Novice
0.1
Alakası yok.
Incelersen anlarsın. Para kazanmayla ilgili birşey yok. Gm ayarlıyor teklifi vesaireyi. Kendi sunucun için yazdığımda herşey otomatik ama burda yayımlamıyacağm onu.
bu etkinlik int....e serverında vardı zevkliydi baya :)
offf off burda bi tek teklif vermekten ibaret degil ki seninkinde son kalan kutudaki parayı kazanma olayı yok bunu diyorum işte.
sorry...

Bu konu Basic tarafından düzenlendi(2009-03-08 21:59, 15 yıl önce)
Off size laf anlatmak şeytanı cennette bulmaktan daha zor.Yazdığı script gerçek var mısın yok musun mantığıyla aynı değil diyorum siz o ondan iyi bu bundan iyi diyorsunuz.
Novice
0.1
Off Rexos o adam bu lafı bana söylemiş benden ona birşeyler söyledim üstüne alındın. Sana laf atan yok.

@basic
Eyw kardeşim. Ama biraz abartmışın. xD
yok doğruya doğru araştırmacı adamsın :D dc pardon şimdi bidaha okudum yazdıklarını.
Sidik yarışına dönmeden şu scripti vericek arkadaş vericekse versin vermiycekse konu kilitlensin herkesin hayrına olucak gibi.
Merhabayın arkadaslar biraz geciktim ama script daha tam olmadı fotorafını göstereyim dedim. Resim gördüğünüz gibi menuler var 1k dan baslayarak 20m ye kadar ve masaların üstünde kutucuklar player benim durduğum yerde durarak ordaki kutuları acıcak bu menu yarismada olan herkezde görünecek asla kendileri kapatamıyacaklar. Her 3 kutu sectikten sonra teklifcimiz olacak o kişi player teklif verecek menuye göre kabul ederse duyuru gecilecek bu kadar aldı diye etmezse yine duyuru gecicek bu kadar kabul etmedi. diye ama şimdilik resim gösteriyorum script tamamen bitince dağıtcağım. Israr etmeyin lütfen...
Güzelmiş :) görüntü olarak...
@rexos
Sana birşey diyen olmadı cem? o lafım sana değil. klasik seviyoruz diye toplamacıysak eyvallah :)
Rexos sana bır şey dıcem ; cok ıtıcı bır tıpın var kendını okadar çok beğenmışınkı ben herşeyi doğru yapiyorum ayaklarındasın ama nereye gıtsen oradan 10kışıden 6sı kacıyor , ilk önce kendıne bak lütfen.O ımzandaki sunucu senın yüzünden o player sayısında bunuda bıl aılece bıraktık oraya sırf sen geldın dıye.Ayrıca msnımde 4-5 kısıde sırf senın ıçın bıraktı .. Dönüp kendıne bak sonra mıllet hakkında yorum yap.Cok ıtıcı ve kendını beğenmış bır tıpın var .. şuraya belkı 2-3 aydır gırmıyordum sırf sana bunları yazmak ıçın gırdım ..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.