Uo Turk Power Play Sunucusu olup siz oyuncularımız eski ultima online tadını almanız için açılmıştır. Umarım dilediğiniz Ultima Online tadını alırsınız. Oyun içi ve tanıtım kısmında eksiklerimiz mevcuttur gerekli güncellemeleri ve eklentileri sitemizden detaylı şekilde takip edebilirsiniz.

UO TURK ULTİMA ONLİNE

SUNUCU AKTİF OLMUŞTUR HERKEZİ BEKLERİZ..

Web Sitemiz : www.uoturk.net
Forum : www.uoturk.net/forum/
Açılış Tarihi : 02 Ocak 2015 Saat 03.00
Dosyalar : Sunucu acılmadan 2 saat önce dosyalar bölümüne koyulacaktır.



Oyun İçi Genel Özellikler ;
Emulator: Sphere
Version: 0.56b
Tür:Power Play
Stat Cap: 225
Skill Cap : 8 x
Önerilen Ultima Sürümü : Mondain s Legeacy
Connector: Ultima Destek V1

Makine Özellkleri



SİSTEMLER

Sunucumuzdaki bazı sistemler geri kalanını sitemizden takip edebilirsiniz.

Aile Sistemi


Player Annomce Sİstemi


Head Hunter


Mother Ostard

Biraz reklam görseli eklesen .Zaten sitede butonlar aktif değil.Hayırlı olsun.
Başarılar, https://5.39.54.92/istatistik/ şu dizine boş bir index atın zira mysql sisteminiz ortalık yerlere çıkıyor aynı şekilde inc dosyanızda index atıp mysql veritabanını değiştirmeniz.
Sunucunuzu diğer sunuculardan farklı kılan nedir?

Önüne gelen sunucu açıyor fakat adam gibi bir tane bile oynanacak server yok :(
Federal gerekli ilgin için saolasın

Superadminstratours tanıtım eksik bilgim var yavas yavas hepsini ekliyecegim ilgin icin saolasın

mthN Sunucumuzun öteki sunuculardan aslında farkı şudur 1998 1999 yıllarında ultima online oynayan cok kişi vardı ve herkez önem veriyordu ultima online'ye sene 2015 oldu ultima online oynayan az ve cok saygısız dolu amacımız eski ultima online tadını ortaya cıkartmak fark edersen sunucuda cok abartı bir sistem mevcut degildir. Belirli standart sistemler yeterlidir tabikide ilerleyen sürelerde degişikliklerimiz ve yeniliklerimiz olacaktır buda zaman ile olacaktır. Amacımız kaybolmaya yakın olan bu ultima onlineyi tekrarda hayata gecirmek icin cabalıyoruz sizde bize bu konuda destek verirseniz memnun kalırız.
Novice
-0.500001
Aile deed 460k nedir abi abartmamıs mısınız biraz?? birde bana gore swde onemli olan sistemden cok class dengesi, craft dengesidir bunlara önem vermenizi tavsiye ederimi, uo turk ismi sacma geldi bana.Bu devir de pp server acmak hem acan hem oynamak isteyen icin buyuk ceseret tebrikler.
Başarılar
class dengesi şuan için Hiç bir serverda oluşmayan bir olgudur. Bu serverda classlarda kesinlikle denge var
@Noxi16

Yeni açılmış bir sunucuda böyle bir dengenin söz konusu olup olmadığını nereden biliyorsun ? Her login olduğumda 1 player görüyorum.(oda ben) Kendinle mi deniyorsun sen bu denge olayını ? Kaldı ki;

Oyun içindeki mesajlar türkçe karakter içerdiği için eksik, utf-8 olarak kaydedilmesi gerekiyor dosyaların,
"Felluca" isimli bölge regionlarda safe zone olarak tanımlı örneğin destardın dışı safe zone hatta britain'in üzerindeki " Chaos " shrine'ına giden yoldada ufak bir alanın safe olduğu dikkatimi çekti.
Skil alanı için koyulan gateden binekle geçememize rağmen içerde binek çıkartılıyor.

Saysam yada saymak için sebep arasam buna benzer bir çok şey bulacağımdan eminim. Sunucu için hiç özenilmemiş şuandaki tek kanaatim script pack koyulup açılmış bir sunucu burası. Revizyona girilip hatalarınızı düzeltmeniz gerektiğini söylerdim fakat kendinizin bile yabancı olduğu bir scriptpack de hata bulup kapatmak zamanınızı alacaktır. Zaten bu kaybettiğiniz zaman kaybeceğiniz player a eşit olacaktır. Saygılarımla.


