Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.

Universe Uo Pvp ( Açık)
 

Web Site

Bağlantı Programı

HAZIRMISINIZ ?

Hepsi Yepyeni 3D Silahlar ve 3D Bineklerle ve hepsi birbirinden güzel yepyeni sistemleriyle uzun soluklu bir maceraya hazırmısınız?

6X Client'in bize sunduğu tüm imkanları kullanarak aynı zamanda da bu yeniliklerle dengeleri eski tadından bozmayacak hassaslıkta sizler için hazırladık.

Market Puan'ını rahatça oyun içerisinde emek vererek elde edebileceğiniz para veren ile vermeyen arasında hiç bir farkın bulunmayacağı bir donate yeplazesi hazırladık sizler için.Dengelerin tamamen korunduğu abartısız hem yenilikçi hem de eski tadını alacağınız bir platform da sizlerde yerinizi alın.

Aramıza Yeni Katılan Herkesi Sürpriz Hediyeler Bekliyor...

 

3D YENI BINEKLER


 

3D YENI SILAHLAR
Yepyeni sadece madenden çıkarttığınız crystal ingotla yapabileceğiniz damageleri özenle ayarlanmış silahlardan bir kaç örnek ;



ve dahası için web sitemizdeki sistemler bölümümüzü inceleyin.

Hazine Sistemi

Safe alandaki genel taştan hazine bölümünden hazine haritası ve araç gereçleri temin edebilirsiniz.Safe alan sınırları içersinde hazine haritasına çift tıkladığınızda direk hazineye ışınlanıcaksınız.Geri dönüş için bir yeri marklamayı unutmayınız.

Hazineden Çıkan Eşyalar ;
 

  •  
  • 1 TL MARKET PUANI ( ORAN 5/1 )
  • Raven ve Crystal Silahlar ( Oran 7/1 )
  • Dragonic,Warrior Set,Warrior Robe,Warlock Robe ( Oran 2/1 )
  • 100.000 Bilet
  • Random 3D Binek Deed
  • Hits Küpe
  • Mana Sandals

     

Ev Yapım Sistemi
Madenden çıkarttığınız çimentolar ile beraber genel taştan temin edebilceğiniz ev yapım aleti ile istediğiniz evi inşa edebilirsiniz.

Güvenli Maden Sistemi

Rahatça .makro ile makroya bırakabileceğiniz kimsenin size dalamıyacağı , özel silahlar için rahatça ingot kasabileceğiniz bir alan.Makro scripti internet sitemizde mevcuttur.

Binek Bağlama Sistemi

Köylerin önünde bulunan binek bağlama direklerine bir başkasının bineklerini çekebilirsiniz.Bağlama işlemi gerçekleştikten sonra 3 dakika içinde binek köyün içine gidecektir o zaman diliminde eğer binek sahibi gelir bineğine çift tıklarsa bineğini alabilir.

Binek köye girdikten sonra açlıktan tame’den çıkana kadar stone halinde kalacaktır tame işlemi gerçekleştikten sonra çift tıklayarak bineğinize binebilirsiniz

Champion Sistemi

Toplamda 8 Level’den oluşan ilk Level’de 100 Npc bulunuyor.Her bir üst Level’de yaratık sayısı 10’ar düşüyor.

8. Level Sonunda Semidar isimli Npc çıkıyor onun ölümü sonrasında etrafa 4 tane kasa saçılıyor.Her kasada 20 TL Market Puanı ve bir çok item sizleri bekliyor.

Girişteki kuru kafayı tıklayarak kaçıncı Level’de olduğunuzu takip edebilir ve Level bitimine kaç Npc daha öldürülmesi gerektiğini görüntüleyebilirsiniz.

ve dahası için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz...



Bu konu swa5 tarafından düzenlendi(2017-04-04 06:36, 6 yıl önce)

Sunucunuz hayırlı olsun, başarılar.

Yetersiz bir proje her yönü ile.

#427334 Marshall:

Yetersiz bir proje her yönü ile.

 

Çok net ancak biraz ağır bir eleştiri oldu sanırım,

Yanlış anlaşılmasın ancak bizce olumsuz yönleri açıklarsanız fikirleri değerlendirmede daha yardımcı olmuş olursunuz kanaatindeyiz.

 

Açıkçası öncelik olarak web site gerçekten vasat durumda,onun haricinde gerçekten sistemler kısmı biraz daha genişletilip uygun sistemler eklenebilirdi böyle oldukça yetersiz kalmış unutmayın ki başlangıçlar önemlidir :)

Eleştirelere açığız elbette ki düzenlemeler yapılılıyor halihazırda.En sağlam projelerde bile ilk başta eksiklikler olur zamanla halledilir herşey.

Bu projelerde malesef bazı şeylerin sonradan telafisi olmuyor bunun örneği ile defalarca karşılaştık size karşı kötü bir tavrım olmadı,olamaz sadece bazı eksikleri seri bir şekilde giderirseniz projeniz için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Basarilar dilerim

Binek Questinden Görüntüler;

 

Her Akşam Saat 20:00'da Npc Questi vardır Quest Sonunda Nightmare Çıkacaktır.
Her Akşam Saat 21:00'da 1vs1 Pvp Turnuvası (10 MARKET PUANI+NIGHTMARE+PVP ROBE ÖDÜLLÜ)
Her Akşam Saat 21:20'da Binek Questi Turnuvası 
 

'' Günümüzdeki pvp sunucularında sadece binekten inerek oyun oynayan ve itemlerin değersiz sadece .kumar ile kasılmış loot yapmanın tadı olmadığı sunuculardan sizlerde sıkılmadınız mı ?''

Derken ironi yapmışlar herhalde çünkü serverda action kavramı mareden inip tek attırma üzerine kurulu :D

#427437 HellKing:

'' Günümüzdeki pvp sunucularında sadece binekten inerek oyun oynayan ve itemlerin değersiz sadece .kumar ile kasılmış loot yapmanın tadı olmadığı sunuculardan sizlerde sıkılmadınız mı ?''

Derken ironi yapmışlar herhalde çünkü serverda action kavramı mareden inip tek attırma üzerine kurulu :D

 

İster istemez günümüz kitlesine göre şekillendi zaman içinde sunucu ne yazık ki.Şuan da mevcut olan sunuculara binayen binek güçlerini daha düşük tutarak herkesin pvp nin tadını alabileceği kaliteli bir hizmet vermeye gayret gösteriyoruz.Yazıyı gelişmeler dahilinde güncellemediğim için yanlış izlenim yarattıysam affola hemen güncelliyorum.Yeni sistemleri ve şuan ki halini başlık mesajından inceleyebilirsiniz.
 

 

Serverinizin adını pvp serveri koymuşunuz ama yanlış eksik koymuşsunuz millet yanılıp giriyor ***

Universe binek pvp serveri olması lazım playerler degil binekler kapıştırılıyor .



Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2017-04-15 20:36, 6 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.