Merakımdan soruyorum. Söyle Scriptlerle çarçur olmamış, dandik itemler, çafçaflı boyalar, gagguk robeler, atsız darbeler, stamshootlar, paranormal darbeler olmayan, abuk sabuk sistemler eklenmemiş, büyü dili olarak ibranicenin hiçbir lehçesi kullanılmamış, sadece açıldığı gibi bugları fixlenmiş ve kullanıma sunulmuş bir sunucu var mı?

Yani ciddi anlamda beygirle gezilebilecek, dullcopper setle gezilip, blacksmith arkadaşa yavvaryakar bi golden viking swordla brit mezar iskelet keserken, kenardan geçen kırmızı yazılı bir isimle irkilebileceğim bir sunucu yok mu?

Skill kasmaktan artık bayıp, 68 tactic 60 sws ile lan mezarda gezinen var mı acaba diye actiona çıkabileceğim bi sunucu da mı yok?

Yoktur herhalde biz Türklerde... Biz çingene pembesi atların üstünde, turuncu robe of fayır ile elde vanguşing of vanguşing of vanguşing'lerle gezmeden oynayamıyoruz bu oyunu..

Gevurlarda da mı yok böyle basit sunucu?? Bİlen varsa bi link koysun..



Edit: Pardon beyler pardon... Sadece yabancı sunucuları söyleyın lüften. Uzun süre Uo'dan uzak kaldım da, söyle bir sunucu reklamlarının arasında gezerken, kapanmış sunucu sitelerine denk gelince benımde kafama dank etti. Tr'deki Uo camiasında sunucu açmak gibi işlerle uğraşan adamların %90 yalancı. Anam avradım olsun dio, 1 yıllık anlaşma ahanda burada print ettirip koyacam dio, sözüm söz diyo, sora sunucuyu herhangi bir sebepten 2 yada 3 ay içinde kapatıp, nabıyım benım de emeklerım gitti diyerek sitem ederek msn adresini değiştiriyor yada iletişim yollarını tıkıyor. sağlam kaldığını umduğum %10luk kısımla da ben karşılaşamadım hiç bi türlü, neyse siz en iyisi bana yabancı önerin.

Bu konu aelin339 tarafından düzenlendi(2012-03-01 09:54, 12 yıl önce)
Master
59.2997
Second Age, sana tek önerim bu olur.

https://www.uosecondage.com/
yabancı arıyorsan o. aslında slothere'in kanına girmek lazım açsın bir server :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.