Not: Sunucu için yapılan reklamdaki içerik yanı sıra site ve forumlarınızda paylaşmış olduğunuz içerik çok eksik. Sadece inceleme yaparak kafamızda belli bir sunucu şablonu oluşmuyor.
Arkadaşım birincisi dengenin söz konusu olması herhaldeki server açıpta 2 playerı oynatmak değil ? 10 yaşında çocuk gibi mantığın var. Herhaldeki önceden çalışıldı ona göre yapıldı dengeler.

Ayrıca baksam bir sürü hata bulurum yazmışsın. Ana olarak söylebildiğin şeye bak :) yazı karakterleri ve 1 2 açık kalmış safe alan :)) komiksin gerçekten. onlar hata değil küçük bir düzeltme ile giderilcek bişey.
Esas komik olan "çok basit lan bunlar" kasılmasını yapıpda halen daha bunları düzeltmemiş olmanız. Bu işi ne kadar ciddiye aldığınızı ve uzun vadede sunacağınız hizmete dair kafamızdaki şemayı gayet güzel şekillendiriyor bu postlarınız. Bizim burada yapmış olduğumuz eleştirilere " sen şöyle çocuksun, yok sen böyle 10 yaşındasın " diyeceğine icraate dök bir iki birşey yap da player görsün sunucun ;) Eklemeden geçemeyeceğim önceden çok çalışmıssınız (sözde) ama bilmediğiniz yerden geliyor sanırım sorular.
JohnVeritas eski ultima online zevkini sunmak icin burdayız yenilikci olmak icin degil ne cabuk unuttun eskileri 55r.4.0.2 sphere sürümünü belkide bilmezdin zamnında 56b veya 56c tarzında sphere sürümleri yoktu söz konusu Uo Turk eskileri anman icin acılmıstır. Eksiklerimiz var diye zaten not gectik sen burda bizim sunucumuza güzel dilde sunlar eksik yerine yapıcı degil kırıcı oluyorsun böyle yaparak nereye varırsın bilmem ama söyle düşün derim bundan 10 sene önce ultima online playeri vardı sen ve senin gibi itici konusan kişiler kendilerini bir sey sanan kişiler yüzünden ultima online bitti bitiyor amacımızı belirttik ESKİ ULTİMA ONLİNE CANLANDIRMAK AMAÇLI ACILMISTIR SUNUCU. bence sen eskilere bir bak derim sen yeni nesil bir kişisin sanırım şunuda unutmadan ekliyeyim sphere üstünde ne kadar degişiklilik yaparsan yap her şekilde 2d oyun sunucusudur. İki scp yazmak marifet degil önemli olan birbirine destek cıkmaktır.

JohnVeritas Umarım anlamışsındır.
Sen herhalde olayı yanlış anlıyorsun. Öncelikle "eksiklik" demek, henüz bitirilmemiş demektir. Ben eklenecek birşey göremiyorum aksine, eski Ultima Online'ı canlandırmak demek, HATALI SCRİPTLERLE sunucu açmak demek değildir bu konuda hemfikir olalım. Ha sen eskileri mi canlandıracaksın ? Sil kardeşim o vakit; Ticaret sistemini, full spellbook satışını ve yapışını, kelle sallandırmayı ( tabi bunlar sadece varlığını bildiğimiz fazlalıklarınız. ) Biz 2000'li yıllarda filanca serverlerde bunlar olmadan da oynadık. Benim sözlerimi kaldıramamanın sebebi yapmış olduğun işin kusuru. Çünkü sende ağzına alıp dillendire dillendire bitiremediğin hizmeti veremediğini biliyorsun. Düşündüğünün aksine benim Ultima Online mazim gördüğüm kadarıyla senden daha eski bir çok kişi gibi bende The Alter Realmde başladım bu oyuna ve sen 55 in revizyonlarından ( 2003 yılı ) bahsederken ben zaten 55i spheresiyle haşır neşirdim. İki script yazmak marifet değil demenin sebebi yazamıyor olmanızsa eyvallah. Kimse vaad edip yapamadıklarınız için size destek olmayacaktır. İnsanlardan zamanlarını vermelerini istiyorsanız buna eş değer bir hizmet sunmanız tabiki de haklı bir beklentidir. Saygılarımla.
o bahsettiğin sorunlar zaten düzeltildi ayrıca. Hala düzeltmemiş olmanız diyorsunda :)
Bütün söylediklerime karşılık verebileceğin cevap bu mu ? 5 dakikada halledilebilecek sorunları, 2 günde çözmüş olmanız gerçeği. Büyük marifetmiş ayakta alkışladık. Sorunlar başlığı altındaysak yolunuz çok uzun. Bir çok işlemde sysmessage eksik, ticaret sisteminiz bozuk. Hani şu düzelttik dediğin sorunlardan birisi olan fellucanın safe zone olması durumu halen geçerli. Burda palavra sıkma bize :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.