En basından beri herkesin merak ettigi soru; ROF nasıl bukadar playera sahip oluyor anlatayım;

1. a) Baska serverlarda hesap açıp, gm cagırıp, oyuncuların yanında o serverı kotuleyerek.
b) Multi client ozelligini kötüye kullanarak onlarca hesabın tek bir görünmez bulunmaz bölgede sabit ve hep açık tutularak.
c) Diger serverların kötü reklamını yaparak ( bkz: ROF KAMUOYU DUYURUSU, rof forumlar duyurular kısmında)
d) Onlinepuan sistemi kullanarak ( d maddesi sadece akıldaki soruların cevaplanması için)

2. Gelelim SS alma kısmına;
a) Madde 1 deki tüm detayları düşünen kişiler sizce de bunu gerçekten yapmış olamaz mı?
b) (Valorde oynamış ve tekrar rofa dönmüş biri olarak soyluyorum) Gerçekten tüm suç Valor e mi atılmalıdır?
c) "Sadece SS almış canım ne olacak?" Diyen siz çok düşünceli arkadaşlarım; Full screen oynamayan yanda browserdan veya skypedan vs vs programlarından özelleri de bu SS in içinde kayıtlıdır. Bu aklınıza gerçekten gelmedi mi ?
d) .illegal yazmanın ardından SS alınması GM ler tarafından bilinmiyor muydu?
d-1) Eger GM ler tarafından bilindigini anlıyacak kadar zeki iseniz, söyleyin bana, buna izin verilmesi bile bir siber suç degil midir?
d-1-a) Eger Siber suç oldugundan bir şüpheniz var ise, bir bilene danışın veyahut google kullanarak araştırın.
e) Yaşı erişkin insanların kızlarının ogullarının kullandıgı laptoptan veyahut hanımlarının kullandıgı laptoptan, connector açıkken böyle bir ihtimal bile olması sizi endişelendirmiyor mu ?
f) Eger tüm bu sorulara cevap olarak hayır bu valorun suçu vs gibi düşüncelerinize devam ediyorsanız, buyrun devam edin, ANCAK unutmayın ki, bir gün görüntüleriniz veya şifreleriniz ile tehtide magruz kalabilirsiniz veya bir gün bir bakmışsınız hesabınızdaki para sizin onayınızla tek seferde çekilmiş(kredi kartı kullananlar için), veya bir gün bir uyanmışsınız görüntüleriniz internete sızmış youtube da üzerine gülme rekorları kırılan bir videonuz çıkmış :) Kim bilebilir?.

Hepinize iyi düşünmeler, Saygıyla kalın, Sevgiyle olun.
Bunlarla ilgili herangi bi kanitim yok ben normal bir vatandas olarak yazdim bunlari, ortaya atilan delliller uzerine ve duyduklarim uzerine yazdim. Sadece insanlari birazcik da olsa dusunmeye itmek istedim. Farkindaysaniz olabiliteler uzerine konustum. madde 1 dekilerin hepsi baska insanlardan duydugum seyler belki yalandir belki degildir ancak bunlarin hepsini dusununce ortaya cikan baglantiyi ortaya attim. Bu benim insani gorevim. Umarim yanlis anlasilma vs yoktur. Yanlis diye dusunen var ise lutfen buyursun cevaplasin hakliysa sonuna kadar haklisin derim. Yalanimiz yok Allah'a sükürler olsun ki. Aksini dusunen herkese de saygim sonsuz sadece sizlerinde cevaplarini merak ediyorum ve tartismak istiyorum, forum buyuzden vardir zaten bildigim kadari ile.
Neophyte
26.6001
Açıklamanız için teşekkür ederiz. İlgili sunucunun başlığı mevcut, oradan devam edebilirsiniz.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.