Merhabalar. Ben Mutlu, 26 yaşındayım. Diğer nickim Mac-Fusion. Nagaroth projesinin scripteriyim.

Qnd (Efe) isimli arkadaşı, bu platformdan yönetici olarak tanıyordunuz. Şuanda da sphere pack sattığını biliyorsunuz. Bunlara bir yenisini ekleyerek, hatta kendini aşarak nagaroth pack adı altında satış yapmaya başlamış. Bende merak ettim dolayısıyla ve bu pack e ulaştım. Tabiki kodların içeriğini göstermiyorum takdir edersiniz ki... Sadece klasör görüntüleri bile yeterli sanıyorum...
Bunlar çok sevgili hiroomuzun sattığı pack ten görüntüler..

https://yadisk.cc/d/iv8zWEKSicw
https://yadisk.cc/d/a9wZodLvid-
https://yadisk.cc/d/-pL2JhDEid1

Bunlar ise benim packim de yer alan görüntüler...

https://yadisk.cc/d/kl0yJc7Uid3
https://yadisk.cc/d/b0FKWac_id5
https://yadisk.cc/d/5auxCzF3id7
https://yadisk.cc/d/E3seuRB4idB

Değerlendirmesi size kalıyor. Bu şahısa bilgim dahilinde hiçbir yardımımı esirgemedim. Takıldığı yerlerde elimden geleni yaptım. Hepsini geçtim, arkadaşlığımı verdim. Böyle bir şeyle karşıma çıktı. Takdire şayan hareketinden ötürü kendisini kutluyorum.
Amacımın ağlanmak olmadığını anlamışsınızdır. Orjinal pack olsa bir nebze bu duruma düşebilirdim ama zaten orjinali değil. Kendi kafasına göre sağdan soldan bulduklarının toplamından oluşturduğu bi'packtir.

Emek vermiştir kendisi de sahte packine.
Bknz. Her script başına bunu yazmak bile emektir :)

Saygılar, sevgiler.
@caos

Her koyun kendi bacağından asılır. Buralarda artistlik yapıp atıp tutarken şimdi düştüğü durumlara bak. Zaten savcılık kaydıda bulunmaktadır Efe arkadaşımızın. İnsanların emekleri ile böyle oynayabileceğini sanıyorsa birileri bir ders vermelidir. Bundan sonra bu platformda hangi yüzle takılmaya devam edecek merak ediyorum.
aaah aah benim 5 sene önceki hallerim erador da erador, mondain de mondain gitti sıkriptlerim öh
Ondan Host Domain vs alıcaktım ama bunları görmem iyi oldu güvenim kayboldu.
Selam mutlu bey siz wildgeinenin connectörünü editlerken satarken hiç birşey olmuyor, zorunuza mı gitti acaba merak ettim?
Gizli kalmış bütün olaylar açığa çıkıyor wuuu :O_o
Bir başkasına yaptığın şeyin, kendine yapılmamasını kınıyorsun ve kendin yapıyorsun bunu ben söylemiyorum bunu söyleyen çok kişi var vede xx sunucusuna ve bir kaç sunucuya wildgeine connectörünü editledigini vede habire sorunlar yaşadığını hepsi söylüyor haksız kazanç yapman vede bir başkasının aynısını sana yapması hiç hoş değil miş anlamışsındır umarım.
Master
59.2997


Ortalık karışacak :bonus
Qnd Karakterının Düzgün Oldugu Söylenemez Banada Yanlışı Oldu Benım Cevremdekılerede Yanlız Şu Vardı Bu Oyun Cercevesınde Herkes Kımın Elıne bi Sphere Gecse Hemen Satar Bunu Mutlu Bence Sen Kadrona Sorman Lazım Bu Konuda Hic Kımse Qnd Hatalıdır veya adam degıl dıyemezsınız Tamamen Senın Kadron ve Spherenın dagıtılması söz konusu..
3 kuruşluk ultima zevkimiz var şöyle içine eden halsiyetsizler yok mu... Zaten türkiyede ultima bir adım dahi ileri gidemiyorsa hep bu insancıklar yüzünden gidemiyor. Yazık... Hayır birde dışarda adamım diye geziyorlar ya adamlık eğer buysa ben adam falan olmak istemiyorum!!! Adamlığınızda sizde kalsın, krallığınızda, erkekliğinizde, mert delikanlılığınızda....
Olay ne :huh
Xlore : Olay ne :huh

Anlamadın mı hala Qnd ile caos bir gün yolda karşılaşırlar ne bakıyorsun lafları üzerine ufak çaplı bir kavga çıkar Qnd caos'u döver bu topic'te anlatılmak istenen bu
Kısaca tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş :)
RespectFull:
Qnd Karakterının Düzgün Oldugu Söylenemez Banada Yanlışı Oldu Benım Cevremdekılerede Yanlız Şu Vardı Bu Oyun Cercevesınde Herkes Kımın Elıne bi Sphere Gecse Hemen Satar Bunu Mutlu Bence Sen Kadrona Sorman Lazım Bu Konuda Hic Kımse Qnd Hatalıdır veya adam degıl dıyemezsınız Tamamen Senın Kadron ve Spherenın dagıtılması söz konusu..
Hayır.Elimde o kadar sphere var daha hiç birini satmadım :D
Neophyte
-1.7
@G-Defender

Wildgenienin connectorunu editleyip satması seni neden bu kadar rahatsız ediyor anlamadım.

@RespectFull

Eminim ki o projedeki hiç kimse böyle bir şey yapmaz, hepsi birbirini iyi tanıyan kişilerdir ve tahminimce hepsinde de sunucunun şifresi yoktur.

*fitili ateşler*



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.