Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Yaptığı şey ayıp kendi adını lekeliyor
Sene sanırım 2005 falan hava soğuk elimizde çaylar internet cafenin kapısında oturuyoruz, ismi lazım değil bir abimiz cafede yanımızda fatalwar kadrosu ile oturuyoruz. Script olaylarını konusuyoruz sunucu sistmeleri ile yeni bir server açılmazmı falan gibisinden.

Döndü şöyle Dedi ki...

" Her ne sunucu açılırsa açılsın , adı ne olursa olsun , her serverın kendine has scriptleri kendine has özellikleri olmalı. Her servera sıfırdan yeniden sistem yazılmalı. Kapanan Serverın pack ide serverla birlikte kapanır. Belki bir gün açılacak diye sadece kenarıda saklanır."

Sonra kendim sunucu açtığım zaman kafama dank etti bu laflar.
3 defa sunucu açtım bugüne kadar. Elimizde Olmayan sebeplerden kapattık. Maddiyat olmadı hiç bunların kapanma nedenleri genelde sağlık ve ölüm gibi sebeplerden kapandı sunucularımız.

Her seferinde kendi scriptlerimizi oluşturduk. Buradan da sevdiğim insanlar vardır Scripterlerim içerisinde.
Bugün GURU olarak anılacak insanlar da çalıştı serverımda ama ne onların hiç biri nede ben Bugüne kadar 1 tane script packimizi yayınlamadık.
Duyulmadı .
Veya web kaynaklarımız, connector kodlarımız paylaşılmadı...

Nedeni şu: İNSAN GİBİ İNSANLARLA ÇALIŞTIK. VE ÇALIŞIRKEN KİMSE ÜZERİNDE HEGEMONYA Kurmaya çalışmadık.

Özetle : Kişilerin davranışları insanların davranışlarından tetiklenerek oluşur. Bu yüzden de kendilerinizi sorgulamadan başkalarına yorum yapmayın.

Şurada ki insanların çoğunu tanıyorum onların içerisinde sütten çıkmış ak kaşık olan insanların sayısı bir elin parmağını geçmez.

Saygılarımla.
Kabul edin yüzde 75 miz dolandırıcı hilekar düzenbaz ve yalancı.

Efe gel bi konuşcaz

Pff yemin ediyorum 14 yaşında ki çocuktan farksız bu tartışmalar. Bilmem ne prestijmiş, oymuş buymuş falan filan. Sanalda yaptığın sadece sanalda kalır. Daha bunu anlayamayan insanlar ne yazık ki mevcut. Diyeceğim şu ki, kendinizi boşuna yıpratmayın, günümüz şartlarında böyle bir oyun yok. Yani eskidendi herşey. Geçmiş geçmişte kalır, geleceğe yol alın.

Mesela kod bilginiz varsa, bir ekip oluşturup, sıfırdan bir oyun yazmayı deneyin. Ama unutmayın ki ilk adım bir benzinliğe gidip, birer bidon benzin, yağ, zift falan almaktır. Sebebi ise bu aldığınız ürünlerle, evinizin bir odasında garaj havası oluşturup, yeni bir proje için fikir üretmektir. Malum google, microsoft vs vs, garajtan çıkmış ürünler. Belki sizde de işe yarayabilir.

Herneyse özeti;

Boşverin, bilmem neyin davası olmazmış. Ama yinede hakkınızı aramayı unutmayın*
Ne anlama özürlü insanlar var. Qnd denilen şahıs nagarothun ve Mac-Fusionun ismini kullanarak prim yapmaya çalışıyor ve millete yalanda pack satmaya çalışıyor. Mac-Fusionun yazdığı kodların yanından geçemez o şahıs. Ha Mac-Fusion wildin connectorunu editleyip satıyordur o onun bileceği şey. Sonuçda sana aynı connectoru veriyor mu ? Veriyor. Qnd ise nagarothun neresini aynı şekilde teslim edebilir ? Edemez.
Mac-Fusionun o connectoru editleyip ucuz mu ucuz fiyata veriyorsa o Mac-Fusionunun bileceği birşeydir.(yada wildin)
*G-Defendermidir nedir her konuda bilip bilmeden iyi sallıyorsun ha.

Bu konu kaptan tarafından düzenlendi(2013-07-25 05:15, 10 yıl önce)
çok kırıldım o listede niye yokum
Xantiler kusura bakma sphere ile uğraşanları yazmak istedim.Sen script olayınıda aştın hem. Bildim kadarıyla sphereylede uğraşmıyorsun artık. Uox3 project manager :)
Kaptan konuştu kaçın beyler :D
G-Defender : son mesajımdır(nokta).

G-Defender : Ortada bir sorun yok ki zaten arkadaşımız tencere ile kuşkana yuvarlanmışlar birbirini bulmuşlar bundan ibaret :D

G-Defender : @draw19
Lütfen buraya koyarmısın aynısımı bakalım hele bir lütfen paylaşırsan sevinirim ve hazır kod degil benimkisi tabanı hazır sağdece vede bunu defalarca söyledım eski gdefender kadrosunda bende vardım bunu sen bilmiyorsun işte + o kodları kimse kullanamaz neden diye dersen iyice bak o kodlara çoğu şey eksık ve çalışmıyor. gerçekten bedava ve ücretsiz paylaşıldıgına inanıyormusun?

G-Defender : Şunu eklemeyi unutmuşuz qnd efe arkadaşımız haklı pack satmakta kendi hazırladığı pack + mutlu yok iken nagaroth kadrosunda efe vardı bunuda unutmamak lazım + nagaroth sitesinide paylaşmışlardı bilen bir çok kişi var zaten kendisi foruma girdimi gereken mesajı yazar, iyi geceler.

G-Defender : Kaptan konuştu kaçın beyler :D
Merhabalar uzun süredir takip etmediğim için konuyu daha yeni gördüm.
Mutlu seninde bildiğin gibi Nagaroth projesinde ilk ben vardım. Senin şuanda oluşturduğun Nagaroth ile benim pack'imle alakası yoktur. Hiç bir zamanda Yeni Nagaroth'un pack'ini satıyorum diye'de bir şey konuşmadım.

Buraya konu açmadan önce bana sorsaydın ben sana olanı biteni anlatırdım.

Bu konu Qnd tarafından düzenlendi(2012-08-01 23:43, 11 yıl önce)
adam isterse us script bolumune girer ordan script çekip satar size ne la :(
dw4yne : adam isterse us script bolumune girer ordan script çekip satar size ne la :(


ahdhahdahadh :D mouse'u attırdın bana monitör'e
Master
59.2997
dw4yne : adam isterse us script bolumune girer ordan script çekip satar size ne la :(

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/satilik-hazir-sunucu-q48345#bottom

Bunun gibi mi?
Slothere :
dw4yne : adam isterse us script bolumune girer ordan script çekip satar size ne la :(

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/satilik-hazir-sunucu-q48345#bottom

Bunun gibi mi?

Slothere :
dw4yne : adam isterse us script bolumune girer ordan script çekip satar size ne la :(

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/satilik-hazir-sunucu-q48345#bottom

Bunun gibi mi?


Çok ağır :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.