Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir gerçekleştirmek istediğimiz bir projenin temellerini attık. Şuan için alt yapıyı stabil hale getirmeye çalışıyoruz. Oyuncuları fazla yormadan, sıkmadan geliştirebileceğiniz tüm yetenekler ve yenilikçi sistemleri ile güzel bir ortamda tekrar bir araya gelme dileğiyle.

Açılış tarihi 15 Şubat 2016 olarak belirlenmiştir. Açılışa kadar sunucu hakkında detaylı bilgileri forum sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Bizimle birlikte olacak tüm oyuncularımıza şimdiden keyifli oyunlar dileriz.

Sevgiler

Durum: Yapım Aşamasında
Emulator: SPHERE
Sunucu Türü: Power Play
Skillcap: 7x (700.0)
Statcap: 225
Power Hour(PH): Yüksek

Web Sitemiz
Forumlar

Sistemler, Eşyalar ve Genel Bilgiler

İlk denemelerin yapıldığı görüntüleri sizlerle paylaşmak istiyorum ( :





Bu konu Xiloscient tarafından düzenlendi(2016-02-16 22:48, 8 yıl önce)
Siteyi keşke css dönüştürseydiniz bu şekilde sayfaların açılışı çok zor olmakta.
Worldü çok beğendim başarılar.
Haklısın Nelph, ama şu var ki tek seferlik bir yükleme yapıyor her bir sayfa için.
Zaten 2 resimden oluşuyor site Index ve Dosyalar bölümü Ilk yüklemeden sonra bağlantınız ne kadar yavaş olursa olsun 2nci açılışında direk hızlı bir şekilde yükleme yapılacaktır. Ama ilgileneceğim öneri için sağol.
Merhaba arkadaşlar,

Forum sayfamız aktif hale gelmiştir. Sunucu hakkında detaylı bilgileri forum sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Sevgiler
Balık ağları vendorda satılmasın, PH'lar yüsek olmasın, yapmayın. Nece köklü sunucular Eşya-Karakter Res atıyor, bu hataya düşmeyin derim. Başarılar.
Merhaba arkadaşlar,

Sunucu açılış tarihi 15 Şubat 2016 olarak belirlenmiştir. Şimdiden tüm oyuncularımıza iyi oyunlar dileriz.

Sevgiler
Başarışarınız devamını dilerim.
@MirroR_ ilede yeni tanıştım yardımcı ve saygın bir kişi bir yetkili olarakta laiki ile yerine getirebiliceğine inanıyorum
Kendine yakışanı yap ben yaptığıma inandığım için yaptım size o yorumu.
MirroR_ : Kendine yakışanı yap ben yaptığıma inandığım için yaptım size o yorumu.

Antalya'lılar bu ara hep yorum yapar oldu neden acaba :)
Members
14.4
ufuk1907 Will projesi ve hazırladığımız diğer projeler sizin bilgi ve zekanızın erişemeyeceği türden projeler. Baltamala dersen bize yakışmaz. Siz yakıştırıyorsanız hiç mühim değil bu konu başlığına istediğin yorumu yazabilirsin ve bende hep aynı cevabı alırsın. "Sizin bilgi ve zekanızın erişemeyeceği projeler bunlar."
ufuk1907 :
MirroR_ : Kendine yakışanı yap ben yaptığıma inandığım için yaptım size o yorumu.

Antalya'lılar bu ara hep yorum yapar oldu neden acaba :)

ne alaka ?
'Uur : ufuk1907 Will projesi ve hazırladığımız diğer projeler sizin bilgi ve zekanızın erişemeyeceği türden projeler. Baltamala dersen bize yakışmaz. Siz yakıştırıyorsanız hiç mühim değil bu konu başlığına istediğin yorumu yazabilirsin ve bende hep aynı cevabı alırsın. "Sizin bilgi ve zekanızın erişemeyeceği projeler bunlar."

katılıyorum sana..
Neophyte
26.6001
Sürekli birbirinizi tahrik etmek yerine yapıcı olsanız belki faydanız dokunur birbirinize. Aynı isimleri polemik içerisinde görmek istemiyoruz.
Ufuk millet senin gibi serverındaki online olan sadece 2 guild var ikisinde yardım ediyorsun ve bunlar birbirinden habersiz sanıyorsun. maksat oyuncular actiondan sansınlar diye ama sen sabah akşam quest yapıp binek çıkarıyorsun etrafa adam geliyor potion ile serverını patlatıyor şaka gibisin valla bide daha oyuncularına sahip çıkmadan adamlar hackleniyor oyundan duyuru geçiyor evaya girip buraya girersen adam ekran görüntünden hackler seni bende nah veririm diyorsun gerçekten cocuksun
Members
14.4
Bu konuları will topici altında yazmaya devam etmeyiniz lütfen. Herkes diyeceklerini dedi ve köşesine çekilsin. Nero pvp ye başarılar.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.