eheh blizzard mı ? şu devirde tek oyun firması kaldı o da valve. blizzard bile ea gamese dönüştü yüzyılın en büyük failini yaparak.
artık oyun kalitesinden çok parayla ilgilenildiği için bu hale getirdiler
eskiden oyunlar 3-5 yazılımcı arkadaş toplanıp şöyle bir şey yapalım diyerek gece gündüz hobileri olduğu için uğraşılarak yapılıyordu. oyun tarihindeki başyapıtların çoğunun ilki bu şekilde ortaya çıktı. doom bile hatırladığım kadarıyla birkaç iş arkadaşı, her gün iş yerindeki pcleri çalıp bütün gece çalışıp sabah hiçbir şey olmamış gibi yerlerine koyarak meydana geldi. kurumsallaştıkça iyice fabrikasyon ürünler oluştu. şimdi 2012 malum, oyunlara hayvan grafik basıyorlar içerik bomboş. çünkü en hızlı, özensiz, para edecek şeyleri yapıyorlar.
'Valve' ultimayı satın alsa daha kaliteli bir oyun oynarız her halde 8)
valve fps türlerinde oyun çıkarıyor genelde, blizzardın wowdan sonra böyle projelere ihtiyacı da yok zaten. ea games de o kadar kolay çizilebilecek firma değil sırf uo için, ea ne kadar önemsiyor acaba uoyu.
ea hiçbir şeyi önemsemiyor parasına bakıyor. lord britishi kapıdan çeviren, yalanlayan bizzat ea. para vermeye değmez üç kuruşluk bir şirket. her oyunun içini boşaltmakta usta. blizzard da bu kervana katıldı. valve'un source engine daha çok iş yapar, dota 2 de bununla yapıldı. ama mmorpg valve'un işi değil tabi
konuyla alakalı değil ama Trina vardı, intensenin scrpteri Tolga. Ulaşmam lazım soyadını, facebook hesabını, adresini bilen birileri varmı
bu arada oyun sadece pc için değil ipad için de çıkıyor
Bilgisi olan varmı, son durum nedir?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.