Sözüme başlamadan önce sunucuda girişleri çıkışları kapatmak alan ihtilalinden jail sebebidir, Eminim tüm sunuculardada böyledir bu durum. 

Her türlü pageye hemen hemen dönüş yapıyoruz lakin küfürlü pagelere dönüş yapmıyoruz bize attıgınız bir çok pagenizde gözardı edilerek cevaplamıyoruz çünkü cevaplarsak hatalı pageden jail ve ettiginiz küfürlü pagelerden banlanırdınız. İyiligimizi böylelikle suistima etmiş olduğunuzu gösteriyor. 

Gecenin beş'inde bile tüm platformlardan cevap veriyorsak sunucumuzla ilgileniyoruz demektir.Herkesde bilir attığınız küfürlü pageleri burdakiler görse sizi sunucuda oynamanıza bile neden izin veriyorsunuz dicek cinstendir.

Sunucumuzda küfür yasaktır.Cezaları vardır staff kadromuzda evli çocuklu arkadaşlar ve oyunculardanda bu durumda olan playerlarımız var bu yüzden küfür yasaktır.

İnsanlara saygımız olmasaydı size discord kanalı üzerinden cevap verip saatlerce konuşmazdık.

Ucuza host alıp demişsiniz host makinamız dedicade'dir.Bir çok sunucunun makınasından çok çok öte bir makina'dir.Adı üstünde dedicade bir makinaya sahibiz.

Sunucuyu karalamak için staffları tahrik edip küfürlü pagelerinizlede tehditlerinizlede sizin gibi playeri sunucumuzda görmek istemiyoruz. Eminim hiç bir sunucuda istemez. 

 

Öncelikle makinanız dedicade bir makina olabilir burada dediğim şey konusunda hatalı olduğumu kabul edebilirim ancak client'in gün aşırı 10 defa patlaması hiçbir şekilde karalama kampanyası değildir. Bunu serverda oynayan her player yaşamıştır.

Gösterdiğim alan zaten ss'de belliyken hâla jail sebebidir demeniz çok gülünç.

Ayrıca şunu da belirteyim sizin proje lideri diye kafasında yazılı dolaşan o vatandaş tamamen ego kasan , sanki tüm playerlar onun sunucusuna mecburmuş gibi davranan bir vatandaş. Oysa ki ben tamamen düzgün bir şekilde olayları halledebilmek adına yazdım yoksa zaten charımı siler çıkardım serverınızdan. Çözüm odaklı olan kişiyi de zaten konuşamalarda görebiliyoruz.

Bu platformda birçok kişi stafflık yapmış yapmasa da birçoğu komutların ne işe yaradığını ne kadar basit olduğunu iyi bilir. Benim gösterdiğim yerde bulunan aynı noktadaki 12 bineğin bir komutla silinebileceği ortadayken sizin hala ısrarcı olmanız konusunda artık diyebileceğim birşey yok.

Eskaza pagelerime süper cevaplar vermeniz apayrı konular ki zaten ben size küfürlü bir page atmadım. 3 kez üst üste client patladıktan sonra actide birçok item kaybederseniz player olarak isyan etmeniz normaldir. Pagelerime de yapmış olduğum bir işlemi "yaptınız mı?" sorusu ile cevap vermek peşine düşmemek özele çekmemek harikulade bir çözüm yöntemi bence de.

 




Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.