Arkadaşlar uo orj. servera başlamak istiyorum varmı ki böyle bişey ? varsa paralımı ? bide nasıl giricem merak ediyorum bi yardım ederseniz sevinirm.
Bildiğim kadarıyla paralı...

www.uo.com'a bir bak
Sitede vardı bu sanıyorum, araştırdın mı ?

Orjinal UO:KR almalısın (D&R'da var sanıyorum) ve www.uoherald.com'dan da CD-Key ile kayıt yaptıracaksın, daha sonra para vermiyorsun sanırım.
Novice
-14.8
1.Evet Var
2.Evet Paralı
3.Evet Yardım Ederiz
uo nun orginal serverları vardır. paralıdır. resmi sitesi www.uo.com dur. üyelik hakkında bilgi edinebileceğin en ii yer www.****.com dur.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2008-02-17 22:58, 16 yıl önce)
Ne bu şimdi reklam mı yaptığını zannediyorsun.!
şu verilen cwp lara bakar mısın? adamı osi hakkında bilgi edinebileceği bi yere yönlendirym dedim. çok mu kötü ettim yani. hem ne reklamıymış ya sanki benim sitem..
Hmm illa orj cd alıcaz diyosunuz yani ? 3 BOYUTLU olan orjinal server sanıyorum bu peki aylık para varmı oynayan biri cevap verirse sevinirim birisi var birisi yok demiş anlamadım ?
orginal cd felan gerekmiyor. uo.com dan indir uokr yi update dir felan yap. aylık ücret 12.99 ama farklı ödeme koşullarıda mevcut ( ilk 14 gün bedava ) . https://ultima-registration.com/ burdan acc unu alıosun. daha sonra ping durumuna göre serverini seçip oynuyorsun. oyun içi sistemler hakkında uo.stratics.com dan bilgi edinebilirsin.



spirituality dungeondan bi ss

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.