Millet Ultimaya Bending skills eklenirse acaba nasıl görünürü filmleştiricem bu başlık altında :D daha sadece earth,fire ve air bender ın ilk saldırısını yaptım dewamı gelcek bu başlık altına :D

işte fire bender :

işte air bender:

Bu konu tortuga tarafından düzenlendi(2008-09-21 02:44, 16 yıl önce)
:D animasyonu nasıl yaptın :D
valla meteora animasyonun nasıl yapıldığını tüm siteye öretmişti ondan örendim denebilir :D

Bu arada bunu water air fire a da uyarlıcam :D hehehe
Xantier üyesi avatar
benim server projem buydu. büyüler felan efektli sistemleri hazırlamıştım da işte ne zaman açılır bilmiyorum şu sıralar osi msi de felan duruyorum.
aman deniz sen server açma :D
Xantier üyesi avatar
düşünmüyorum zaten pek. sıktı artık. scriptleri naparım bilemem
bnde hep böylew sistemlerle açmak istiyorum ultima bu işlemleri yapmak için çok yavaş çalışıoy. :D Bu Bending Skills i eklemek istiyodum. Ama olmadı işte hatta staticten anlasam yeni şehirlerde kurcaktım :D güsel olcaktı ama uo da su bukmeyi yapmak çok zor :d sadece bikaç efekt var suyla ilgili. yenilerinide cizeridme ekleyemem eklesemde bulamam verdatada ama deniyiecem item eklemeyide :D
sat yap bişi işte
Xantier üyesi avatar
dragonmap editordan , avatarın gerçek mapını yapmıştım sonra statiklerlede bi güzel ayar atmıştım da statikleri bulsam güzel olur biyere koydum :D hızlı efekt için timerd kullanıyorum yani en hızlı öle oluyor :D kalan , itemsiz efektleri sendpacketle yapmıştım zaten

İşte avatar mapi :D
xenox üyesi avatar
uğraşılsa yapılır okadrda zor bi map deği bi sadece araları zor olur ateş ülkesinin ordaki aralar
yakın bi zamanada dragon map editor mudur nedir onu örenip yapıcam. :D Ama yeni Bending Skills için iyi bi scritper lasım ve bide verdata için çizdiğim item ve hareketli itemlerin animlerini patch haline getirmeyi örenmem lasım :D o zamn boyle Bending skills gibi yeni ekler eklenebilir :D

Ama uçan bizon olmucak :( :D hehehe

aslında denizin scp ve harita yapma yeteneğiyle :D benim verdata yeteneğimi birleştirirsek gusel bişey yapabilirs :D Ama benim verdatamı biras daha geliştirmem lasım. çünkü 0 dfan verdata yapmaya kalkıyorum ve hiç bi yerde 0 dan verdata yapma anlatılmıyo :D item çiziyorum ekleyemiyorum gibi ama ayarlıyıcam :D
Xantier üyesi avatar
bende 3 üde var ama uğraşmak istemiom
:D bnde başta büyük bi şevkel başlıyorum. ama bi baakıyorum çou işi tek başıma yapmaya kalkmışım bunu keşfediyorum. içimden yapasım gelmiyo sora :D
bu arada sen çizilen itemi bmp / gif halindeyken verdataya eklemeyi biliyosan bana analtırsan sewinirim. Bide msn ini özelden atar msn? (ya da buraya yaz sakıncası yoksa )

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.