almış başını gidiyo server balon gibi şişmiş 1 kişi 4 acc ile balık kasabiliyor, balık harici sınırsız multi açımı serbest. Şuan gece gir bu saatte 400 kişi var gel görki britte bi Allahın kulu yok
Gündüz zaten action yok doğru düzgün bi hafta sonları. Sistemlere gelecek olursak para kazanıyım diye sıçmış sıvamış resmen etheral pandalar etheral dragonlar eva pvp shard havası estirenlerden yine bitanesi. Role play ve pp serverda en son olacak sistemlerden bana göre.Yine bir başka olay denizden deli gibi sos çıkıyor sos 8k ya kadar düştüydü en son, 4 balıkçı charla günde 150 sos kasabiliyorsun. sos ucuz bol bedava gibi o yüzden herkesin elinde 15 silah var.Ne farkı var evada taştan alıyoduk, sos ucuz bu sefer hazineden alıyoruz deli gibi tek emek poi fieldle dragon kesmek :D. Save süresi 12-13 saniyeye kadar çıktı. Itemler gün geçtikçe yığınla artıyor yakında save süresinde oyuncular bakkala gidip 2 ekmek bi kola alıp gelirler. Anca save geçmiş olur zaten.Silah dinamik bozuklukları ve ekonomik bozukluklar, 15 bs 2.5m gibi bi fiyata satılırken, 15 bardich yarısı kadar bile değil 600k.+15 halberd yarısı kadar bile değil 700k satış fiyatı. Silah dengelerine gelelim, dengesizliğine daha doğrusu 15 katana deli gibi vururken diğer 15 sw tek eller 5 te biri kadar vurmuyor, 15 bs parası fazla oldğu halde stamdan baska yaptığı hiçbişi yok, ultimanın en iyi silahı olan 15 halberd çöp vaziyette, bardich keza daha iyi vuruyor girip test edilebilir.Bonuslara bakalım, 15 halberd bardich sadece binekten düşrüürken , +15 spear hem binekten düşürüp hem paradarbe verebiliyor, sıvamış resmen
Duelloda ise sadece tek combat vs atabilirsiniz, sw parry, pvp turnuvasındada aynı sistem geçerli bi arada fencler alıyor istisna o kadar.Görüldüğü gibi atsız pvpdede silahlar ve sistemlerde eşitlik yok . Ekonomik bozukluklar mevcut. Mageler için pyramid robe 2.5m cıvarıyken , warriorlar için warrior robe sadece 30k . Birini deli gibi zorlaştırırken yapımını, diğerini reg satın alır gibi kolay yapmış arkadaş. Mantık hataları devam ediyor. Bi order chaos sistemi yapmış adam dillere destan, iyi dinleyin.. Soe guildi girip birbirini keserek bug yaparak hem puan, hem faction coinsle para kasabiliyorlar.Hiç üşenmeyip leleş ve arkadaşı cudi kendini 1. yapmış arkadaşlarını keserek. Relaxta sıfırlıyor puanını https://www.pyramiduo.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=20817 topicte görüldüğü gibi + olarak itemde satın alınıyor kesilen pvp puanlarıyla. Bu şekil para kasıyor millet order chaos factionunndan zengin oluyor, relaxta sistemi değiştirmiyor hala. Relaxtaki mantık yakalarsam yine banlarım mantığı, o yüzden servera yeni başlayacak arkadaşlar başlarsanız eğer açık hala var, yakalanmadan order chaos sisteminden rahat rahat para kasabilirsiniz
Köylerde otomatik macroyla 7/24 maden kasanlarmı dersin timoty jixler gibi, köyde macroda madenci yakaladığımı banlarım diyip buna göz yuman relaxmı dersin donate satın alıyorlar diy vsvs...madencilerle ilgilide başlk gördüm yanılmıyosam, sunucuya girip istek şikayet bölümüne bakabilirsiniz. Adam bi korsanlık sistemi yapmış oda dillere destan nebuladaki gibi değil he kimse yanlış anlamasın, wings var satın alıyosun 80 tl verip öyle korsanlık yapıyosun korsanlıkta parayla serverda .Şapka yapmış bide maaliyeti deli gibi zor newbifiedde değil. Korsana sırf şapka almasın millet 80tl verip wings alsın diye güzel düşünmüş iyide düşünmüş mantıklı, yağmasada gürlüyor paralar. Iyi oyuncusunu düşünmüş combatları beleşe yapmışta millet rahat rahat girip oynayabiliyor teşekkürler relax. Ben bunları eleştiri olarak yazıyorum kimse yanlış anlamasın, pyramidde oynayanlarda kızmasın bana sunucu belki bu yazdıklarımla hatalarını kapatıp daha iyi yerlere gelir diye düşünüyorum fakat sanmıyorum. serverı 5 gün önce bıraktım speed yüzünden. Söylediklerim harfi harfine gerçektir. Benim oynayacağım tarzda bi sunucu değil orası. Temennim bunlar dikkate alınıp sunucunun daha kaliteli olması ve düzelmesinden yana ama relaxın kafa sabit, önerilerde bitane oyuncunun dediğini yaptığını dikkate aldığını hatırlamıyorum. Yakında 30 playera düşünce güncellemelere başlarlar. Kalitesiz bi sunucu yaza kadar ömrü yok diyorum şahsi fikrim, oynayanlarada bol şans.

oh oh dönsün muhabbet gelsin reklam. :) relax'ın her zaman açtığı sunucuda oynuyacak kemik bir oyuncu kitlesine ulaşması bence saygı değer bir şey. nebula'nın isminin yanında relax'ın ismi. başarıların devamını diliyor, ve kendimi action a atıyorum. brit L2 beklerim :)