Ya Mysterious aslen paticik üyesi zaman buldukçada u-s takipçisiyim.Forumlarda gezerkende ister istemez senin yazılarını okuyorum.İnan sadece sana yorum yapmak için üye oldum şuraya çünkü sözünde durmayan , bir şeyler başaramamış bir insan olduguna inanıyorum. Daha dogrusu dürüstlügüne inanmıyorum. Konu hortlatmak diyebilirsin veya konu ile alakasız mesajda diyebilirsin ama eger okumaya cesaretin varsa yazdıklarımı dikkatlice al bellegine. Geçen yaz sanırım bu zamanlar bir sunucu açtın , adı ETHERİA'ydı.Bi zevkle başladık sunucuna bizi sunucuna en çok çeken şeyse YAŞIN (37-39 civarı bişeydi glb) ve yazdıgın şu
Etheria sunucumuz mutlak suretle açık kalacaktır. Yarım kalan bu projeyi sonuna kadar götürmek için var gücümüzle çalışacağız.
Kullanmış olduğumuz sunucumuz ihtiyacımızın kat kat üstünde olup Türkiye'de genel bir bağlantı sıkıntısı yaşanmadığı takdirde herhangi bir lag problemi yaşamayacağınıza garanti veriyoruz. Sunucumuzun 2 yıllık ücreti sunucu sahipleri tarafından ödenmiştir. Bizlere fiyat ve bağlantı konusunda yardımcı olan Net İnternet hizmetlerine teşekkür eder sizlere iyi oyunlar dileriz..
Etheria Uo Yönetim
Bu yazını biraz korkarak birazda sunucunda kasmam için dayanak olsun diye kopyaladım.Olurda birgün kapanırsa dedim kendi kendime gösteririm bu yazıyı.
Şimdi gelelim konumuza.Sen ne yaptın Mysterious? Sözler verdin , yalandan yere sözleşmeler çıkardın milletin önüne serverında kassınlar diye bu sözleri verirken yaşındanda utanmadın.Gün geldi ansızın kapattın onca emek verdigimiz sunucuyu.Burada gelmiş tecrübeden , yoldan yordamdan bahsediyosunda sen UO ADINA NE YAPTIN? Afedersin aşşagılamak olarak algılama ama bana bir tek şunu söyle (sizin etheria kadrosundaki bi stafftan aldıgım direk bilgidir) sen ne bilirsin? Scriptmi yazarsın , world buildmi yaparsın, page mi bakarsın , etkinlikmi yaparsın? Ben Etheria'da bunların hiçbirini yaptıgını görmedim ki kendi kadrondaki staffta bunu dogruladı.Burdanda anlamış olduk ki sen sadece konuşuyorsun.Şunu yapın şu olsun şöyle olsun forumlardan atıldın oyundan banlandın.Bundan ibaretsin yani.
Uo:Editör'ü olmuşsun takdir u-s'indir ama insanlara bunca yalan söyleyen 3-5 oyuncu için bu kadar sözleşme alavere dalaveresi yapan bi insanın ben şu anki uo'nun durumu hakkında yorum yapmasını samimi bulmuyorum.Tam tersine komik buluyorum.Haa unutmadan , artık rahat olabilirsin Etheria'nın kapanmasıyla artık Uo oynamıyoruz.Hiçbir arkadaşım sen ve senin gibiler yüzünden bana güvenmiyo.40 küsür yaşındaki adamda böyle bi oyun için kukla haline gelmişse fazla söze gerek yok ha? Ne dersiniz.
Bunca insanı uo dan beni soguttugun gibi sen ve senin gibiler soguttu.
Bu konu TahsinC tarafından düzenlendi(2010-07-19 20:58, 14 yıl önce)