Arkadaşlar merhabalar. Uzun bir aradan sonra Ultima - Online oynamak istiyorum fakat bir sorum olacaktı. U-s haricinde başka biryerde yardım alamayacağımı düşünerek , önce vaktinizi aldığım için kusura bakmamanızı sonra da yardımcı olmanızı rica ediyorum. Soruma gelirsek ;

Şuan bilgisayarımda , aos ve ml sürümlerinin setupları mevcut. Her ikisindede patch yapmak bana ne gibi bir fayda sağlıyor. Patch yapmaz isem ne kaybediyorum ve iki sürümün arasında gözle görülebilecek farklar neler oluyor ? Yardımcı olursanız memnun olurum , kolay gelsin.
bazı sunuculardaki eşyaları, evleri, yaratıkları görmen için patch yapman gerekiyor. bazı sunuculara ise sadece ML ile girebiliyosun. ML daha avantajlı bence.
Çoğu Serverda Ml Kullanın Diyorlar Çünkü ML ye Göre Patchleri Yerleştiriyorlar Buda Aos Da Gözükmemesine Veya Yerlerde Siyahlaşmalara Yol Açması Vs.. Gibi Sorunlar Ortaya Açar En İyisi Bencede Ml.
Peki , ml yi kurunca da patch yapmam gerekiyor mu , gerekiyorsa nereye kadar yapmam gerekiyor ?
Tr Sphere serverlarında oynayacaksan pek patch isteyen server yok sanırım gerek yok ama RunUO falansa sonuna kadar yap yapmışken.
Patch yapmana gerek yok. Osi'den falan oynamıyoruz zaten (: Ama illa yapacam ben diyorsan hepsini yapsın fakat o da bazen problem verebiliyor. Zaten genellikle patch runuo için gerekli ondada zaten serverin sitesinde falan yazar işte 5.0.3 e gelince patch durdurun gibisinden.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.