Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Selam arkadaşlar bir serverda bir arkadaş aşağıda linkini vereceğim resmi foruma koydu.. Bu programın bu ss de gordugumuz gibi şeyleri yapması mumkunmudur ? yoksa sadece gosterıs olsun dıye mıdır?
anlattığına göre sadece speed programı fakat player tools bölümü gerçekten ilginç bu program hakkında bilgisi olan bir arkadaş bana pm atabılır mı acaba? nedir ne degildir. ? umarım gorundugu kadar tehlıkelı degıldır.



Resminiz reklam içerikli olabileceği düşünülerek tarafımdan düzenlenmiştir..
Sunucu ismini sansürlemeyi unutmuşsunuz..
Saygılarımla Hp Nexiel..


Bu konu HP-Nexiel tarafından düzenlendi(2008-09-19 19:16, 15 yıl önce)
mümkün oldugunu sanmıyorum mümkün olması için Özel plevel 1 functionları olmalı imkansız o :D
bunu yapan adam sendpacketleri kendi programında baştan programlamış galiba tabi gerçekse. yani spell request (varsa) paketini yollar , paket hakkında gerekli bilgiler belleğe yazılır ve server'a gönderilir , gelen paket doğal olarak cliente geliceği için o paketle ilgili verdiğin bilgiler sana uygulanır diye düşünüyorum tabi bu paket göndermenin de bi şifrelemesi olmalı. TEOT muhtemelen böyle bişey kullanıyor.
yani birinin sürekli magic reft. buyusu etkısınde olması .. düsünmek istemiyorum =)
Kodlayıcısı buttonlara function verir , scripteri de functiona büyüyü eklerse mümkündür . Yani mantığımla ben boyle yapardım ama haddinden fazla saçma bence @Kanfelaketi nin dediği gibi , böyle bi pvp serveri bile çekimez birakin pp yi.
Kanfelaketi : yani birinin sürekli magic reft. buyusu etkısınde olması .. düsünmek istemiyorum =)

hele bu kişi warrior ise of of :D:D
Onu Bırakın Reslıyo Bıle:D:D
bu programa sahip bir kişi asla yatmaz:D:D:D
yatarda canlanır ==))))
bu program sadece gösteriş olabilir.
Serverın ismini özel mesaj atında bi bakalım neyin nesiymiş.Bayılırım böyle şeylere :D
ne yalan soyliyeyim bu programda bu sıteye dustu ya :D ben bu programı arada bi kullanıyordum yalan soylemeye gerek yok ve hatta halen oynadıgım bı serverda kullanıyorum cok guzel işliyor ama BAZI SERVERLARDA her serverda olmuyor nedense ve boyle bi program mevcu :)
cok da guzel bi program orda dolu olan kutucuklar sayesinde manan gitmeden efekt leri gorunmeden bunlar basılıyor kendi kendine charına oldugun zaman resurrectiona tıkla dırek reslıyor ama program tam boyle deıl ılk basta kucuk bı yer acılıyor clıentte oyuna gırdıkten sonra acıyorsun ve programda kucuk bı kutucuk var onda oynadıgın clıentı gostertıyorsun ve bu menu acılıyor dedim gibi eyer pk yı kovaladınız kovaladınız uff dedınız disconnect e basın hemen player charınıza gelen target ı verın pk ya adam dc olsun sora kesebılıyosan kes :) guzel bi program arkadaslar ben kullanıyordum taki uo hayatım 7 gun once bitene dek ama kullandınmı bı zevk vermıyor + cok kufur yıyorsun + günah ya ne diyeyim araştırmayın arkadaslar ben kullanan oluyo dıe kullanıordum gerçi uo cuların yarısında var bu program herneyse tepki gostermeyin arkadaşlar cunki herkez hemen hemen kullanıyor bunu neden actıonda dc oldum ben ya demeyın arkadakı adam sızın gorus alanınızda ıse kacarken ve dc olduysanız adam sizi kesene kadar oyua giremiyorsunuz oldugunuz zaman anca gırebılıyorsunuz oyle berabt bı program herneyse iyi gunler
Fake. Visual Basicde form tasarımı yazmışlar okadar.
Bende ilk başta sadece tasarım ıle alakalı bırşey oldugunu dusundum ama kullandıkları serverda kullanan tum adamlar banlandı ve calıstıgı kanıtlandı ılgınc kımsenın mı bılgısı yok ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.