Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Oncelikle Herkese Merhaba Acilacak Olan Sunucum Icin Isinde Iyi Olan Webmaster ve Client Yapabilen Arkadaslara Ihtiyacim Var

Onlardan Istedigim
Webmaster = Isinde Iyi Olmasi Yeterli Yasi Sorun deil..
Clientci = Verdata tildata anim gibi dosyalardan anlamasini bilen kisiler eklesin

Iletisim=khopuk[at]w.cn
Ulasabilirler


Not: Ciddi Olanlar Iletisime Gecsin
Abi ben Web master arama olayını anlayamıyorum sanki adamlar 0'dan kod yazıyor.Hazır dosyayı alıyorsun ftp'ye atıyorsun sonra gerisi admin paneli bukadar..
berkancık : Abi ben Web master arama olayını anlayamıyorum sanki adamlar 0'dan kod yazıyor.Hazır dosyayı alıyorsun ftp'ye atıyorsun sonra gerisi admin paneli bukadar..

Ben Webten Anlamam Nerden Hazir Dosyayi Aliryorsak Bi Zahmet Pm At'da Ogrenelim
Worldpress var mesela orada bir sürü free temple var. Ücretsiz olarak kullanabilirsin ama özel 0'dan kodlama istiyorsan en az 300-500 arası olarak yaptırabilirsin. Ucuza yapanlarda var elbette, güvenilir midir bilmem.
wordpressi hiç sevmiyorum ultima için genellikle fusion veya nuke kulanıyorlar
Ya Arkadaslar Template Tasarimlarini Guzel Bi Tasarim Haline Getirip Iyi Bi Site Yapmak Istiyorum Ama Bu Isten Anlamiorum
Wordpress veya hazır template kursa bile yine de editlemesi gerekiyor sonuçta. Ben ekledim adresinizi uygun şekilde yardımcı olurum.
Ücretli yapıyorum bu dediklerinizi.

C'de yazılmış connector.

Size özel photoshopta çizilmiş , php kodlanmış web sitesi yapabilirim.

orhan-148 at hotmail com

eklerseniz
berkancık : Abi ben Web master arama olayını anlayamıyorum sanki adamlar 0'dan kod yazıyor.Hazır dosyayı alıyorsun ftp'ye atıyorsun sonra gerisi admin paneli bukadar..

Web sitesi'ni niye bu kadar küçümsüyorsun anlamış değilim? - Evet sıfırdan kod yazıyorum ve sıfırdan tasarım yapıyorum. Nasıl bir mantıktır bu?

Web sitesi yaptırmak istiyorsanız pm'den yada ultima-line[at]hotmail.com msn adresimden ulaşabilirsiniz..
Sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın.Çoğu böyle topicler açıyor ya sanki 0'dan başlayarak yapılıyor portal kullanılıyor bunda bişi yok yani zor olmadığını belirttim ultima için genelliklede yukarda yazdıklarım kullanılıyor 0'dan yapanlar çok çok az onlarda html ile yapıyorlar zaten :)
Yanlış düşünüyorsun. Ben yaptıgım uo sitelerinin hiç birinde hazır alt yapı kullanmadım.
Adam bu işten para kazanmak için çaba sarf ederken bu tip yorumlar adamın gelirine balta vuruyor ve bu yorumların çoğu bilinçsizce atılıyor. PHP-Fusion artık sabit bir yapı haline geldi ve herkes kolaya kaçmaya başladı ancak Vebruer arkadaşa kefil olabilirim kendisi bizzat ilgilenerek Tasarım ve Kodlama yapmaktadır. Bazen yorum atarken internet aleminde bir kez oturup düşünmek en mantıklısı. Çünkü asıl tasarım ve kodlamadan para kazanabilecekleri yerdir bu platformlar.
O zaman bende diyorum ki madem sunucu açacak o kadar masrafa girecek birde web'e verme derim.Al fusionu kullan güle güle eklemeni vs yap.Ayrıca önceki cümlemde bir kötülük göremedim fusion kullan dedim bunda ne var ama şimdi dediğim benim fikrim,yönlendirme bunda bir suç yok boşuna tartışma koonusu çıkarmayın.
Tartışma konusundan çok oradaki küçümsemeni ve alaycı tavrını merak ettiğimden yazdım o yazıyı ben. web programlama ve tasarımı kolay bir iş değil. Dediğin kadar da kolay değil. Ha dersen ki ben öyle yapıyorum sorun değil benim için. isteyen istediğini kullanır.
Siz beni webe düşman mı sandınız.Ben orada fusion kullan olsun bitsin dedim geneli öyle dedim niye herksin elinde silah hazır bekliyor.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.