Arkadaslar Gecmıste Bircok Guzel Ise Imza Attık Tabıykı bunu Yanlız Yapmadık . Zaman Icerısınde Kendımızı Gelıstırdık sunucusu Olup Sorun Yasıyan Veya Sunucu Acmak ıcın Cabası olan Arkadaslara Yardımcı Olabılırım Baslıktada Dedıyım Gıbı 1 / 2 Ay Kadar Yardımcı olabılırım Daha Sonra Vatanı gorevımı Icra Etmek Icın Asker Olucam Yenı Evlendıgım Icın Oyalanıcak Bırseyler Arıyorum .

Yaptıgımız Projeler : Quetzal Pvp Shard
: Helios Pvp Shard
: Notik Ultima Online Shard (rp)
Novice
12.5
Yeni evlendiğin için oyalanacak bir şeyler arıyorsun ? Hani yazacak çok şey var ama sustum.
Mortal : Yeni evlendiğin için oyalanacak bir şeyler arıyorsun ? Hani yazacak çok şey var ama sustum.

hahahaha
Notikuo neymiş yaw hee hahahah :)
Sasırmayın Beyler Sasırmayın İnsanlık peşindeyiz burda
Adam yardım etmeye çalışmış siz konuyu nerelere taşıyorsunuz.Ayıp ayıp.Daha çoğunuz çocuk olduğundan konuştuğunuz kelimelerin nereye geleceginin farkında değilsiniz.
@Rhinnon kimseye yardım etmicem bu devirde.Düşene bi teklede sen vurcan.Acımıcan acınacak hale düşersin demişler.


Ben mi yanlış okuyorum yoksa 2 kişide aslında aynı kişi mi? Ah pardon şimdi aynı yerden giriyoruz muhabbeti döner değil mi? O yüzden şimdiden yorumumu yapacağım;

1- Scripter olmak istiyorsunuz bir sunucuda, ancak hala nasıl Türkçe konuşulması gerektiğini bilmiyorsunuz. Sanırım sizin alfabeniz'de "ğ" harfi bulunmamakta (Dedıyım=Dediğim). Ayrıca diğer diksiyon hatalarınızdan bahsetmek bile istemiyorum. Çok fazla istekte mi bulunuyoruz? Altı üstü yetkili olacak olan insanların düzgün Türkçe kullanmasından yanayız, bu yobazlık daha nereye kadar böyle sürecek?

2- IP adresleri 2 kullanıcının da aynı, amacım çok fazla yerden yere vurmak veya kötülemek değil baştan söylemek istiyorum. Ancak merak ettiğim bir şey var neden böyle bir şeye gerek duyuyorsunuz hiç anlamıyorum..

3- Güzel işlerden bahsetmişsiniz de bu sunucuların sistemsel olarak hiçbir özelliğini ve ne kadar çok sükse yaptığını bilmiyorum. Yoksa bende mi bir hata var?

4- Bence biraz daha kendinizi geliştirmeniz lazım, düzgün ve başarılı bir sunucunun öncelikli adımı, sunucuda ki yetkilinin kendini iyi ifade edebilmesidir. Kendini ifade edemeyen sunucular istediği kadar iyi sistemlere sahip olsun bir süre sonra ya batar ya da hiç yükselemeden kapanır.

5- Vatani görevinizde başarılar dilerim ama yüzlerce insanın oynadığı bu oyunu sonu gelecek veya normal şartların 2 katı üstünde yaşanacak problemleri engellemek adına, sizden rica ederim ki kendi çıkarlarınız ve zevkleriniz doğrultusunda kullanmayın.

Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2011-05-16 21:07, 12 yıl önce)
Adept
4.3
Güzel nokta, Tym. Kilit.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.