Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



arkadaşlar birkaç sene önce şu ibranice tarzı saçma sistem geldiği sıralar oyunu bırakmıstım
tekrar başlamak istedim ve bu sitenin sunucular bölümünden powerplay serverlara bakmaya başladım
nekadar üzücüdür ki orada bulunan 12 serverın 9 tanesinde ibranice sistemi war 1 tanesi lvl sistemine sahip 1 tanesi şuan zaman ayıramayacağım kadar karışık
geri kalan tek server ise kapalı, 2 gün diye adlandırılan 5 gün önce başlamış bir bakım içinde :(
Sanırım bana gene ultima yolları baya bir uzak o_O
Ultimanın biryere gittiği yok sadece türkiyede oyuncusu azaldı okadar.
Binmiş bi alamete gidiyo kıyamete :)
2 yıl önce uo bıraktığımda bu tarz başlıklar açılıyordu , hala da açılıyor bi yere gitmez merak etme oyuncu azala azala bir avuç kalıcak en sonunda hepsi bir noktada toplanıcak.
Hocam uo da server kalmadı ya eskıden tad vardı şimdi yok nedense ya yalan mı soyluyorum ?
Valla son çıkan online oyunlar ultima yı yedi bitirdi... :S
Novice
-0.500001
Eskiden Kendime Diodum ki Bn Bu Oyunu 10 yıl daha Oynarım Halada Oynarım Fakat 3-5 kisinin Oynadıgı serverlar ıcın Ugrascak Zamanım Yok..Bi Cogumuzun Oldugu gibi..
Aynen yedi bitirdi metin2 miş knight miş :yes
Simdi Her Serverde Bir Edit Var Tadi Cikmiyor Ki Serverin Eskiden Rp Serverleri Cok Guzeldi Simdi PvP Öne Geçti Niye Skilleri Kasmaya Uşeniyorlar..
Adamda zevk birakmadigi icin oldu bunlarin hepsi ... skill kasma alanlari cikarttilar brit mezarin anlami kalmadi ... yeni robe sistemleri adamlar nerdeyse olumsuz .. yeni cikan binekler dragonlardan daha guclu ... para kasmak icin ins balikcilik kasan adam simdi kumarenede makro atio ... poi silahlar sayesinde poi bandaj kasan elemanlar kalmadi ... en son bombamiz pvp server lari gir ol canlan gel atla bi daha ayni adam suluk gibi yapissin ... eskiden millet dummy de stucklarini kasardi , mezarda alirdi kasaturayi iskelet keserdi , brit mezarin etrafi ev dolurdu ... pazar alani yerine ev vendorlari vardi ev arasi pvp ler olurdu , millet kopek gibi skill kasardi ph in %100 oldugu zaman sadece serverin ilk 2 haftasi olurdu . e sen simdi adama 8x char i direk verir ustune de bi buyu yemeyen robu ceker altinada dragon gibi binek verirsen .... ohoooo yakinda ultima server i kalmaz .
Bu konu çok tartışıldı ve genelde sonuca varılmadı.Kimisi Pvp serverları,sistem eksikliği ve hazıra konma dedi.Bence server açanların şunu düşünmesi lazım.Açıcağınız serverda herkesin oynuyabileceği değilde belirli bir kitleye hitap etmeyi hedef seçmeliler.Adamlar server player kaynasın diye 100% ph açıyorlar afedersiniz ama server it kaynıyor.Böyle olunca bu oyunu gerçekten Role Play için oynayamak istiyen insanlar serverdan elini ayağını çekiyor.Peki serverda kimler kalıyor? Dini,imanı item olan,öldüğünde yediremeyip küfür eden,serverda altında güzel bir binek bulunan adam gördüğünde forumlarda bu adam edit diye yırtınan insanlar kalıyor.Böyle kişilerin olduğu yerde Ultima Online sağlıklı olmuyor.Aslında playerların yanısıra staff kadrolarında da çok fazla suç var.Her gelen page'e gidiyorlar.Oyuncularda ufacık birşeyde bile kendisinin çözüp çözemiceğini veya başkasına sorduğunda yardım alıp alamıyacağını sorgulamadan direk page atıyor.Staffları sekreter gibi kullanıyorlar.Siz serverınızda oyunculara sorumluluk vermezseniz o serverda ne isyanlar çıkar.Siz gereken tavizi vermezseniz ya serverdan paşa paşa giderler yada oradaki ortama ayak uydurmaya çalışırlar.Pvp serverları konusuna gelirsek.Ben Pvp serverlarının çok fazla etkilediğini düşünmüyorum.Sayıları çok fazla olmasa da zaman içerisinde başarılı olan pvp serverları gördük.Zamanı olmayıp bu oyunu oynamak istiyen insanlarıda düşünün.Adam işten gelir veya okuldan,sitres atmak ister haliyle zamanı olmadığı içim sıfırdan char kasamaz.Girer adam akıllı pvp serverında oyununu oynar stresini atar.
Uo Almış Başını Gidiyor...
Sonu Hayır İnşallah..
bence şuanda gayet baraşarılı 2-3 server var hiç olmazsa ultimanin hala bi ümidi var bence türkiyede
Cicim bıkmadınızmı bu tür başlıklardan.
@tedbunny

Kitle Bakımında Tamamen Katılıyorum Herkezi Kendinize Çekemezsiniz Böyle Bir Şey Yok Ha Öyle Böyle Aham Şaham bişe Yaparlarsa Bilemeyiz
Pvp Serverlari Aslında Etkiliyor Çünkü Kalitesiz Olan PP Shardalrın Oyuncuları Serverin Kalitesizliği Yüzünden Ayrılıyor Tekrar Kasmak Zor Geliyor PvP'ye Yöneliyor Ama Zamanı Olmayan Adam PvP Oynasın O kadarı Doğru. Ayrıca Şimdi İsim Vermiyim Bazı Serverlar Donate Koysalar Neysede Resmen Soymak İçin Açmışlar Serveri Milletin Parasını Sömürüyorlar İsim Vermiyorum Gittim Binek Alıcam Vendoru Var Volcanic Steed Efendim 900mSp allah allah Bak sen şu işe Page Attım Bu Nedir Böyle İşte Ya Sp Kasıyonuz Yada Donate İle 20Tl ile alıyonuz bak bak Bunlar Uonun Ta bi tarafına bişeyler yapan insanlar Ama belalarını buldular. :huh



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.