Dün multiplayer modunu açtılar release 3 itibariyle, oyun alpha olduğundan ötürü hala tırt. Şimdilik görüntülü chat görevi gördü, release 4'te combat eklenecek o zaman biraz işin boyutu değişecek. FPS inanılmaz düşük, bu da alpha dolayısıyla olan bir durum.

Görüntülerdeki Lord British, karakterin gerçek sahibi, Richard Garriott'un kendisi.















Grafikler çok hoşuma gitmedi. Yinede denemekte fayda var.
Neophyte
26.6001
Benimde hiç hoşuma gitmedi
Biraz baktımda şaşırmış. 12 bin dolara ev satıyor ve alanda var yani. Oyun parasımı yoksa real paramı çözemedim. Yani bahsettiğim gibimi yoksa benmi yanlış anladım.
Ben bayıldım ortama. Grafikler daha da gelişecektir. Gelişmese bile oynanabilirliği halletsinler bu haliyle bile oynanır. Neticede 2d oyun oynayan adamlarız :P
Arkadaslar bence bosuna heveslenmeyin, oyun ultima onlinedaki gibi MMORPG degil. Session tarzi multiplayer olacakmis yani tek bir save olmiyacak herkesin kendine ayri yarattigi sehir ev craft itemlar vs olacak , kotali sessionlarda arkadaslariniz sizin sessioniniza girip gezinebilecekler. Bu sebepten dolayi bu oyunda gelecek gormuyorum. Cok sacma bir multiplayer sistemi secilmis.
Eski runescape anımsatıyor third person shooter olarak denemek lazım seviyorum bu tarz oyunları
3d grafikler yeterli animasyonlar da oyle, 2d grafikler rezalet ama
Master
59.2997
Bence Ultima tadında bırakılmalıydı. 3d'ye büründürüp saçma bir oyun haline getirilmemesi lazım. Çok grafik meraklısıysanız, benzer bir yapı istiyorsanız Skyrim oynamanızı öneririm. Ultima'yı Ultima yapan şey dinamikliği ve basitliği. Kapışmalarda warrior sevenler için 3d yararlı olur. Ama büyücü için delay süreleri, efektleri, kaçışları derken işkence haline gelebilir. Online'daki sistemi 3d'ye aynen aktarmak kolay değil. Oyun Knight Online'a dönüşür.
oyun ultima online'ın devamı değil ki. sadece "spiritual successor to Ultima series" açıklaması var UO değil single Ultimalarla alakalı. MMO olması bence büyük eksi ama asıl büyük eksi olan şey Trammel gibi bir rulesetin olma ihtimalinin yüksek olması.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.