Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



@cani
Nereden: Turkey Yalova
Meslek: Boşluk doldurma
Yaş: 18
U-S Puan: 35.9

Yalovalımısın kardesim ? Bende yalovalıyım .
@cani
Bir başkasının şeyini satarken hiçbirşey olmuyor ve bir başkası onun birşeyini satınca neden celalleniyor söylermisin?
+
beni ilgilendirir bu işi ben yapıyorum çünkü yaptığı şeyin yanlış olduğunu bildigim için hiç sağlıklı olmadığı için kullanan sunucuların şikayet ettiği için vede başkalarının parasına yazık oldugu için 2 kere masraf etmemeleri için dahada açıklayayım istersen altından kalkamazsın vede sen bilmedigin konulara hiç ve hiç karışma. (nokta).
Neophyte
-1.7
@Berk

Yalova yazıyo galiba Yalovalıyım. :D

@G-Defender

Lütfen açıkla. Emin ol senden daha iyi biliyorum bu konuları. Bu işi yapman wildgenienin connectorundan daha iyi olduğu anlamına gelmez, ki sağlıklı olup olmadığı da seni değil o connectoru alanları ilgilendirir. Zaten bunları kaç kez söyledin gören görmüş duyan duymuştur, görmeyen de görmeyiversin araştırsın biraz connector alırken.
Slothere :

Ortalık karışacak :bonus

cipsimi aldım, kolayı koyuyuorum beyler. tartışma çıkacak dediler geldim.
@cani
Biliyorsun yapda görelim ne kadar sağlıklı olacak olur mu ozaman karar veririz bilip bilmedigine + son mesajımdır zaten konu amacına ulaştı o yüzden sıkıntı yok. (nokta).
cani : @G-Defender

Wildgenienin connectorunu editleyip satması seni neden bu kadar rahatsız ediyor anlamadım.

@RespectFull

Eminim ki o projedeki hiç kimse böyle bir şey yapmaz, hepsi birbirini iyi tanıyan kişilerdir ve tahminimce hepsinde de sunucunun şifresi yoktur.

*fitili ateşler*

Wildgenie yapımı connectörü editleyip satması sence çok mu doğal ? Eğer doğalsa neden buraya başlık açılmış sonuçta onun scriptlerinide başkalarının satması çok normal ( sahte olsalar bile )

Ki zaten bu başlığı açan arkadaşa ben anlama veremiyorum. Çünkü madem senin script packin değil zaten alan adam sistemlere bakar ve senin sistemlerin olmadığını anlar ( sitende yazıyor hepsi inceledim ) şahsen bana böyle biri gelse dese önce sistemlere bakarım sonra düşünürüm...

Gereksiz ve boş meseleler bunlar
G-Defender : Selam mutlu bey siz wildgeinenin connectörünü editlerken satarken hiç birşey olmuyor, zorunuza mı gitti acaba merak ettim?



Merhaba arkadaslar forumlarda fazla takılan brisi deilim ama nagaroth projesinde yer aldıgımı soyleye bilirim.Adım naci oktay staffname= Criansis şimdi bu arkadasan sormak istiyorum bizi dolandırırken ahireti düşünmedinmi ??? Sen yapmadın diemi zoruna gidiyor olmasın kesinlikle senin mutlunun ismini agzına alman bile yanlıs sana güvenmemeklede cok iyi etmişiz dier serverlerin neler cektigini görüyoruz yada sagdan soldan duyuyoruz.sen konuya giripde dagıtma



Yazım hataları için Özür dilerim.
Qnd daha meydanda yok topic karambole girdi ^^.
Ortada bir sorun yok ki zaten arkadaşımız tencere ile kuşkana yuvarlanmışlar birbirini bulmuşlar bundan ibaret :D
Şu güzelim oyunu şu güzelim ülkede bir adam gibi oynayamadılar gitti arkadaş ;( Yaş kaç olsa da aynı demek ki bir şey değişmiyormuş. Hangi sunucunun hangi zımbırtısının düldülüne güveneceğimi şaşırdım :huh
G-Defender : Ortada bir sorun yok ki zaten arkadaşımız tencere ile kuşkana yuvarlanmışlar birbirini bulmuşlar bundan ibaret :D

Olm seninde connectorunun kodları başkasının aynı kodlar bendede var istersen yapim? komik olmayalım lütfen wildgenieye laf söylemek istemiyorum.Adam sadece boş zamanında yaptığı connector ile kral oldu helal diyorum emeğinin üstüne bir teşekkürü hak ediyor fakat sen Qnd ile onla bunla scpleri toplayıp sphere satışı yap yada hazır kodlarla direk g-def connector de sat? komik olmayalım lütfen.İstersen senin connectorunun kodlarını 0dan dağıtayım millete? yada ismini değiştirip bende satayım :)
@draw19
Lütfen buraya koyarmısın aynısımı bakalım hele bir lütfen paylaşırsan sevinirim ve hazır kod degil benimkisi tabanı hazır sağdece vede bunu defalarca söyledım eski gdefender kadrosunda bende vardım bunu sen bilmiyorsun işte + o kodları kimse kullanamaz neden diye dersen iyice bak o kodlara çoğu şey eksık ve çalışmıyor. gerçekten bedava ve ücretsiz paylaşıldıgına inanıyormusun?
Beyler elimde Stones scriptleri ve connectoru var, isteyen varsa ö.m atsın.
Şunu eklemeyi unutmuşuz qnd efe arkadaşımız haklı pack satmakta kendi hazırladığı pack + mutlu yok iken nagaroth kadrosunda efe vardı bunuda unutmamak lazım + nagaroth sitesinide paylaşmışlardı bilen bir çok kişi var zaten kendisi foruma girdimi gereken mesajı yazar, iyi geceler.
Robell[Berk] :
RespectFull:
Qnd Karakterının Düzgün Oldugu Söylenemez Banada Yanlışı Oldu Benım Cevremdekılerede Yanlız Şu Vardı Bu Oyun Cercevesınde Herkes Kımın Elıne bi Sphere Gecse Hemen Satar Bunu Mutlu Bence Sen Kadrona Sorman Lazım Bu Konuda Hic Kımse Qnd Hatalıdır veya adam degıl dıyemezsınız Tamamen Senın Kadron ve Spherenın dagıtılması söz konusu..
Hayır.Elimde o kadar sphere var daha hiç birini satmadım :D
Bu İnsanın Kişiliginle Alakalıdır Bence.

lokman:@RespectFull
Eminim ki o projedeki hiç kimse böyle bir şey yapmaz, hepsi birbirini iyi tanıyan kişilerdir ve tahminimce hepsinde de sunucunun şifresi yoktur.

*fitili ateşler*

Bende Bılıyorum Olmaz Ama Konu Bu Duruma Gelınce Dışardakı Insan Boyle Dusunur Ki Zaten Qnd Ne Oldugunu Bılıyoruz Sorun Yok Hani Mutlu Sıkmasın Canını Karaktersizler İcin Mutlu benım 1 yıllık arakadasım yanlısını gormedım 4 4 lük insan diye bilirim banada cok yardımı oldu mecbur degıldı de yardım etmeye bu insanın kişigini gösterır bence herkes kımın ne oldugunu bılıyor sıkmayın canınızı :) Qnd hala platforumlarda dura bılıyorsa ne dene bılır :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.