trinko : O başlığı açan kişi benim. Öncelikle şunu belirteyim beni kimse yollamadı. Eğer bir sunucu diğer sunucuya da böyle bir savaşta bulunursa bunu da takdir etmek lazım. Çünkü rof u çekemeyenler bombacı yollamadı. Defalarca yurtdışından saldırıda bulundular, günlerce ^^. Sunucu dosyalarını hackleyip insanların bilgisayarlarına, bilgilerine ulaşmaya çalıştılar. Eğer sunucular arasındaki savaş "bombacı yollamak" şeklinde olursa bu gayet masum ve güzel bir şey.

Başlığa bakarken de dikkat edilmesi gereken bölümlere bakmayıp "nereden açık bulup laf sokarım" diye okumuşsun besbelli. O başlıkta hiçbir yerde "oyunun akışını bozdum kapı önüne dikeldim" gibi şeyler yazmıyor. Zavallı aklınla uydurduğun saçmalıkları gelip burda insanlara kakalama.

Pyramiddeki o online sayısına da "online oyuncu" değil "online müşteri" olarak bakılmalı ayrıca.

Eskiden oynadım Pyramidde. Hatta şundan birkaç ay önce aynı scriptli halinde britain banka'da biriyle karşılaşıp birbirimize aynı anda "oha britte adam var" demişliğimiz var. İnsanların en çok rahatsız olduğu konu köy sistemiydi o zamanlar. Actionu öldürüyor diye. Maden var, tame kasabiliyorsun, hırsızlık kasabiliyorsun.
Pyramidin yeni halinde de köy sistemi kalkmış olarak gördüm ilk önce dedim ki demek ki oyuncuları(!) dinliyorlar. Sonra yell geçmiş "köy sistemi şimdilik aktif değil ama açacağız" gibisinden. Ee köy başına ayda 50 lira para. Neden açmasın adamlar?

Pyramid = P2W sunucusu.

Parayla kozmetik ürünlerin satılmasını sonuna kadar desteklerim ama 10 liraya Mustang, 100 liraya Unicorn, 150 liraya Nightmare (ethereal saçmalıklarından bahsetmiyorum bile) satan sunucuya giden bu kadar kişiye Allah akıl fikir versin.

Pyramidin saldırması için bi neden varmı size saldırı aldık diyorsunda bilader adam senelerdir piyasada 5 6 aydır açıksınız hayırdır?Sunucu dosyalarını haklenmesini demişsin her ne kadar aktif olmasakta arada girip okuyoruz bu hackleyen arkadaş sizin alan ftp den mi çekiyordu o resimleri :D ve sizinde haberiniz yok öylemi? bak relax ne demiş



aynısını nebula valor tns de demişti hayırdır ne ayaksınız siz?ekran almaya devammı?varmı eğlence burayada atın eğlenelim az.sen git concuya ekran izlemek istiyom de yüzüne gözüne bulaştır sonrada mağğğğdurum mağğğğdur de de dur iyiymiş neyse zaten 1 2 aya kalmaz kapanırsınız ciddiyetsiz bi kadro playerla kakara kikiri kimin eli kimin ... belli değil

2 gündür coşkun sabahtan aklıma anılar şarkısı geliyor valla sağol relax anıları canlandırdın yeniden :)
Sunucuya durmadan saldırı gelmektedir. İp adresine bağlı firmaya gerekli bilgilendirmeyi yapmış bulunmaktayım.

Aşağıdaki ip adresine sahip şahıs saldırıyı sonlandırmazsa yasal süreçleri başlatacağımı bilmesini isterim.

37.123.102.210
Valorada aynı ip saldırmış bence bir dilekçede siz yazın
Relax : Sunucuya durmadan saldırı gelmektedir. İp adresine bağlı firmaya gerekli bilgilendirmeyi yapmış bulunmaktayım.

Aşağıdaki ip adresine sahip şahıs saldırıyı sonlandırmazsa yasal süreçleri başlatacağımı bilmesini isterim.

37.123.102.210

https://valor.gen.tr/img/dilekce.jpg

Aynı ip adresinden 10 gün önce saldırı aldık ve direk gidip şikayet ettim.

Cumhuriyet savcısı ifademi aldı ve dilekçeme numara vererek bir dosya açtılar. Dilekçede sağ üst kısmın sansurlu olmasının sebebi o. Verilen numara ve T.C. numaramı kullanarak dosyanın hangi aşamada olduğunu takip edebiliyorum.

İp adresleri salay telekomda bulunuyor, kendilerini bu iplerden saldırı aldığıma dair defalarca uyardım ancak görünen o ki saldıran kişinin hizmetini hala durdurmamışlar. Son günlerde farklı ip adreslerinden saldırı alıyorum, ancak yapan kişi yine aynı. Muhtemelen salay telekom sadece benim ip adresime olan erişimi kapattı.

