ararsan orada adam kayırma staff bilgisizligi CONNECTOR SS ÇEKMESİ en bombası rof uo yetkilileri burada reklam yapacagına gitsin 5 playerlık serverında allshow u açıp binek spawnında ss çeksin :D pyramid i bırakırsam valor a giderim connector u de kendileri yapıyor akıcılıkda on numara item drop oranlarınıda düzeltmişler pyramid biterse valor çıkar rof degil boşa reklam yapmayın kimse gelmez kalitesiz serverınıza

edit: pyramid şuanlık iyi gidiyor buradaki insanlar serverı kötüleyip reklam yapmak için gelmiş sadece.
legending : Multi var sunucuda relax, doğru düzgün aksiyon yok. taş çatlasın 1 yada 2 guild aksıyona çıkıyor.

Nicomedia,soul,deadly touch,sons of evil,adiranstyle aktif olarak action atmakta acaba aynı sunucuda mı oynuyoruz? :O_o
Lethe sen soulda oynuysoun sanırım o/c actionunda soul yok gibi bişi. Arada bi mareyle mankenlik yapıp çıkıyorsunuz. Deadly touch hiç aktif değil son bi kac gündür oyundalar arada sırada geliyorlar, soe işsiz 7 24 oyunda adiranlar pk aksiyonu 5 10 kişi hepsini topla kes itemleri 30k etmiyor.
Bu saydığın guildlerden toplam akssiyona çıkan 15 i geçmez. Hafta içide çoğu online değil, bi haftsaonu oluyo arada action. Sende iyi görüyor biliyorsun. Saydığın guildlerin başlıkları var sadece sitede başka bi icraatı yok.Aynı gün içersinde hepsi online değil zaten. 550 online var diyor relax, sen nebulada 200 online varkenki aksiyonu görecektin. Ortalıkta göz gözü görmüyordu, 550 kişi var diyor https://www.youtube.com/watch?v=y906PJVJTwc haftasonu çekilmiş bi video asosyal soe guildi 3-5 dt oyuncusu ve bi kaç yancı guild. Haftaiçi hiç yok denecek kadar az action. 550 kişi olcak, cumartesi olacak ve o server patlamıcak :utangac1 Sunucuya 150 kişi diyorudma en fazla o kadar bile oyuncu yok bence, 1 kişi 4 multi açıyor. Revo gibi olur buranında sonu.

Bu konu legending tarafından düzenlendi(2016-10-10 18:06, 7 yıl önce)
150 oyuncu az mı ulan yıl 2016 olmuş gayet güzel action dönüyor her yerde adam var herkes memnun boşa ağlama yapmayalım.
Konu yine sapmış kilitlensin bence.
ya kardeş pyramid dediginiz server su zamana kadar acilmis ve bu kadar oyuncuyla ayakta durabilen tek server neyin davasini yapıyorsunuz nebula acildi revo acildi saldiridan ayakta duramadılar. 150 multiymis 500 multiymis gelin adam gibi oynayin gorun 150 kişiyi 500 kisiyi
3 playerlı rof uonun reklam çabaları burada aglamayın gençler burası aglama duvarı degil ;)

edit:konuyu kilitlemeyin relax paylaşım yapıyor reklam yapan aciz insanların yorumlarını silmeniz daha mantıklı olur :)
legending : Lethe sen soulda oynuysoun sanırım o/c actionunda soul yok gibi bişi. Arada bi mareyle mankenlik yapıp çıkıyorsunuz.

o/c actionununa girmiyoruz çünkü kurulmuş tüm guildlere savaş halindeyiz gz dışı action atıyoruz sanada tavsiyem gz dışına çık biraz :) bu arada loncam nicomedia.. arada bir mareyle değil hep mareyle çıkıyoruz :O_o



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.