Silindi
Arkadaşlar herkeze merhaba diyorum vede konuya giriyorum,
Eski ultima online shardlarında yüzlerce kişi oynuyordu herkez birbirini tanıyordu eğleniliyordu vs.. iyice ayrıntıya girmiycem.
Bütün UO'cular şimdi birbirinden koptu gitti herkez farklı bir server'da oynuyor vede burdaki server'larda bile player sayısı 50 60 ı geçmiyor hemen hemene. Demem o ki belki diğer server'lar bu olaya karşı cıkabilir ama bu sadece bi fikir ! eleştrilere acık bi fikir U-S neden Kendine ait bir server açmıyor ? bence açmış olsa cok fazla player'in oynayacagına eminim ...! bu fikrimde bana katılan veya katılmayanlar burdan eleştirlere açıgız.! vede bu konuyu burda u-s yetkilileride çok yakından takip etsin bence.
Bu konu çok tartışıldı açılmıcakmış.
bu konu sayısız defa açıldı.kendi aralarında böyle bir karar alınmış bundan sonrada açılacağını sanmıyorum.
gerçi açılsa çok iyi olur ama açılmıyor işte :(
şu ağn da öyle kaliteli serverlar açık ki içerisinde 8 10 player i geçmez artık millet üşeniyor eskiden ne güzel 1 günde 100 str 100 int 25 dex kasardık xx serverlarda ve şu anda millet bırak stat kasmayı skill bile kasmaya üşeniyor zaten bu kişiler suçlu değil suçlu olan us ve us gibi siteler yani server açmasını millete öretip script yazıp siteye paylaşıp ve sitedeye paylaşılmış script lerle server açan lar bile var yani ne desen boş ister Türkiye Strike Uo ister World uo ister o uo bu uo Uo bitti millet üşeniyor ne bileyim işte ben böyle düşünyorum siz nasıl düşünürsünüz bilmem yani uzun lafın kısası uo yu ne us ne kurs kurtarır..

Saygılar.
yanlış düşünüyorsunuz.u-s gibi siteler değil.bir araştırın bakalım binlerce yabancı UO platformu var aynı şekilde scriptler,packler paylaşılmakta.sphereserver.net'de de binlerce var.
Master
59.2997
Arkadaşlar bence biraz yanlız düşünüyorsunuz bu konuda. Nexima'nın dediği gibi dünya üzerinde Ultima Online adına bir çok şey (script, grafik, patch) yayınlanırken bizim bu korkak paylaşımlarımız sayesinde bu hale geliyor birazda sunucular. Yani şöyle düşünürsek,

- US veyahut benzer platformlar olmasaydı daha mı iyi olacaktı?
Bence hayır olmayacaktı. Bu sefer körü körüne ilerlemiş bir potansiyel ile daha feci durumda sunucular görmüş olacaktık. Kişi en azından buradan bir script alıp eklese bile ufakta olsa bir şeyler öğrenecektir. Eğitim her konuda önemli sadece normal dersler olarak algılamamak lazım. Bu tarz platformlar sayesinde UO kalitesi kodlama ve bilgi bakımından yükselicektir. Kaliteli ile kalitesiz sunucular kendilerini bir süre sonra ele vermeye başlar zaten. Oyuncuların tek yapması gereken şey biraz ileri görüşlü olup kaliteli ile kalitesizi başından itibaren anlayabilmektir. Bunu nasıl anlayacağız derseniz zaten sunucular başından itibaren kendini gerek misyon veya vizyonu olsun, gerek siyaset yapar gibi boş vaatlerde bulunmak olsun (örnekler çoğaltılabilir) belli etmekte. Bu konuda kaliteli sunucu girişimlerinde bulunmuş ve sunucusunu oyuncusuzluk ve benzeri konular yüzünden kapatanlara da iş düşüyor, hatta en büyük rolü bunlar oynuyor. Eğer işini bilen kişi yaptığı işlerden memnunsa, eğer uzun ömürlü ve kaliteli bir sunucu yaratıp yaşatmak istiyorsa sunucusunu açtığı zaman oyuncu yok diye kısa bir süre içersinde kapatmaz/kapatmamalı. Ancak Türkiye'de bu tip potalsiyel olmadığı için UO bu gün bu durumda.

İşin özü, eğer düzgün ve eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir sunucuda oynamak istiyorsanız bunun için hem siz biraz fedakarlık yapmalısınız hem de sunucu sahipleri bir derece fedakarlık yapmalı. Bunlardan birisi eksik olduğunda sağlam olmayan bir inşaat halindeki ev misali çökücektir.

Sunucuya gelicek olursak, başından beri alınmış bir karar bu açılmayacak.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2008-12-05 17:46, 15 yıl önce)
ne farkeder slothere sankı ozaman anlıyacaktık yenı sıstemler felan sıstem ne bunları bılmıyecektır cok da zevk alıcaktık bence
ben de açılmasını isterim fakat u-s serveri acılmayacı defalarca açıklandı.
Novice
-0.500001
Nası 60-70 i Gecmio Ya Sana Suan 130+ Palyer Bulunduran Sadece Bnim Bildii 3 Pp Server Var!..Gir Oyna Bakalım Uo Yasıormu Yasamıormu..
yaşamıyor
Bu başlıkda heralde yaklaşık 333 kere açılmıştırrr:selektor
Novice
-0.500001
Administraktor Emin Ol Yasatanlar Var!
Bu ve benzeri konular daha öncede açıldı ve herzaman verilen cevabi tekrardan veriyorum .

Ultima - Strike UO sunucusu açmayacaktir.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.