İpler yurtiçi olduğundan şikayetler er geç olumlu sonuçlanacaktır diye düşünüyorum, üşenmeyip gidip şikayet ederseniz iyi olur. Buraya şikayet edeceğim demenizin pek anlamı yok çünkü aynı kişi şikayet dilekçemi görmesine rağmen saldırmaya devam ediyor. Toplamda 1 saat sürmeyen bir işlem zaten...
Expert
34.0001
an itibariyle 625 online, akıl almaz bir action var. biraz nefesleneyim diye ara verdim. görüyorum ki 5 kişi de olsa diğer sunucularda sürünen oyuncu kardeşlerim var. bir şekilde ulaşalım onlara, uo'nun mmo olduğunu hatırlasınlar yüzlerce kişinin içinde.
bide 5 kişilik servera saldırı geliyomuş jshfdjfhsjfdhsj.
İlgimi çektiği için bu ara bi denemeyi düşünüyorum.Çok paslandık,sıkıcı gelecektir belki (yanlış anlaşılma olmasın pvp de sütekli ölme kısmının van sıkmasından bahsediyorum)

Eğer 2 kere ölüp 3-4 kez adam kesebilirsem devam ederim diye tahmin ediyorum.

Hayırlı olması dileğiyle.
Novice
-0.500001
Bende kellin yazsından sonra bismillah dedim basladim phin acık olması az vakit ayırabilen insanlar için güzel umarim tat alarak oynarız
Kell : an itibariyle 625 online, akıl almaz bir action var. biraz nefesleneyim diye ara verdim. görüyorum ki 5 kişi de olsa diğer sunucularda sürünen oyuncu kardeşlerim var. bir şekilde ulaşalım onlara, uo'nun mmo olduğunu hatırlasınlar yüzlerce kişinin içinde.
bide 5 kişilik servera saldırı geliyomuş jshfdjfhsjfdhsj.

aynen öyle kell herkes hakettiği değeri görür bundan sonra



giden playerlarına dahi koyun gözüyle bakan bi sunucu daha kapanır yakında phlar kapanmadan pyramide gelin beyler gelin ve player görün
Başarılar Diliyorum geceleri aktif oluyorum ve action güzel dönüyor :) eski günlerimi yaşattınız için teşekkür ederim ^^
Çok teşekkür ediyorum, sizleri de aramızda görmek mutluluk veriyor. Hepinizi sunucumuza davet ediyorum.

Ama lakin bazı arkadaşlar hala saldırıya devam ediyor. Günlük rutine bağlamış hep aynı saatlerde saldırıya geçiyor. Arkadaş çalışıyor herhalde geceleri uyuyup saldırıyı kesiyor, sabah mesaisiyle birlikte başlıyor :utangac1 Ne zaman bıkacakta bırakacak çok merak ediyorum.

Neyse.

Bu rofa yazık, perişan oldu. Milletin görüntülerini çekip çekip suçu elaleme attılar. Şimdi utanmayıp sunuculara saldırıyorlar. 0 oyuncuya düşmüşsünüz oh olsun. İki üç oyuncuyu kayırıp hak yediniz, suçu başkalarına attınız, "biz onu bunu yapmadık" dediniz. Allah-u Teala'yı kandırabileceğinizi mi sandınız? Relax ve Reinhard kardeşimi tebrik ediyorum. Bu kişilerle hukuk mücadelesi verin ki kıllarını kıpırdatamasınlar. O çektiğiniz görüntülerde en ufak mahremiyet varsa Allah tek tek cezanızı verecektir elbet. Hak ettiğiniz gibi dibi gördünüz yine. Bırakın artık sunucuların yakasını. Siz kaybettiniz. Millet Pyramid'de oynuyor, ben oynamaya devam edeceğim.

Ve lekad zere’nâ li cehenneme kesîran minel cinni vel insi, lehum kulûbun lâ yefkahûne bihâ ve lehum a’yunun lâ yubsırûne bihâ ve lehum âzânun lâ yesmeûne bihâ, ulâike kel en’âmi bel hum edallu, ulâike humul gâfilûn(gâfilûne).

Ve andolsun ki; cehennemi, insanların ve cinlerin çoğuna hazırladık (yarattık). Onların kalpleri vardır, onunla fıkıh (idrak) etmezler. Onların gözleri vardır, onunla görmezler. Onların kulakları vardır, onunla işitmezler. Onlar hayvanlar gibidir. Hatta daha çok dalâlettedirler. İşte onlar, onlar gâfillerdir. (A'RAF Suresi 179. ayet)
Allah korkunuz olsa Rof uo saldırıyor demekten çekinirdiniz herşeyden önce Allah'ın verdiği aklı güzel kullanır Rof uo 2 ay boyunca kendi kendine mi saldırdı diye düşünürdünüz.

Relax'ı tebrik eder sunucusuna saldıranları kınarız.
kendi kendine oynar hayvansever abim
Relax : Çok teşekkür ediyorum, sizleri de aramızda görmek mutluluk veriyor. Hepinizi sunucumuza davet ediyorum.

Ama lakin bazı arkadaşlar hala saldırıya devam ediyor. Günlük rutine bağlamış hep aynı saatlerde saldırıya geçiyor. Arkadaş çalışıyor herhalde geceleri uyuyup saldırıyı kesiyor, sabah mesaisiyle birlikte başlıyor :utangac1 Ne zaman bıkacakta bırakacak çok merak ediyorum.

Neyse.

Direk IP bloğunu bloklamak işine yaramıyor mu? Yada telefonla datacenter'ı arayıp birbir görüşmeye çalış mail ile olacak iş değil sanırsam.
Girmediğim IP bloğu kalmadı, botnetler, yurtdışından bir ton ipler falan saldırmaya devam ediyorlar. IP bloğunu engellemek çözüm yapmadı maalesef. Ama problem değil etki etmiyor :asik2



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.