War moda geçtiğim anda pc kasmaya baslıyor ama Peace de giderken hiç bir sorun yok..Sorun nerden kaynaklanıyor olabilir sizce daha onceden boyle bir sorunum yoktu pc ye format attım ondan sonra boyle olmaya basladı.Şimdeden tesekkur ederım..
ne kadar ilginç sorunlar ile karşılaşır oluyor millet formatı nası atıyorsunuz meraklar içerisindeyim. Drivelari tanıttınmı dicem neler yapıp yapmadığınıda bilmiyoruz ^^' arkadaşım bikere abuk subuk sorunla gelmişti baktığımda bilgisayar yaptırdığı yer 3 windows kurmuştu :)
Arkadasım öngörüşlü olman gusel bişiy ama drevierler tanıtıldı tek işletim sistemi var oyle 2 3 windows kurulu deil.Sadece neden oyle yaptıgını merak ettım ve cok can sıkıcı bi durum acti yapamıyorsun :S. Tek sorun bu driverler tanıtım ama ekran kartının guncellemesi ile alakalı bir sorun oldugunu dusunuyorum ama en guncel surumunu bulamıyorum :S GeForce Fx5500 2kXP 256 mb ekran kartı var.yardımcı olabilirsen sevınırım.Şimdiden Teşekkürler.
aynı sorun benimde başıma gelmişti formattan sonra wara geçince belirli aralıklarla kasıyordu ekran kartını yükledikten sonra düzeldi die hatırlıyorum
Offf ekran kartının guncel driver ınıda bulamıyorum :S

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.