Marlock : Açıkcası ben gidipde insanların orada pvp yaparken rol yapacağını oyuna katılacağını sanmıyorum.

Buna bende katılıyorum dengelemek çok zor olur :) normal Rp serverlarada rol yapan insan zor hele Rp - Pvp olunca hiç olacağını zannetmiyorum ama başarılar.
hmms bunu daha oncede görmüştüm birisi gelir şöle bir projem var cok uzak bir fikir henüz hiçbirşey hazır degil der 2-3 gün ortamı yoklar sonra birde bakmışsınızki acılmış o server umarım buda öyle reklam kokan bir hareket degildir...

Bunun yanı sıra fikir olarak rp-pvp serverler zaten var ve güzel oluyor acıkcası ben begeniyorum :) hikayede sırf zeus degilde zeus-ares karşılaşması vs yapabilrsin bence ares tarafı pure warriorlar gibi zeus tarafı mage ler gibi arada kendi yolunu bulmaya calısan craftlar ve tabiiki çift taraflı warlocklar...
intense de yapıyorduk bunu biz.İntensede düzenli aralıklarda quest düzenliyordu ve biz 5 6 kişilik 3 aile rp yaparak savaşıyorduk.eğlenceli oluyordu açıkçası


Birde kumar sistemi silah binek stone falan öyle saçmalıklar olmassa harika olur.

ek olarak dtuncer açık adın nedir benimki deniz tuncer de:D

Bu konu Negativeday tarafından düzenlendi(2010-08-17 18:40, 13 yıl önce)
Adı üstünde "Rol Yapmak" PVP serverında neden rol yapılmasınki ? Yada Rol Yapmak için illa orta dünya olmak mı zorunda? İki üç değişik şekilde selam vermekle "ben RP yapıyom" diyen çok kişi var. Herkes zevk aldığı sevdiği karakteri oynar. Gerçi bizim ülkemizde "ben bir an evvel yeneyim herkesi öldüreyim" mantığıyla oynandığı için kimse olmak istediği, sevdiği karakteri yansıtamıyor. Herkes en iyi ben olmalıyım çabasında. Oyundan zevk alma yada oyunun sadece bir oyun olduğunu idrak edemiyor malesef...
Bizim halkımız daha RP sunucusunda RP yapamıyor PvP sunucusunda nasıl RP yapacaklar onu merak ediyorum
Expert
34.0001
Lines pvp vardı, safe alan dediğiniz şey britaindi, onun dışında başka safe veya gz yoktu. Sadece yetenekleri veriyordu, ins le para kasılıyordu, potlar alch la yapılıyordu (delayları 1 saniyeydi sanırım). Magical almak isteyenler, craft itemleri puana çeviren reward barrel lerden alıyordu. İtem ler hem reward barrel lerde vardı, hemde dragonlardan çıkıyordu. Çokta eğleniyorduk, güzel sunucuydu. Ama adı pvp ydi yani RP PVP diye bişey geçmiyordu. Düşünebilirsiniz belki dediklerimi, sevgiler.
Neophyte
-1.7
Şimdi iki kişi pvp yapıyor ölmeye yakın olan taraf yalvarsa, yakarsa, lütfen dur gibi şeyler söylese(RP) diğer adam duracak mı? Kaldı ki rp diye açılan sunucularda bile rol yapmıyorlar Volterin dediği gibi (gerçi rol yapsalar karşısındaki role uyacak mı? hayır...), o yüzden rp yazısını kaldırsanız sanırım daha çok player kazanırsınız. Neden? Rp yazısını gören çocuklar "hadi ya kasma mı var ben oynamıyorum lan" der, alt f4.
@Kell
güzel fikirler bunlar buradada canlandırabilir aslında
Baylar, bakın başlıkta, rp TADINDA pvp sunucusu deniyor. Kimseye biz zorla RP yaptırmayacağız zaten. Bizim belli bir kurgumuz, hikayemiz olacak, ve oyunu ona göre yönlendireceğiz. İsteyen RP yapar, isteyen PVP bu kadar basit.
Denemekde fayda var. ama artık hiçbir server eski uo tadını vermiyor...
tartışma yaratacak mesajlar silinmiştir. konu dışına veya konu dışına çıkarıcak tartışma mesajları silenecektir
Silindi
Administrators
80.4994
niye olmasın canım çok ta güzel olur
server açıldığında haber verin ben seve seve gelirim
Bir PvP serveri tutacaksa eğer RP tadını verdiği sürece tutar görüşündeyim. Türkiyenin en iyi PvP serveri olan İntense buna en iyi örnektir.
Birde birçok PvP serverinda değişik değişik şekillerde binekleri uygun görmüyorum. Biz eski tadı arıyorken bunlar saçma geliyor.
pvp serveri tutmazz
Arcanum?Systec?İntense?

Sen şakasın!

Tartışma yaratmak için yadığını gördüğüm ikinci postun bu.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.