Öncelikle herkese merhabalar;

Yapacağım tanıtım , kurulma aşamasında olan serverımızın tanıtımıdır. Serverımız bir kaç gündür beta süreci için açık. Fakat biz her ne kadar staff halimizle kendimize göre " bitti bug yok her şey tamam. " desek bile , serverı açtığımız takdirde playerların bulduğu buglar ardı ardına geliyor ve malesef şu ana kadar kurulmuş sanırım %30-40 serverlar bu buglar yüzünden staffları çileden çıkartarak serverlarını kapatmalarına sebep olmuştur. Biz bu sürecin riskine girmemek için, serverımızı beta sürecine açtık.

Bu beta süreci içerisinde bizlere yardımcı olabilecek arkadaşlar aramaktayız. Aranızdan " Bunun bize ne katkısı olacak peki ? " diye soran arkadaşlar çıkabileceğini tahmin ediyorum. Öncelikle bu beta sürecimize katılan arkadaşlarımıza, beta sürecinden çıktığımız zaman sabit bir ödülümüz olacaktır. Bunun dışında oyun içerisindeki bize yardımcı oluşunuz, online süreniz, ilgi ve alakanızla orantılı olarak 1 veya 2 kişinin durumuna göre plevel vermeyi planlıyoruz. Plevel vermemizin dışında, beta sürecinden çıktıktan bir süre sonra vip sistemimiz ve vip eşyalarımız serverımıza eklenecektir. Beta sürecindeki durumunuza göre gerek vip üyelik , gerek vip eşyaların bazılarını hediye olarak sizlere sunacağız.

Uzun lafın kısası, siz bizim açıklarımızı ne kadar bulur ve bize iletirseniz. Beta sürecinden çıktığımız zaman, o kadar kârlı duruma geçersiniz. Eğer katılmayı düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Skype = ozan.eke veya onur.ozsoydan
Facebook = facebook.com/Ozan.Buyukeke ve facebook.com/ozsoydan veya facebook.com/SaerosPvp


Okuyan , yorumlayan ve beta sürecine katılan herkese şimdiden teşekkürler.

Saeros PvP , " binek serverı değildir".
Başarılar
serkan159 : Başarılar
fotografınız tarafım tarafından bizzat çekilmiştir lütfen kaldırınız serkan159
iyi forumlar. :)

size gelincede başarılar dilerim :)
Teşekkürler Elimizden geldiği kadar güzel bir çalışma sunmak istiyoruz.
Merhabalar , Facebook sayfamızda ( https://www.facebook.com/SaerosPvp ) sistemlerimiz ve serverda yaptığımız değişikliklerle ilgili olarak sürekli güncelleme yapılmaktadır. Resimleri henüz bugün ekleyebildim. Yeniler sistemleri tamamladıkça resimler ve bilgileri eklenecektir.

Serverımız Closed Betadan , Open Betaya geçmiştir. Yani şimdi kasmaya başlasanız bile serverımız tamamen açıldığı taktirde karakterinizde veya itemlerinizde herhangi bir eksiklik olmayacaktır.

İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.
Scripter Khardaq.
Başarılar.
Başarılar
Expert
34.0001
Tanıtım hatalı gibi sanki ama...
KeLL : Tanıtım hatalı gibi sanki ama...

Hangi konuda Hata var acaba?
Neophyte
26.6001
Lütfen yazınızı kurallara uygun bir şekilde yeniden düzenleyiniz.
Hangi yazıyı düzenlememiz gerekiyor ?
Devir iyice değişti pvp sunucusununda betası var ilginç.
Beta süreci bizim Projemiz için önemli bir süreç anında açılıp kapanan bir sunucu yapmaktansa Sistemleri oturmuş Bir sunucu açmak daha iyidir.

Pvp Sürecini tamamladıktan sonra Aynı Client içine birde Aynı Map Tabanlı Birde Ayrı Rp server açıcaz. Bunun içinde Sistemleri Yine Beta sürecinden geçircez.
Neophyte
26.6001
Yazım, ilk mesajınıza hitabendi. Tanıtımınız kurallar çerçevesinde yetersiz.

https://www.ultima-strike.com/forum/duyurular/reklam-basliklari-hakkind-q46056
Merhaba Konu Yeniden Kurallara Uygun olarak açılmıştır aşağıda vereceğim adresten yeni Saeros Pvp Beta Konusuna ulaşabilirsiniz;

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/saeros-pvp-aktif-q49117

Saygılarımla;

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.