@nelph

bosver hocam cevap beklemek bile zaman kaybı . kendileri (1)yapsınlar / (1)desinler / (2)yasasınlar ne(1)/nasıl(2) istiyorlarsa

hehehehe :)

Sen bu scriptlere ulaştığına göre bende senin scriptlerinden 1 2 tane yayımlayayım istersen ?
Benim packim zaten yayınlandı , olmayan varsa release ettiğimiz packimizi verebilirim. Sendeki packte keremin yayınladığı pack ve o packle sunucu açan her insan 1 hafta sonra kapatmak zorunda kalırlar senin gibi.

En büyük örneği: https://www.facebook.com/IraPvp

2011 Ekim packi, şuanki haliyle yakından ve uzaktan alakası yoktur :asik2

Yalnız burada kendini yükseklerde göstermeye çalışma zaten bizim yayınladığımız bir pack ve şuan ben senden 5 adım öndeyim bunuda unutma.

Konu bence kapatılabilir
Sen Save lerle birlikte yayınladıysan yapabileceğim birşey Yok Ayrıca Kendi Player Charlarınıza Tek komutla Set Ve Vanq Silahlaroı Giydirecek Scriptler Eklemiş Olmanız Da Ayrı Bi Saçmalık

Bunlar ekim ayında Redbull'un dönemindeydi. Kendi blocklandığında bu tür olaylar tamamen kalktı. Bunu zaten tüm herkes biliyordu ve benim şuanda cidden canımı sıkmaya başladın. Tehtit gibi algılamak istiyorsanda algıla Tristram sunucununda sonu olur.

Ha bu arada ayarlar.cfg'yi editlemeyi unutmuşun :no

Bu konu Nelph tarafından düzenlendi(2013-02-03 19:04, 11 yıl önce)
Büyük Olay Var :)
Çoluk çocukla uğraşıyoruz kardeş yapacak birşey yok
- Forumlarda ulusal ve uluslararası yasalar geçerlidir. Hiçbir şekilde anonim de değilsinizdir. Bu nedenle bu yasalara uymak zorundasınızdır.
Kimse kimseyi tehtit edemez.
Nelph ve Jin uyarı aldınız. Nelph'in hesabı uyarı - 5 olduğu için kapatıldı. Ayrıca duyuruyu kendi başlığınız altında yapınız konu kitlendi.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.