Bi servera Yenı basladım Kosarken Takılıyor 2 3 kare takılıyor nedenı ne olabılır acaba ?? makına eskı kasa oldugunu soyleyenler oldu clınt ı osu busu net bı cevap alamadım daha :/ yardımcı olursanız sevınırım Sımdıden Tşk ederım..

Bu konu Escarzage tarafından düzenlendi(2010-10-28 03:23, 13 yıl önce)
Novice
12.5
Ekran kartı driverlarınız güncel olmayabilir.Ancak dediğiniz gibi sorun eski kasa olmasından da kaynaklanabilir ama çözüme ulaşabileceğiniz en basit iş ekran kartı driverlarınızı güncellemek olacaktır.
aslında senin sorununun sana avantajıda var dez avantajıda sorun anakartından kaynaklı daha seri büyü atarsın daha seri koşarsın pvp lerde sıkıntı olmaz ama action yaparken takılmaya başlarsa kendine has yöntemler bulmasın mesela yerinde durup seri w/p yapıp büyü atmak gibi v.b benim bilgisayarımda bu sorun vardı anakartımı değiştirdim bu sefer ultima oynanmaz hale geldi sesi kapatmak zorunda kalmam mousenin kasmaması için gibi bence bilgisayarının kıymetini bil derim takılmamak ama seri oynamak için şunları yapmanda fayda var Optionstan Miscellaneous kısmdan Use circle of transparency butonu işaretli tickli ise kaldır servırına bağlı Cpu düşürücü olayı varsa etkisiz bırak bunları yaparsan sorun kalmaz......

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.