Merhaba arkadaşlar şu konu aklıma takıldı...Eskiden oynadığımız serverlarda ne pk kaleleri ne skill dummyler nede klasik dışı sistemler vardı..Şuanki serverların hemen hemen hepsinde bu saydıklarım var fakat düşünüyorumda eski serverlarda daha çok eğleniyorduk item olsun para kasma olsun emek isteyen işlerdi şimdi rp serverlarda tonla player item dolu altında binekler herkes zengin pvp'den farkı kalmadı :) düşünüyorum ki çoğunuzda eski klasik ultimayı özlemişinizdir arkadaşlar..bu konu hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum :)
önce sunucu tanımlarını vs öğren de sonra Ultima Online'ın nereye gittiğini tartışabilirsin bence..
boş konuşuyosun ;)
aradhel adam ne yazmıs sen ne söylüyorsun alakasız cevap veriyosun cidden boş yapmışın ayrıca sunucu tanıtımlarıda gayet iyi
Novice
12.5
kskbeko sanırım reklam başlığı sizi kesmedi =)

Artık insanların nereye gidiyor diye soru soracaklarına nereye yönlendirebiliriz diye soru sormadıkça aynı sorularla devam edersiniz.
türkiyede ultima online diye bir şey yok sadece nebula 2001'in yarattığı küçük nebulalar var. nebula pack dağıtılana kadarki serverlara ve dağıtıldıktan sonrakilere bakarsanız durumu anlarsınız. ben başka hiç bir ülkede bu kadar birbirine benzeyen gereksiz server açıldığını sanmıyorum. her millet hakettiği şekilde yönetilir diye bir laf vardır, türkiyedeki oyuncular da hakettikleri serverlarda oynuyorlar. türkiyedeki ultimanın bir yere gittiği yok 2001den beri aynı yerde.

en basidinden bu konuyu açan kişinin bir de gündemde server tanıtım başlığı var sistemler diyip oraya 7-8 tane şey yazmış. şimdi bu serverın varolan serverlara göre ne artısı var? bir artısı yoksa açılma amacı nedir?

aynı şekilde şu anda en dolu olan 2 serverdaki forum konularına bakıyorum hala gemiye bugla girilip balık falan çalınıyor. bir de marifet gibi düzelttik yazıyorlar, yıl 2011 olmuş senin açtığın serverda başkasının gemisine girilip eşya çalınıyor. sen hala bir şeyler bildiğini iddia ediyorsun. öbürüne bakıyorsun oyuncu sayısı 250 oluyor 2 dakika sonra 150 ye düşüyor. eskiden gizli gizli yapılırdı bu işler artık kimse gizleme gereği de duymuyor.

bu saaten sonra bu konuları tartışmanın da pek faydası yok, bu böyle geldiği gibi devam eder. belki bundan 5-6 sene öncesinde mümkündü ancak bu saaten sonra kimse bu zinciri kıramaz. bilgisizlerin yarattığı düzene o kadar alışıldı ki vasıfsızlık klasiklik olarak anılıyor.

Bu konu zak tarafından düzenlendi(2011-09-04 03:19, 12 yıl önce)
yani sorun bu zaten playerden fazla sunucu oldu belki önümüzdeki 5-6 sene sonra suanki durumdanda vasat olabilir
Awe kurtaracak UO'yu, rahat olun biraz abijim.
Artık Eski Player Kitlesi Yok Eski Oyuncular Yok Eski Actionlar İstiyoruz Acıcası İtemi Zorla Kasıp Action Zevkine Varmak İstiyoruz Ne Yalan Sölüyeyim Kendim Server Actım Ve Eski Ultima Online Alemini Toplamak İcin Ugrasıyorum Klasik Abartı İtemler Vs Vs Seyler Olmadan Zevki Cıkan Bir Uo Serveri İcin Ugrastım İnş Basarmısımdır.. www.rise.gen.tr
Banned
-3
hayırlısı
olololololol başlığa bak
Silindi
Master
8.5
eve :p
Başlığın içeriğini okumadım bile çünkü bu konu defalarca dile getirildi gereksiz yere. Bu konudan okadar sıkıldımki, sadece bir kaç kişi çıkıp dikkat çekmek amacı ile bu tür başlıklar açıyor, sadece tartışılıyor, konuşuluyor icraat olmadığı sürece hiç birşey olmayacak. Bu konuya benzer konular var sizi onlara yönlendirecem. Başlığı kilitliyorum platform'un ''Arama'' özelliğini kullanmanızı rica edicem.
Saygılarımla..
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.